Eu vorbeam de fapt despre Golden Axe varianta XBL Arcade, care a aparut acum foarte mult timp. Pe care o joc in asteptarea variantei next-gen care urmeaza sa apara. Altfel scriam "Golden Axe: Beast Rider".
Eu vorbeam de fapt despre Golden Axe varianta XBL Arcade, care a aparut acum foarte mult timp. Pe care o joc in asteptarea variantei next-gen care urmeaza sa apara. Altfel scriam "Golden Axe: Beast Rider".
Ne cerem scuze atunci. Specifica si tu cu " @xbla".
Iar la Saints Row 2 tot varianta de XBLA o jucai? (sunt ironic)
Chiar asa "sarac" esti la NGII ?
La primul playthrough (easy) n-am avut probleme pana la cam 60% din joc.De mentionat ca jucasem cu putin timp inainte NGBlack,probabil eram in forma.Dar asta a fost prin Mai-Iunie 2008,n-am jucat NGB la vremea lui,nu mi-a placut niciodata Xbox 1.
La NGII sunt la al doilea playthrough (normal mode) prin Chapter 13-14...si acolo o sa raman.Acolo sa te vad la boss fights.
Cand ma gandesc ca dupa normal mai sunt inca 2 nivele de dificultate...
Acum joc GTAIV,al doilea playthrough.Mai mult am jucat online in ultimul timp.
Simplu. Dam play din nou. Asa cum Mass Effect l-am jucat de 3 ori si GTA IV de 2 ori. Intreaba-l pe MO de cate ori a terminat Gears of War.
GTAViceCity peste 10 ori pe consola,de vreo 3 ori pe PC
GTAIII aproape 10 ori pe consola,vreo 2 ori pe PC
GTAIV..o data jumate.
MGS 1 peste 15 ori pe consola,1 data pe PC
Silent Hill 1 ...peste 5 ori
Silent Hill 2 ...4-5 ori
Gears of War ...14 ori
Army of Two ...vreo 5 ori
Half-Life 2...de 2 ori pe PC,o data pe 360.
Halo 3...de 3 ori.
..etc.
De obicei a doua oara intelegi si traiesti jocul cum trebuie.Il apreciezi altfel.Ninja Gaiden II e bestial a doua oara,esti un adevarat ninja iti permiti alte abordari ale situatiei,superb.Pe normal am avansat mai repede pana ala jumatatea jocului decat pe easy.
In plus,ce e cu adevarat entertaining merita jucat de "n" ori.
Ca sa dau doua exemple negative: Saints Row si Dark Sektor.Pur si simplu nu merg de 2 ori.Sigur e chestie de preferinte.Unele jocuri nu merita cumparate,pacat ca la noi nu e activ un sistem de inchiriere ar fi grozav si ar taia din piraterie imens.
Pentru ca la noi e chestia (pe care o aplic si eu)..."try torrent before even attempt buying".Afara in lumea civilizata,e "rent before buy".
Am reusit sa trec de el SiCK... eu ma bazam foarte mult si pe fire magic acela si cand am vazut ca e imun, mi-a scazut moralul. Practic l-am batut folosind tone de potiuni si counter attacks...
P.S. N-am zis niciodata ca sunt foarte bun la Ninja Gaiden II. Si primul mi-a dat dureri de cap...
I confirm. De altfel, metoda asta e buna si la alti bosi, de ex la bosul final din Heavenly Sword. Pur si simplu ii dai rpd. ca ciobanu, si nu apuca sa-ti ia mm de juma' de viata...![]()
Eh, eu sunt mai... tehnic... Imi place sa le gasesc punctele slabe. Si nu ma grabesc deloc... Daca ar fi avut loading time-ul mai mic, chiar era o placere sa rejoc cu acelasi boss de cateva ori. Dar asa, ma omoara si trebuie sa asteeeept...
Ahaaaa ! So i'm not the only one
Bine, eu cu Orochi... dar e cam tot pe-acolo. Pacat ca nu l-au scos si pe PS3. Dupa ce joci Orochi, DW ti se pare prea... slow/fad.
warriors orochi il am pe PSP man. nu m-am apucat de el doar un mic previewdar pare promitator
s-au gandit ei sa combine samurai warriors cu dynasty warriors si a iesit orochi![]()
Wipeout � HD on PLAYSTATION�3. Are un soundtrack bestial.
WipEout� HD
Bookmarks