F1 Race Stars @
BioShock 2 la prima vedere un joc bun.. imi place mai ales ca da senzatia ca esti in anii 90'
tot Diablo 3 @ PC
Paragon 10 WD, nivelul (normal) 12 WD pe hardcore si inca o serie de personaje softcore, 1 din fiecare clasa, niv. 7+...
Motorstorm Apocalypse
LE mi-a plăcut mai mult primul, nu stiu dar parca se controlează aiurea maşinile, bine ca e gratis
LLE mda am trecut la Vanquish cu Motorstorm m-am lămurit
Tot BioShock 2 , m-a captivat povestea
OFF:
Dante te-am mai rugat o data cu frumosul sa termini cu glumele in legatura cu varsta mea, vad ca nu intelegi. Chiar nu stiu ce-ti place carcotasia asta asa mult, vrei sa fii bagat in seama ? Tot spui ca-s eu mic... dar tu esti cel care se poarta imatur.
nu amice, dar ma enerveaza ineptiile, mai sunt plozi care vorbesc despre epoca de aur si cat de greu era atunci, iar cand ii cauti in buletin vezi ca nu erau nici in proiect. de ce te deranjeaza asa de tare ca te-am facut copil? eu as vrea sa fiu in locul tau, imi place varsta ta, nu imi place ce spui cateodata. daca tu consoderi ca te-am jignit cu ceva e problema ta.
ps nu am nimic personal cu tine, ai grija cu luatul la misto, nu mai incerca sa fii ironic, nu iti iese
pps toti care se joaca pe console si se mai uita inca la tom si jerry sunt imaturi, deci da sunt imatur
Dead Space 3 @ PS3
Reviewurile zic nu ... eu zic DA ! Mie cel putin imi place ... recunosc ma asteptam la mai mult , dar nu pot sa zic ca sunt dezamagit .
Mortal Kombat. Johnny Cage la putere
Amice, eu nu am spus nimic de epoca de aur. Daca am 14 ani inseamna ca nu stiu nimic in afara de telefoane jocuri si femei?
Pana la urma tot tu ai ineput, si nu ma jignesti dar e aiurea ca cineva pe care nici nu-l cunosti sa faca misto de tine(da,ai facut)
Nu te bag in seama, nu ma baga nici tu, nu ti-am facut nimic. Indiferent de varsta, nu ma trag cu nimeni de sireturi.
PS. Eu vorbeam serios, nu am vrut sa fac misto sau sa fiu ironic.
PSS. Ca sa-ti raspund la intrebare, stiu cam cum era in anii 90" de la orele de istorie, si documentare:d
Bookmarks