Cam ce pret credeti ca va avea GTA 5 pe ps store us/uk?
Probabil a vrut sa spuna ca o buna perioada de timp va fi disponibil doar pe suport fizic... in format digital probabil va fi vandut doar cand vor incepe sa scada vanzarile...
O sa-l cumpar si eu daca face ceva cu sistemul de melee combat,in IV era cam nasol,o idee ar fii sa joace developerii un pic de TRUE CRIME:NEW YORK CITY unde puteai invata mai multe stiluri in DOJO-urile din oras,de departe cred ca a fost cel mai bun sandbox pentru mine TRUE CRIME:NEW YORK CITY,daca il scoate ca in GTA IV,pa si pussy GTA V.![]()
In GTA4 a fost un sistem de lupta corp la corp foarte echilibrat, din pacate multi, printre care ma aflu si eu, l-au descoperit mult prea tarziu, eu tocmai in al doilea playthrough. Daca folosesti cu cap acel counter-attack sa stii ca devine foarte bun sistemul dar daca folosesti numai pumn, pumn, pumn devine monoton.
Il stiu dar nu ma incanta chiar asa,merge ce sa zic,Teo ai jucat TRUE CRIME: NY CITY?acolo este fun meleem,in GTA IV este prea saracut in scheme,asta vrea sa zic nu ca este slab jocul,este frumos dar la melee nu are ce-i trebuie...parerea mea.
off: ionutsb85, te rog eu, nu mai scrie cu litere mari si de 15 ori numele jocului ca-mi zgarie retina...
Daca-mi doresc sa aibe un sistem de combat asemanator cu alt joc, acela este Sleeping Dogs/Batman.
on: din cate stiu, au spus ca sistemul de combat este refacut in intregime si mult mai bun ca in GTA 4.
@Teo Omul vorbea de ps store ce rost avea sa vorbesc de varianta de xbox! Am afirmat eu cumva ca nu va aparea si pe xbox?! Care din noi doi abereaza?
Stii ce inseamna ''doar''? esti incapabil sa iti exprimi ideea, scrii o tampenie si o privesti pe urma din ce unghi vrei tu.
Reactia ta mi-a amintit de babele care bat 15 cruci la fiecare biserica, daca sta una in dreptul usii la RATB si cineva o intreaba daca o sa coboare la prima, ea spune: ''pai stau in usa, nu vezi?'', negandidu-se ca de regula este o posibilitate foarte mare ca altcineva sa stea in usa si sa nu coboare.
O calatorie cu bicicleta 'pe real' la locatiile din L.A. surprinse in screenshot-urile din GTA V :
Nu pot sa cred ca nu au mai scos nimic despre joc. Sper sa nu astepte pana in iunie (E3) pentru un trailer nou.
Harta 3D a Los Santos-ului : p3d.in - LosSantos
Si aici pozele din care a fost 'proiectata':LosSantosMapping3 Photos by gtamodeller | Photobucket
Bookmarks