Dirt 3. Daca nu ar fi avut atata "Gymkakana" in el ar fi fost un joc aproape perfect, in schimb...Nu se prinde de mine deageaba, urasc sa ma invart in jurul unui stalp ca prostul
![]()
Dirt 3. Daca nu ar fi avut atata "Gymkakana" in el ar fi fost un joc aproape perfect, in schimb...Nu se prinde de mine deageaba, urasc sa ma invart in jurul unui stalp ca prostul
![]()
Red Dead Redemption pe PS3.
N-am luat jocul pana acum crezand ca n-o sa ma atraga stilul western, nici din reviewuri nu prea ma lamurise, dar am prins o copie cu un pret bun de la un amic si am zis totusi sa-l incerc.
Concluzia? Jocul este absolut superb, de cateva zile n-am mai iesit din el. M-a facut sa cumpar toate dlcurile fara sa ma gandesc. A intrat in categoria titlurilor ce nu vor ajunge pe aria "bazar" a forumului din partea mea.![]()
Dupa vreo 25 de zile in care nici macar n-am pus mana pe controller.. am inceput Dead Rising 2 @Not bad, not bad at all
Totusi i-ar fi stat mai bine cu mai putine loading screens..
Mda.. pacat ca n-am netTre sa recunosc ca e o abordare destul de diferita de RE5, dar n-am murit decat o singura data in peste 2 ore de joc
In orice caz, e un joc excelent pentru relaxare.
Eii...hai lasa scuzele cu netu' ca au expirat deja
Recunoaste ca esti bardaf la Dead Rising si cu asta basta.
//joke
NINTENDO GAMECUBE: Resident Evil Remake
PS3: DEAD SPACE (i can't get enough of this game)
PS1: Parasite Eve 1
Bookmarks