Da, la codul acela ma refer. O sa incerc sa joc sa vad daca se aplica si la user-ul meu, pt ca la primul user s-a aplicat. Mersi.
Da, la codul acela ma refer. O sa incerc sa joc sa vad daca se aplica si la user-ul meu, pt ca la primul user s-a aplicat. Mersi.
Poate fac eu ceva gresit, insa la fel mi s-a intamplat si le Xbox 360. Ajung la un moment dat cand nu mai am misiuni pe harta, am facut si misiuni secundare crezand ca asa imi vor aparea, dar nimic. Acum il joc pe PS4 cu toate update-urule la zi. Cu siguranta nu am terminat povestea. Ceva idei?
Numai stiu exact insa la un moment dat se intampla asa ceva in poveste, incearca sa schimbi personajul, verifica telefonul...
Pai in SP le-au introdus initial. Primu e ala cu diamantele. E imposibil sa nu le tii minte![]()
Intrebare: Jocul GTA V este si in germana? Am vazut aici pe forum ca unele au coperta in germana dar jocul este in engleza. Pe mine m-ar interesa sa vorbeasca in germana sau cum pot pune jocul in germana.
Daca mai joaca cineva multiplayer pe PS3 poate sa imi dea si mie add: cristi1911 Multumesc.
Aveti idee de ce, aproape de fiecare data cand intru in gta online, trebuie sa fac din nou prologue?
Grand Mass Effect
GTA 5 mod replaces the blimp with Mass Effect 3’s Reaper Ship
Bookmarks