tocmai am terminat de jucat CoD: W@W online @ PS3
Viorel you're still so full of **** lol.Sunt sigur ca este doar o coincidenta ca tu joci jocul respectiv acum, cand a aparut versiunea USA RF, si sunt sigur ca este doar o mica greseala din partea ta ca ai scris numele versiunii USA, cand tu joci versiunea JAP care se numeste Oneechanbara vorteX.Never change dude.BTW, mai ai tricoul acela cu Resident Evil care nu ai apucat sa mi-l areti pt ca de fiecare data cand te-am intrebat de tricou, prin coincidenta din asta ciudata mama ta tocmai ti l-a spalat si a l-a pus la uscat?
Din review... Ronan nu prea ai nimerit cum e cu gameplay-ul.On normal difficulty, the early levels aren't just easy--they're yawners, and you'll spend most of your time pounding on the X button while searching for keys to open new areas.
Oare astia de la GS au dreptate si joci un joc super usor?
Sorry, nu ai nimerit persoana.Florin nu are treaba cu forumuri, poti sa il intrebi pe yahoo.Legat de tricou, nice try .Era vorba despre alt tricou in 2002, cand acesta care il ai in poza nu exista, probabil nu iti mai aduci aminte despre ce era vorba.Daca tot esti asa de doritor, fa o poza cu jocul acela jap, si cu consola (nu coperta de la joc, ci discul front+reverse side)...pune-le pe tricoul ala sa arate mai bine .Bineinteles, daca vrei, nu te obliga nimeni
Oki, cool! - nu fac lol
[vroiam să zic Robi, dar cum el n-are treaba nici c�t Florin...m-am abținut]
Bookmarks