Red Dead Redemption
Rejoc Another Century Episode 2 dar am facut rost de Special Vocal Edition and am replaying with that.
De data asta am ales Dragonar-1 Custom, care este destul de impresionant are atacuri bune melee si range plus o mobilitate excelenta:
Pacat ca tipul din video-ul acela nu stie juca prea bine... sa numai vorbim ca si-a ales prost control scheme-ul (sunt 2 control scheme-uri pentru a folosi armele iar cel din video-ul acela este limitat).
Nu pot sa-l compar inca cu BFBC2 pentru ca joc singleplayer care nu e facut de dice. Desigur stiai astaPot sa compar gameplay-ul cu modern warfare 2, este exact acelasi stil liniar doar ca e mai captivant. Spun mai captivant pentru ca are o doza mai mare de realitate si nu se bazeaza pe o conspiratie fictionala. Nu vreau sa pun spoilere. Sunetul deocamdata pe mine m-a impresionat cel mai tare si pot clar sa confirm ca e piesa de rezistenta(in singleplayer, repet!). Ce m-a enervat pana acum este lipsa AA-ului, cateva texturi sterse si exploziile care par imprumutate de la un shooter din 2004. Oricum deabia am inceput sa-l joc revin in vreo 2 ore dupa ce-l termin -LlolL-.
un sfat pentru cei care acuma desigileaza jocul. Incepeti pe hard, e mult prea usor!
In sfarsit, am inlocuit raposatul xbox 360!Drept urmare incerc sa recuperez:
Alan Wake si Splinter Cell Conviction-
Dar cum ps3-ul ramane febletea mea, nu puteam sa-l tin deoparte. Asadar:
Fifa 2011 si Castlevania Lords of Shadow-![]()
Starcraft 2 @ Battle.net
S-a pus praful pe consola de cand am primit jocul, cum ma si asteptam sa se intample.
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By Trefla in forum Apple
By MonkY in forum Polls
By RonanN1 in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Polls
Bookmarks