GTA IV![]()
Nu ajutati cu nimic lumea cand puneti un joc in fata altuia doar pentru ca va place voua mult mai mult.
Daca tie, naz, iti place RDR mult mai mult, asta nu inseamna ca GTA4 nu se compara cu el. Incercati sa fiti cat de cat obiectivi.
De exemplu: "mie la GTA 4 mi-a placut enorm multiplayerul, ca dadeam jafuri cu pretenii de pe PSN, faceam drive-by-uri si ciuruiam tot. In acelasi timp, nu mi-a placut deloc cum se controlau masinile".
Ei, dintr-o descriere ca asta de mai sus, unul care nu e decis asupra jocului, isi extrage informatiile necesare. Nu am eu cum sa-i spun ca GTA4 e degeaba comparat cu HAWX, doar pentru ca mie imi plac mult jocurile cu avioane.
Este asa de greu... Batman Arkham Asylum, Darksiders, Assassin's Creed 2 sau Bioshock 2 ?
Acuma joc Prototype. Damn, am asa multe de recuperat![]()
Batman: Arkham Asylum.
Singurul joc AAA cu super eroi pe care l-am jucat in ultima vreme.
Eu as zice Batman, urmat de AC2. Darksiders e fun si bine realizat, dar nu prea se compara. Bioshock 2 n-am jucat.
Assassin's Creed 2 merita din plin, peisaje incredibil de bine realizate , story foarte bun , grafica...![]()
Exact aceeasi decizie am avut de luat si eu acum vreo 2 luni. Pana la urma am dat cu banu si am ales 40th Day si nu pot sa zic ca regret. Un mindless fun bine realizat, iar cei doi protagonisti formeaza unul dintre cele mai simpatice duo-uri pe care le-am intalnit in video games in general /nu-s la nivelu lui Sam & Max, dar sunt buni/
PS: Din pacate Dante's Inferno n-am reusit sa ma joc nici pana in ziua de astazi, dar mi-am propus sa-l termin pana la sfarsitul anului.
Daca esti cu un prieten la tine, mergi pe army of two daca nu du-te s-o salvezi pe Beatrice.
Red Dead Redemption (nu pea sunt mare fan sandbox dar tot aud pareri foarte bune legate de joc pe forum la noi) VS. Heavy Rain
Wick dear read the first post
http://www.consolegames.ro/forum/f60.../index119.html
Red Dead Redemption normal , singurele lucruri care te pot deranja �n joc sunt glitch-urile vizuale , uneori amuzante, �n rest jocul este bine pus la punct .
Depinde și ce gen "�nghiți" mai mult ...
Dacă nu ai cumpărat �ncă jocurile thread-ul http://www.consolegames.ro/forum/f60.../4822-decizii/ �i cautai.
Dacă nu l-ai terminat, GTA IV, pentru că eu l-am tot lăsat să-l joc aşa mai răruţ... şi am reuşit să-mi crap Blu-Ray-ul de calitate "superioară" �nc�t nu mi-l mai vede Playstation-ul... şi nu aş fi aşa supărat, dacă măcar l-aş fi terminat, dar debia sunt pe insula din mijloc.
Bookmarks