Mai bine zis,acum s-a terminat de tras de pe torrent. Onn: Bourne Conspiracy@360
Mai bine zis,acum s-a terminat de tras de pe torrent. Onn: Bourne Conspiracy@360
Interzise sunt discutiile legate de piraterie, adica de ceva ilegal. Modarea consolei nu este ilegala. Ca exista indivizi care si-o modeaza pentru a pirata jocurile, este problema lor, numai sa nu vina aici pe forum sa ne aduca spoilere, sa se laude sau alte comportamente ingrate.
Wanted@PS3
Pur si simplu EXAGERAT de greu pe dificultatea cea mai usoara..Urmeaza cateva zile de chin
Red Faction Guerrilla
Abia am eliberat primul "oras" si nu prea mai am chef sa joc...parca am vazut deja tot.
O fi alt joc pe pc, eu l-am jucat pe 360 si e Game of the Year material dupa mine... Uite-aici niste review-uri.
NU poate sa fie alt joc si nici nu poate sa fie o varianta mai proasta decat daca il joaca el la detalii mici.Si eu am o senzatie ca e jocul urat cand il joc cu tastatura si mouse dar cand conectez gamepadul parca se schimba si jocul(Crysis,Braid,GTA4..., jocurile care suporta X360 gamepad).
Dude, eram sarcastic, dar multumesc de comentariu.
On-topic: Batman AA Riddler challenges.![]()
Bookmarks