RDR sau Alan Wake? (am chef de un single cu o poveste buna ca acusi termin Yakuza 3 (best of 2010 ptr mine pana acum) si sa nu fiu dezamagit)
PS never played inFamous...
RDR sau Alan Wake? (am chef de un single cu o poveste buna ca acusi termin Yakuza 3 (best of 2010 ptr mine pana acum) si sa nu fiu dezamagit)
PS never played inFamous...
Poți să joci Alan Wake prima dată că este mai scurt și are o poveste bună și dupa RDR.
@h0stile: Alan wake iti recomand sa joci ,are o poveste superba si aproximativ 12 ore de gameplay![]()
Cine imi recomanda si mie un fps cu singleplayer bun dintre Metro 2033, COD 5, Far Cry 2, etc
Mda, daca vrei un FPS adevarat care sa simuleze exact si frumos WAR-ul ia-ti Bad Company 2![]()
Daca vrei ceva mai Arcade poti incerca Modern Warfare 2 .... insa daca iti plac ''Old Wars'' ii bun si Cod 5.
Hope it helps!
P.S: Baieti, dupa avatar-ul lui, omul se pare ca are 360 nu PS3![]()
Bad Company 2 simuleaza la fel de mult razboiul ca Bomberman.
Omul nu a specificat platforma si a cerut un shooter bun. Fara indoiala killzone 2 e peste modern warfare 2 si bad company 2.
PS:= loser nu love, lucky, lăţăi sau ce altceva te puteai gandi ca poate sa insemne.
Eu am intrebat si de Metro 2033, din cate stiu eu nu e pe ps3, killzone am jucat la cineva dar nu-mi place gameplay-ul, bad company are singleplayer scurt, alte recomandari?
platforma: XBOX 360
CoD 5 e scurt, dar are o campanie frumoasa, mai ales partea cu rusii.
Far Cry 2 e fain, dar devine repetitiv si plictisitor. Plus ca are o poveste neinteresanta.
Metro 2033 nu am jucat decat foarte putin si pare OK. Pare sa aiba o poveste bun, o atmosfera specifica rusilor si din ce am inteles e destul de lung. In concluzie, cred ca e cea mai buna alegere pentru tine.
Alte FPSuri bune ar fi Half Life 2, BioShock 1&2, Rainbow Six Vegas 1&2.
totodata Left for Dead, desi nu am avut prilejul de a le juca, am auzit ca are o serie interesanta. Asta daca esti fan zombie/horror games. In acest caz iti mai recomand si Resident Evil 5 desi e third person.
la Left 4 Dead m-am gandit si eu dar are o campanie scurta 3 ore, cred ca am sa merg pe Metro 2033
Am reusit eu sa duc la capat Metro 2033, si pot zice ca nu am regretat. E foarte bine realizat jocul, si din cele trei pe acesta ti-l recomand!
By slabunator in forum Console Club
By FishyBon3 in forum Offtopic
Bookmarks