...nu
Warez =discutii despre jocuri piratate
To allow = a permite (din engleza)
No = Nu (tot din engleza)
dj.unicu: nici-o problema. Nu vrem sa fim ca altii care baneaza userii fara nici-un drept la apel. Repet, ce face fiecare acasa cu jocurile sale si modul in care si le procura, este treaba lui. Noi aici suntem consolisti, vorbim despre jocuri si consolele noastre, facem parte dintr-o comunitate (mica si hulita uneori)... si incercam sa facem lucrurile "ca la carte". Speram sa o facem cat mai bine.
offtopic : totusi, stiu ca e tentant sa sari direct la scris pareri imediat ce ati facut contu`, dar incercati sa cititi si regulamentul macar pe sarite; sau mai cititi din urma cate putin.. aici lumea e indulgenta si nu ia masuri la primele abateri, dar se repeta observatiile pe aceleasi probleme..
leggollas bine ai subliniat faptul ca nu se iau masuri imediat.Si asta este bine.Mie pe celalalt forum de jocuri mi s-a sters o "clona" imediat fara sa ma anunte.
Bioshock Xbox360... Pur si simplu superb. Pacat ca nu are multiplayer... sunt sigur ca ar fi fost la fel de superb.
Bookmarks