Wolfenstein PS3
Unreal Tournament 3 @
First blood - Untouchable Trophy
Epic Games au dovedit ca se poate si cu DLC-uri free. Al doilea chiar este destul de mare: 16 harti noi, vreo 2 moduri noi de joc si multe altele. In plus jocul e unul dintre cele mai tari la grafica de pe PS3 si clar in Top 3 shooters de pe PS3.
FEAR 2 pe PS3. Ma omoaaara combinatia L2 R2 pentru aim si shoot. Trebuie sa caut extensiile pentru triggere![]()
Alan Wake@X360 - 540/1250
- foarte dezamăgit de faza asta:
Oricum nu-i un capăt de lume, re-joc acel capitol și sper să se deblocheze, dar mă disperă c�nd mă joc liniștit, mă aștept la ceva și...nimic. �mi piere tot cheful.
Uncharted 2 DLC , numai pot de nervi , imi vine sa sparg toata aparatura din camera , toti pandarii din MW parca au venit aici.
Dupa ce ca se sta la panda la greu , mai au si perk Awarness .. un fell de wall in cs , te vede prin pereti.
Singurul lucru care ma tinut atras de ToA pana acuma nu demult era Op-ul:
De fiecare data cand il vad am un chef nebun sa-l joc.... desi a devenit destul de enervant la un moment dat (protagonist is a jerk) eram chiar pe punctul sa ma las pana cand a avut loc o intorsatura ca noroc si acuma imi place la nebunie lol.
PS: just felt like sharing for some reason.
Bookmarks