LBP dar nu mai am loc de fimiuneed a 2nd controller
![]()
...nu ma joc nimic! (dublă negație bla!). - Mă joc Gears of war 2 Waiting in Lobby...
Stau �n reprize de c�te 20 de minute și aștept �n LOBBY să se conecteze să mă pot juca Gears of War 2 �n MP. Nu se pot alege modurile de joc...totul e prin VOT! (hai să votăm ce jucăm wtf is that?) și aștepți p�nă-ți curge s�nge din ochi...și tot nu se conectează. Și mai ai si opțiunea (invite a friend) după ce stai (asta e un fel de aternativă)
"..hei am făcut un joc super dar știi...nu ai libertatea de a juca �n MP ce vrei tu, totul e prin vot...și dacă nu reușești să te conectezi �n 10 ani...ai opțiunea de a invita un prienen ca să joci. Că noi suntem EPIC, nu trimitem codurile cu flash map pack and golden weapons �n țări care n-au official XBL și nici nu am rezolvat problema cu MP..."
Singura bucurie pe care o ai după ce stai 10 ani să se conecteze și să-ți găsească echipa...e atunci c�nd vezi că scrie Player Found...dar stai că imediat după asta...intervine - Remote parties restarted the matchmacking process - și iar de la 0...iar sange scurs din ochi și urechi, etc, etc....și nu doar eu am această problemă, e o adevarată EPIDEMIE pe toate forumurile externe.
Să te tot joci așa...
***later edit***
...un prieten de pe 360achievements.org:
...the fact that you can't just pick Warzone or submission is a pain and one of the many places that epic dropped the ball on with the MP. Also i sat here and watched my friend try to find games as well in Territories and other and couldnt find one for 5+min and it's not his connection just took forever.
Deci joc simultan urmatoarele jocuri:
Gears of War 2
Resistance 2
Little Big Planet in 4 oameni
Motorstorm 2
Call of Duty 5 (PC)
Gears of War 2 @ Xbox Live
Resistance 2 campaign & multiplayer @ PSN
Ratchet and Clank Quest for Booty cu nepotul meu
Far Cry 2 @ Xbox 360 - trebuie sa termin campania, momentan sunt la 82% progres. M-a luat valul prea tare cu Gears 2 si Resistance 2, asa ca Far Cry va mai trebui sa astepte putin.
Naruto:Rise of ninja...Mai fac cate o lupta pe live.Americanii nu stiu sa piarda niciodata.Mi-au incarcat frigiderul pentru tot anul...mor de ciuda ca nu am casti sa le spun de mama lor.
GTA 4:Story mode
Viking:Battle of Asgard:Sunt la a 3-a insula.
Bookmarks