Intrebarea este: Daca faci mereu prologue, iti pastreaza totusi progresul cu personajul de online ? Sau o iei mereu de la zero ?
Ceva noutati, suna bine:
Freemode Events Are GTA Online’s Biggest Change Since Heists - IGN
A reusit careva sa descarce ultimul patch pe PS4? La mine nu vrea sa download-eze, imi tot sugereaza sa intru in Storage Management si sa sterg "unnecessary content". Mai am 12GB liberi, nu cred ca e problema de spatiu.....
Eu avem aproape 14Gb liberi si la fel facea. Am dezinstalat un joc (13 Gb) si a functionat dupa aceea.
Se poate sa fie din lipsa de spatiu. Nu stiu sa iti spun cat de mare a fost update-ul, dar azi cand am deschis consola mi-a aparut ca a fost facut. Probabil ca despre asta vorbesti. Eu am minim 100gb liberi.
Dragut din partea celor ca scot continut online gratuit, insa sincer sa fiu sper ca vor aduce si un story base DLC.
Bună ziua
Am niște probleme legate de Gta online pentru xbox one.
Menționez ca am cont live setat pe uk..și cont gold oferit cadou adică cel de 14 zile ( l am activat și e totul ok...chiar am descărcat Tomb Raider).
Când încerc sa intru pe online îmi da eroare de permission...your profile dosent have permis to acces online. ..sau ceva de genul...
Un sfat ?
Mulțumesc![]()
Check this **** out !
https://www.carthrottle.com/post/w95kl72/
San andreas is back![]()
Le-au cazut astora serverele pe pc si nu pot juca nici macar offline.
Mi-am luat si eu jocul pe x1 si ma strofoc sa cresc in rank.![]()
e fain ca tot baga content, dar oare story based dlc cand o sa bage ca a trecut deja ceva vreme de cand s-a lansat jocu.
Sincer sa fiu, in ceea ce priveste Gta5 cam asta astept si eu...au trecut 2 ani de la lansarea jocului.
Subcscriu si eu la asa ceva, mai este de spus ce s-a intamplat cu, sau poate baga ceva in gen Lost and Damned si Ballad of Gay Tony din GTA IV care mi s-au parut chiar mai bune la poveste decat main story din jocul principal.
Bookmarks