The Walking Dead @ ultimul episod in sfarsit termin primul sezon!!![]()
Mai am doua achiev si completez Rayman Legends, si am inceput Batman Arkham Origins care nu ma impresioneaza![]()
Resident Evil: Code Veronica X @PC
Jocul este in mod original de PS2, dar il emulez pe PC deoarece imi place mult mai mult controlul la tipul acesta de joc cu maneta de 360, deasemenea pot si personaliza mai bine comenzile.
De ieri joc intruna beyond two souls sunt uimit . Tre sa fac termin toate sfarsiturile acuma.
Remember Me.
In ciuda notelor mici primite, e un joc bun, in opinia mea. Grafica superba, povestea jocului este o combinatie intre Aeon Flux si Johnny Mnemonic, gameplay asemanator Prince of Persia, muzica destul de antrenanta. Camera face uneori probleme, dar inveti destul de repede sa o stapanesti.
Inca e free pe PS+ UK.
Remember Me si dau de pereti cu controllerul. Tre sa apesi intr-un 2-3 butoane si X sa te feresti. Cat de boring poate fi jocul asta. Abia astept sa-l termin, asa cu nervi cu totPe langa prostia de storyline te trezesti dupa ce omori un BOSS, ca "hei, mai e unu acolo in biroul lui, tre sa-l omori si pe ala, si pe alalalt..."
![]()
Bookmarks