Dragon Age, tre sa ia cineva platina aia. E nevoie de 200 si ceva de ore, cica, pentru platina.
Dragon Age, tre sa ia cineva platina aia. E nevoie de 200 si ceva de ore, cica, pentru platina.
Sper sa nu se supere nimeni ca dau viata din nou threadului (sau asa sper...) Dar, vreau sa fac o pauza de Forza 3, si nu stiu de ce sa ma apuc...
Am de ales dintre:
Bioshock 2 (l-am terminat, dar as vrea sa il reincep)
Alone in the Dark
Fallout 3
Dead Space (l-am jucat acu' ceva timp, dar nu l-am terminat)
Astept o mica recomandare, si daca se poate sa si motivati ar fi perfect! Mersi!![]()
Bioshock 2 (eventul sa-ti iei DLC-urile) > Dead Space > Fallout 3 > Alone in the Dark. Eu le-as juca in ordinea asta pt. ca Fallout 3 este lung, Alone in the Dark nu mi-a placut, plin de buguri, cand mergi cu masina daca este ceva pe jos se blocheaza masina etc. (pe scurt: un joc foarte prost)
Mersi mult baieti! Cred ca m-am hotarat, incep cu Fallout 3, pentru ca sunt convins ca ma va tine, apoi Bioshock-ul sau Dead Space!
am terminat rdr, 27% trophies... Go after the platinum sau desigilez avatar sau ma apuc de just cause 2?
Azi voi intra in posesia a 2 jocuri care imi plac foarte mult: Castlevania si Enslaved. Nu ma pot hotari pe care sa il incep prima data. Nu le voi juca simultan din mai multe motive: lipsa de timp, savoarea individuala a fiecarui titlu etc. Ce ma sfatuiti?(cu argumente daca se poate)
Joaca Enslaved, ca-l vei termina repede, are o poveste superba si caractere umane. Iar dupa cele 8-10 ore de poveste, poti sa te apuci linistiti sa omori varcolaci![]()
Ai jucat cumva Castlevania? Doar daca il ai ar trebui sa voprbesti de paleta de culori care mie mi se pare fenomenala si in Castlevania. Si Enslaved e ok si colorat dar cand vezi padurile din C. iti zambesc ochii, vorbind de combat cred ca C. din nou depaseste E. cu mult(combouri multe, upgrade-uri).
Enslaved a fost frumos,e un joc bunicel si ok dar azi noapte m-am apucat de Castlevania si pot zice ca m-a acapart mai mult.
Eu as incepe cu Enslaved, deoarece mi se pare putin mai slab in comparatie de Castlevania ( pentru mine, diferenta majora o face story-ul, mult mai scurt ), apoi Castlevania, treci de la bun la mai bun. In plus, desertul e tot timpul la final...
Deci... e complicata treaba
Il am pe Castlevania. Am Demon's Souls pe care am zis ca vreau sa-l reincep, iar acum 10 minute a sosit si MoH.
Context: Azi dupa-amiaza pot sa ma joc non-stop. Si la noapte pana la vreo 11 asa. Maine si sambata pauza /2-3 ore seara/, iar duminica, in principiu, e gaming day.
Cum vad eu lucrurile: M-as apuca azi de MoH si eventual as termina campania SP /MP nu pot sa joc oricum pentru ca n-am net la PS3 pana saptamana viitoare/. Iar duminica si eventual in prima parte a saptamanii viitoare as termina Castlevania, urmand ca incepand din a doua parte sa ma dedic MP din MoH. Iar Demon's Souls l-as lasa pentru... mai tarziu putin
Voi ce ziceti?
PS: Cred ca mai iau azi si Fifa, dar asta nu se pune la socotealaIl iau mai mult datorita pretului bun la care l-am gasit. Nefiind foarte priceput la el, cu toate ca mi-a placut mult 10, nu ma numar printre cei care l-au asteptat cu sufletul la gura.
eu personal as face exact cum ai zis si tu...as termina rapid campania din MoH (am inteles ca are cam 5-6 ore de gameplay)..apoi as trece la castlevania...eventual dupa fiecare sesiune de castlevania as baga cateva meciuri in MP la MoH. Eu acum alternez Halo Reach si Fifa 11. Joc 2-3 ore Halo si apoi inainte sa ma bag in patut fac 4-5 meciuri la Fifa
.
By slabunator in forum Console Club
By FishyBon3 in forum Offtopic
Bookmarks