NFS Undercover @ Nokia E51
...pentru c�teva zile mi-e �mprumutat un prieten un X360 NTSC-J
Onechanbara: Bikini Samurai Squad
Mie Lost Odyssey NTSC-J de la webpredator mi-a mers pe consola luata de aici... M-am mirat si eu la vremea aceea, pana am luat de la el alt joc (Racedriver: Grid, parca) NTSC-J si a mers si ala. S-ar putea sa mearga toate...
E o posibilitate, ai dreptate. Ceea ce imi aduc aminte e ca pe coperta jocului scria, in ambele cazuri, NTSC-J, dar se prea poate sa fie cum spui tu.
Și-a cumpărat-o de pe play-asia.com acum un an. Și eu vreau să-mi cumpăr una zilele astea, merita! Dacă vrei mai multe detalii vezi că este un topic special pentru jasper...am postat acolo link-ul cu ultimul model pentru NTSCJ.
N-au treabă cu jocurile ăia. Ai uitat? Sunt americani. Au intrat �n joc, au văzut că după maxim două minute au murit...gata, e greu, nota 2. Au chemat pe altu', a ajuns cumva, cu greu, la primul boss a văzut că dintr-un hit e la păm�nt, gata nota 2. Au făcut calculele și gataslab joc , a primit 2,5 pe Gamespot
Eu am peste 15 ore de gameplay și mai am din el o tonă.
Lasă că-l joacă destui gameri. Nu trebuie toți să-l joace.
Da, m-ai prins, am luat consola de pe torrent
Păi să nu spună - hai gata cu offtopic-ul. Există secțiunea de offtopic puțin mai jos, postam acolo.
Bookmarks