assassin's creed origins termin misiunile ?
Joc acum Wolfenstein: The New Order, este incredibil acest joc. Gameplay, poveste, grafica, tot!
Am avut trei tentative sa il joc, prima pe ps3 insa din cauza texturilor pop-up l-am abandonat dupa primul nivel, a doua pe ps4 in care nu trecusem nici de primul nivel, era ceva ce nu ma atragea la jocul asta, clar primul stagiu nu are nimic de-a face cu restul nivelelor iar a treia incercare pe XboxOne acum.
L-am vazut ca este la Xbox Game Pass si am spus sa-i dau inca o sansa. Cine nu l-a jucat, neaparat sa o faca, este superb jocul. Actiunea se petrece intr-un 1960 alternativ in care Nazi ar fi castigat ww2. Este primul joc unde ma opresc la fiecare coperta de ziar sau inregistrare audio, sunt facute excelent. Va las jos un sample .
In momentul de fata, sunt impartit intre mai multe jocuri si platforme:
- Until Dawn pe PS4 Pro, reluat dupa ce am vazut interpretarea actorului Rami Malek din filmul Bohemian Rhapsody.
- Elex, de la parintii Gothic-ului, pe Xbox One X.
- Wolfenstein The New Colossus, pe PC Mustard Race. "Der Erste Mann..."
The Last Guardian. Problemele cu latenta controlului sunt overrated. Sunt mai mult o incapacitate a unora de a avea rabdare si de a lua lucrurile asa cum sunt. Cred ca sunt pe la final si jocul a fost super pana in punctul asta. Level design f.bun, puzzle-uri cam simpliste dar bonding-ul cu Trico este de nepretuit. N-am mai trait astfel de emotii fata de un personaj virtual chiar daca multi au incercat.
Am incercat sa termin si Horizon ZD dar m-am lasat. E super plictisitor, design open-world marca Ubi, bleah.
Pana pe 8 Martie cred ca o sa merge pe Hollow Knight si DMC V demo.
---------- Post added 05-02-2019 at 11:44 ----------
* o sa merg
Hellblade Senua Sacrifice
Jocul este la GamePass si este foarte-foarte bun. Foarte asemanator cu God of War 2018 la gameplay si settings, mitologie nordica. Am ajuns pe la jumatatea jocului si povestea este din ce in ce mai captivanta.
Momentan sunt impartit in doua jocuri : Assassin's Creed III Remastered si Liberation HD Remastered.
Detroit Become Human.
Un fel de film interactiv. Interesant, nou pt mine. Mi-a placut.
Crash of the titans - Xbox 360,tot nostalgic
Resindent evil Revelations 2 - PS Vita
Battlefield 5 - PS4
Forza 4 - Xbox One
Days Gone - este senzational
Rage 2 - este o mizerie, dar trag de mine sa termin campania macar
MGS V : The Phantom Pain - am reusit sa fac in sfarsit the true ending, 70 de ore de joc dupa ce nu am fost in stare sa fac asta pe 360, well, nu mi pare rau.
Fist Of The North Star- Yakuza cu capete care explodeaza,nu sunt fan anime dar incet incet incepe sa ma prinda.
Bookmarks