mi se pare cam "ciudat" sa faci promovari inainte ca jocul sa apara![]()
Pai nu ma recomanda nimeni. Nici nu stiu ce inseamna acest Crew. Din 2010, de cand mi-am vandut PS3-ul, nu mai sunt la curent cu ultimele noutati din domeniu. De o saptamana mi-am cumparat iarasi PS3 anume pentru GTA 5. Mersi de raspuns.![]()
Cica sunt jocuri de X360: Got really excited for GTA V's release after seeing 71 Target stores worth of the game being shipped. : gaming .
Proto are dreptate.. pai voi va promovati prietenii la ranguri de cel mai tare din parcare si vine unu ca mine care inca e 25 mondial la gta4 si va face sa plecati singur din joc
Am o rugaminte catre toti "promovatii" nu vreti sa jucam un gta4 pt incalzire? Sa vad si eu niste jucatori capabili, demni de a face parte dintr-un clan.. ad kyokusinkai
In primul rand nu e vorba numai de skills... E vorba de a te distra...cel putin eu d-asta cred ca sunt facute jocurile si d-aia le si joc...
In al doilea rand liderul are dreptul sa ia ce decizii vrea... daca vrea sa retrogradeze pe cineva din clan sau sa il dea afara e problema lui
In al treilea rand poti sa iti faci singur clan pe social club si dai la cine vrei tu rank up
Chill the f*ck out dudes, tacconi = best troll ever.
ON: Mai sunt 3 ore pana la trailer![]()
Bookmarks