Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 541 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 106 506 ... LastLast
Results 101 to 120 of 10804

Thread: Ce te joci -> Acum!

1. #101 SP
    Junior Member morall's Avatar
    Quote Originally Posted by Xtm View Post
    RonnaN este gamer inrait nu tu daca nu ai terminat nici un joc.in 10 minute abia te obisnuiesti cu controlul .

man deci vb cu cele 10 min era nu k le termin eu in 10 doamne fereste nu sunt dq, ci am zis k nu e joc de care sa nu fi auzit sh sa il fi jucat CEL PUTIN 10 invata sa citesti nu sa vb aiurea sh aa da tipul asta RonnaN da o fi dar mai bn spunei u lui k mie imi e lene k nu se compara cu mn nici 10 % sh dak iau ban din chetie asta e k ii e frica mai bn spunei sa isi aleaga el un joc ori care ori care dar ORI CARE sh sa vezi k o sa fiu ori cu 99 de fraguri in fata lui ori cu 10 Km ori cu 999 de unitati in deci asa k mai bn taci sh nu ami vb aiureli k deja ma ia somnu. Am pc de la 5-6 ani sh ma jucam prince of persia 3D de pe atunci sh cum am mai zis nu mai e joc de care sa nu fi auzit sau sa nu il fi jucat sh aaa da dak mi.ar fi placut era deja terminat

2. #102 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Nu vreau sa te supar dar foloseste cu incredere semnele de punctuatie, aranjarea in propozitii. E imposibil de citit textul tau. Plus fii mai modest. Plus se vede ca ai PC de la 5-6 ani. Ai prins vremea MiRC si se vede in felul in care scrii. Ia intra tu pe Gears of War sa vezi ca nu faci niciun frag versus cei care au gamerscore sub Ronann1. Sau joaca fifa cu Burete/Coeziv/Dumy. Dupa aceea o sa fii cu capul plecat in pamant.

3. #103 SP
    Manager paul's Avatar
    @MonkY: OK
    @morall: Scrie corect, te rog, nu suntem pe irc/messenger.

4. #104 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Quote Originally Posted by morall View Post
    man deci vb cu cele 10 min era nu k le termin eu in 10 doamne fereste nu sunt dq, ci am zis k nu e joc de care sa nu fi auzit sh sa il fi jucat CEL PUTIN 10 invata sa citesti nu sa vb aiurea sh aa da tipul asta RonnaN da o fi dar mai bn spunei u lui k mie imi e lene k nu se compara cu mn nici 10 % sh dak iau ban din chetie asta e k ii e frica mai bn spunei sa isi aleaga el un joc ori care ori care dar ORI CARE sh sa vezi k o sa fiu ori cu 99 de fraguri in fata lui ori cu 10 Km ori cu 999 de unitati in deci asa k mai bn taci sh nu ami vb aiureli k deja ma ia somnu. Am pc de la 5-6 ani sh ma jucam prince of persia 3D de pe atunci sh cum am mai zis nu mai e joc de care sa nu fi auzit sau sa nu il fi jucat sh aaa da dak mi.ar fi placut era deja terminat
    grrr...fii rau da-mi si mie gamertagul tau sa vad ce gamerscore ai si ce ai jucat/terminat.

5. #105 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by morall View Post
    Te bate limba rom�nă, ratonule...

6. #106 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Oricum Ronnie, mie imi suna a provocare, nush ce sa zik... Eu mai mai ca l-as crede, la cat de hotarat e...

Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    ai pc de la 5-6 ani si acum ai 8 nu ?

7. #107 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Nu va mai lingusiti fratilor unii pe altii , sunteti de-a dreptul penibili unii dintre voi

Tot felul de mari gameri pe aici...

8. #108 SP
    Member EvilG's Avatar
    eu recunosc ...nu am mai deschis PS-ul de vreo 1 luna nu am avut timp (
    in schimb m-am mai jucat pe ici pe colo Ape Escape 2 (pe PSP)

9. #109 SP
    Junior Member morall's Avatar
    Mama fratilor nu poate sa zica omul nimica nu imi vine sa cred pe un forum de consola si jocuri spune-ti tot felu de chesti dastea. Si mai vreti sa fie popular si sa aveti molti inscrisi, pai la cum ii tratati eu nu mai "laud" nicaieri siteul asta (pacat de donely). Si limbajul meu de mess e adevarat dar m-am obijnuit cu el si asa scriu eu (sper k acu sunte-ti multumiti). In fine crede-ti orice ati vrea despre mine k eu am PC de la 5-6 ani sau nu, dar voi cand ati facut acest Thread nu cred k eram eu ala nebun sa zic "hei uiye aici un thread hai sa incep sa mint". . . .

10. #110 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    nu este problema de cum scrii... ideea este sa te faci inteles... nu sunt multi pe forumul asta care sa stea sa citeasca de doua, trei ori postul tau ca sa isi dea seama ce ai vrut sa scrii... si daca spui ca esti atat de bun si detii un xbox 360, te invit sa te inscrii aici

@Bobby... skill-ul unui player nu consta in gamerscore

on-topic... inca incerc sa joc Kane&Lynch: Dead Men (ma mir si eu ca inca il suport... este la pamant pe toate zonele)

11. #111 SP
    Junior Member Soop's Avatar
    Spre rusinea mea deabia acum m-am apucat si eu de Uncharted: Drake's Fortune...Jocul este unul din capetele de afis pt ps3 si este exact ceea ce ma asteptam de la el si anume grafica peste medie,story destul de bun(cel putin deocamdata) si gameplay excelent!
    Iar pe pc raman in continuare la seria Call of Duty Multiplayer(btw:raskolnikov daca citesti pe aici,a6.soopafly here)

12. #112 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Lost Odyssey am ramas blocat la disk 4 la primul boss mai exact am uitat sa iau mana pots la mine .... acum trebuie sa ma duc iar pe disk 3 nu pot sa ma intorc in oras sa iau pots ca am salvat aiurea Blue Dragon trebuie sa mai astepte .... Rau e sa fi noob...

13. #113 SP
    Member mariuck's Avatar
    Am inceput si eu Lost Odysey si termin Gta iv acusic

14. #114 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Splinter Cell cu Mo

15. #115 SP
    Member Arslany's Avatar
    Grand Theft Auto IV e pe primul plan la mine acum.

16. #116 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    ma apuc de Timeshift am impresia ca jocul asta a fost tare under-rated, mai ales de gamespot

17. #117 SP
    Junior Member Mitzage's Avatar
    Motorstorm. Putin cam tarziu, stiu.

18. #118 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Blue Dragon si logic ma chinui la disk 4 Lost Odysey ma rupe al 2lea boss ..

19. #119 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Mortal Kombat:Unchained PSP

20. #120 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Super Mario Galaxy - e de-a dreptul demential jocul asta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 541 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 106 506 ... LastLast