Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 14 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 263

Thread: Decizii Gamingwise

1. #101 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Dragon Age, tre sa ia cineva platina aia. E nevoie de 200 si ceva de ore, cica, pentru platina.

2. #102 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Dragon Age sau Bad Company 2? Asta pentru ziua de maine, noapte buna acum!
    Dragon age e superb!

3. #103 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Wick, ignora-i, bad company 2, AGAIN!

4. #104 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Dragon Age dacă ai mai jucat BC2...

5. #105 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    GTA IV MP sau GTA IV: TBoGT MP?

6. #106 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Sper sa nu se supere nimeni ca dau viata din nou threadului (sau asa sper...) Dar, vreau sa fac o pauza de Forza 3, si nu stiu de ce sa ma apuc...

Am de ales dintre:
    Bioshock 2 (l-am terminat, dar as vrea sa il reincep)
    Alone in the Dark
    Fallout 3
    Dead Space (l-am jucat acu' ceva timp, dar nu l-am terminat)

Astept o mica recomandare, si daca se poate sa si motivati ar fi perfect! Mersi!

7. #107 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by dadu093 View Post
    Sper sa nu se supere nimeni ca dau viata din nou threadului (sau asa sper...) Dar, vreau sa fac o pauza de Forza 3, si nu stiu de ce sa ma apuc...

Am de ales dintre:
    Bioshock 2 (l-am terminat, dar as vrea sa il reincep)
    Alone in the Dark
    Fallout 3
    Dead Space (l-am jucat acu' ceva timp, dar nu l-am terminat)

Astept o mica recomandare, si daca se poate sa si motivati ar fi perfect! Mersi!
    fallout 3, te va tine ore in sir in fata TV, alone in the dark e un joc mediocru, Bioshock 2 l-ai terminat deja , iar dead space poti sa-l joci mai tarziu.
    eu iti recomand sa termini prima data fallout si dupa sa joci dead space

8. #108 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Bioshock 2 (eventul sa-ti iei DLC-urile) > Dead Space > Fallout 3 > Alone in the Dark. Eu le-as juca in ordinea asta pt. ca Fallout 3 este lung, Alone in the Dark nu mi-a placut, plin de buguri, cand mergi cu masina daca este ceva pe jos se blocheaza masina etc. (pe scurt: un joc foarte prost)

9. #109 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Mersi mult baieti! Cred ca m-am hotarat, incep cu Fallout 3, pentru ca sunt convins ca ma va tine, apoi Bioshock-ul sau Dead Space!

10. #110 SP
    am terminat rdr, 27% trophies... Go after the platinum sau desigilez avatar sau ma apuc de just cause 2?

11. #111 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    just cause 2

12. #112 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Daca nu-ti pasa prea mult de trofee, apuca-te de Just Cause 2.

13. #113 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Azi voi intra in posesia a 2 jocuri care imi plac foarte mult: Castlevania si Enslaved. Nu ma pot hotari pe care sa il incep prima data. Nu le voi juca simultan din mai multe motive: lipsa de timp, savoarea individuala a fiecarui titlu etc. Ce ma sfatuiti?(cu argumente daca se poate)

14. #114 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Joaca Enslaved, ca-l vei termina repede, are o poveste superba si caractere umane. Iar dupa cele 8-10 ore de poveste, poti sa te apuci linistiti sa omori varcolaci

15. #115 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    Castlevania

16. #116 SP
    Enslaved pentru paleta de culori prezenta si sistemul de combat.

17. #117 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Enslaved pentru paleta de culori prezenta si sistemul de combat.
    Ai jucat cumva Castlevania? Doar daca il ai ar trebui sa voprbesti de paleta de culori care mie mi se pare fenomenala si in Castlevania. Si Enslaved e ok si colorat dar cand vezi padurile din C. iti zambesc ochii, vorbind de combat cred ca C. din nou depaseste E. cu mult(combouri multe, upgrade-uri).

Enslaved a fost frumos,e un joc bunicel si ok dar azi noapte m-am apucat de Castlevania si pot zice ca m-a acapart mai mult.

18. #118 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Eu as incepe cu Enslaved, deoarece mi se pare putin mai slab in comparatie de Castlevania ( pentru mine, diferenta majora o face story-ul, mult mai scurt ), apoi Castlevania, treci de la bun la mai bun . In plus, desertul e tot timpul la final...

19. #119 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Deci... e complicata treaba

Il am pe Castlevania. Am Demon's Souls pe care am zis ca vreau sa-l reincep, iar acum 10 minute a sosit si MoH.

Context: Azi dupa-amiaza pot sa ma joc non-stop. Si la noapte pana la vreo 11 asa. Maine si sambata pauza /2-3 ore seara/, iar duminica, in principiu, e gaming day.

Cum vad eu lucrurile: M-as apuca azi de MoH si eventual as termina campania SP /MP nu pot sa joc oricum pentru ca n-am net la PS3 pana saptamana viitoare/. Iar duminica si eventual in prima parte a saptamanii viitoare as termina Castlevania, urmand ca incepand din a doua parte sa ma dedic MP din MoH. Iar Demon's Souls l-as lasa pentru... mai tarziu putin

Voi ce ziceti?

PS: Cred ca mai iau azi si Fifa, dar asta nu se pune la socoteala Il iau mai mult datorita pretului bun la care l-am gasit. Nefiind foarte priceput la el, cu toate ca mi-a placut mult 10, nu ma numar printre cei care l-au asteptat cu sufletul la gura.

20. #120 SP
    Member blondutzu's Avatar
    eu personal as face exact cum ai zis si tu...as termina rapid campania din MoH (am inteles ca are cam 5-6 ore de gameplay)..apoi as trece la castlevania...eventual dupa fiecare sesiune de castlevania as baga cateva meciuri in MP la MoH . Eu acum alternez Halo Reach si Fifa 11. Joc 2-3 ore Halo si apoi inainte sa ma bag in patut fac 4-5 meciuri la Fifa .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 14 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast