Je nu vrea...je vrea sa vina marti de la liceu, si sa se joace GTA V pana iese fum din consola.Acum serios...daca aveti ceva informatii, gameplay and stuff, un spoiler n-ar strica...chiar nu vreau sa stiu nimic, ok?
Mersi![]()
Je nu vrea...je vrea sa vina marti de la liceu, si sa se joace GTA V pana iese fum din consola.Acum serios...daca aveti ceva informatii, gameplay and stuff, un spoiler n-ar strica...chiar nu vreau sa stiu nimic, ok?
Mersi![]()
Ce zicea cineva pe gtaforums:
"I hope there is realistic steak in the game. I want to be walkin' to a steak house and eat steak but not like in 2 seconds, that's unrealistic but like it takes 15mins to eat, if not I'm not buying another GTA until it has realistic steak. "
Total de acord cu omul.
IT'S HAPPENING?
https://live.xbox.com/en-US/Profile?gamertag=RustyF
Ah, m-am logat si acum vad. Well, I think it's happeningPana maine cel tarziu avem gameplay
Propun ca orice leak inainte de lansare sa fie sub forma de spoiler, suntem cativa care vrem sa descoperim detaliile jucand.
A aparut si gameplay, jocul se misca fantastic de fluent. Am primit un mass pe messenger si am dat fara sa stiu ce e, nu e fake. S-a anuntat pana la urma ceva oficial de damage-ul masinii? ca din video pare c-ar fi cam inexistent...
A mai facut cineva precomanda la altex la gta5 ? Sper sa vina fix pe 17 nu pe 18 . Am impresia ca pe raft nu o sa se gaseasca in primele zile cum a fost si cu The last of usGrand Theft Auto V se lansează în România! Luni pe 16 lansare gta5 la media galaxy mall vitan
![]()
da, suntem destui cu precomanda la altex
le: n-are cum sa nu existe damage pentru ca jocul are optiunea de a repara masina, de a o asigura etc. chiar si in clipuri mai vechi se vad masini cu spoilere, usi, capote lipsa, geamuri sparte/gaurite de glont
Aveti idee cand livreaza ShopTo daca lansarea e marti? Sper ca nu il trimit luni pentru ca nu o sa ajunga intr-o zi.![]()
Cand am facut precomanda la Altex la GTA 5 pretul era de 239,90 si acuma vad ca pe site-ul lor pretul e de 259,90. Cat o sa platesc cand ajunge coletul acasa ?![]()
@Hazer:Nu ti-a dat dispatch??Un user a spus parca ca i-a dat dispatch si ca il asteapta....
Nu am primit de la ei nici un email sau telefon. O sa sunt mai incolo sa intreb ce si cum![]()
Bookmarks