Field Commander @![]()
God of War 3 am jucat azi 8 ore non-stop si nu pot sa spun decat EPIC. Best game ever pt mine personal.
La fiecare new game o vei lua de la capat din punct de vedere al upgradarii armelor. Daca le-ai avea pe toate de la inceput povestea ar avea de suferit dar iti vei da seama de mai multe la finalul jocului.
Anyway ENJOY!![]()
M-am reapucat de Final Fantasy XIII... a durat tare mult pana a devenit interesant (capitolul 6).
Lost Planet @ the ecsbocs damn hard boss battles...
diseara reincep Stalin Vs. Martians Video Game, Debut Trailer | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Pe nenea Kratos l-am trimis pe alte meleaguri din tara noastra din pacate pt ca i-am facut operatia cu platina si s-a saturat. Ca rezultat a venit o ploaie grea de tot la mine in camera si incerc sa elucidez ce-i cu origami-ul din carcasa![]()
Mini Ninjas @ PS3
Dead Space @ PS3 (de amintire dupa ce am vazut ingame footage DS2)
Metro 2033 @ PC
Bad Company -> PS3 -> Hard -> Mission 3
-pentru a juca Bad Company 2 trebuie sa termin mai intai prima parte :-" e un FPS bunicel dar are cateva minusuri (in special faza cu heal) iar tinta AI sare pe tine (aim) oricum, merita jucat
Half Life 2 si Portal @. Jocurile care nu le-am jucat (sau nu am putut sa le joc ) pe PC . I love consoles
![]()
Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots @ PlayStation 3 - recuperez la capitolul "jocuri fenomenale pe care le-am ratat pentru ca nu reuseam sa dau la o parte bolovanul de la intrarea grotei". Acum am reusit sa ies lol Extraordinar joc (sau serie) din toate punctele de vedere.
Bookmarks