Assassins Creed Valhalla 1st DLC - Wratch of the Druids - o locatie noua, Irlanda, inamici noi, poveste interesanta si abilitati noi![]()
Assassins Creed Valhalla 1st DLC - Wratch of the Druids - o locatie noua, Irlanda, inamici noi, poveste interesanta si abilitati noi![]()
Tocmai , ce am terminat Halo 5:Guardians. Acum înțeleg , ce atâta vâlvă in jurul lui. Posesor Xbox Seria S.
Frostpunk pe PS5. E genul ala de joc pe care il deschizi si uiti sa mai iesi din el.
Nu am jucat jocuri de tip city builder pana acum, din cauza asta mi se pare greu sa tin pasul cu tot ce se intampla. Sper sa ma adaptez, pentru ca imi place foarte tare atmosfera.
Lego Batman 2 pe PS5 prin PSNow. Serviciul asta de streaming mi-a dat deja crash la joc si are lag cand tie lumea mai draga.
Imi cumparasem Metro Exodus si la recomandarea unui prieten am decis sa le joc si pe cele precedente.
Tocmai am terminat 2033 si urmeaza Last Light.
Pana acum primul mi s-a parut bestial, mai ales pentru un joc facut in 2010
Am început Far Cry Primal Apex Edition dar m-am plictisit repede. Cred că m-am oprit după vreo 2 ore. Acum joc Far Cry 5 (m-a prins povestea și îmi place foarte mult câinele).Poate trec la Far Cry 4 după asta. Alte Far Cry nu am jucat.
Hades pe PS5. Nu am crezut ca o sa fiu asa de dependent de el. Tot ce tine de acest joc este la superlativ. In opinia mea in top 3 cele mai bune jocuri existente pe PS5 in acest moment.
Am abandonat Far Cry 5 după câteva zile... în momentul în care totul a devenit rutină și nu am mai simțit jocul ca pe o provocare... mi-am pierdut interesul. Scenariul e bun dar gameplayul se simte ca o corvoadă. E clar că nu voi mai juca alte jocuri din serie.
După Far Cry 5 am început și terminat Red Dead Redemption 2. Un western genial!Mă gândesc să îl joc și online. Deocamdată am trecut la God of War (2018). Aici mă enervează faptul că nu pot explora liber, că nu pot să sar în prăpastie sau în apă, e destul de liniar totul, dar Kratos și Atreus compensează. Am și God of War III dar nu pare la fel de interesant.
Pe alocuri GOW 3 este la fel sau dacă nu chiar mai interesant decât 4. Eu îl am acolo în memorie, probabil ca a fost primul pe care l-am jucat, doar mecanica este învechită la el.
Jocurile anterioare sunt din "ere diferite".. trebuia sa fi crescut cu ele ca sa fi inteles cumva si locul si valoarea lor in acele timpuri.
Aplicabil technical, game mechanics, storyline, etc.
Nu cred ca are sens a fi comparate prin.. prisma actualelor generatii (atat de jocuri cat si a consumatorilor de jocuri).
Altfel, amandoua sunt jocuri bune, si-atat. De fapt cam toate.
Destule titluri si pe Vita sau Mobile in acelasi univers. Was a good run. Reimagined incepand cu titlul din 2018.
LE: ma refer la GoW. Eu de pe la 4 nu am mai jucat niciun Far Cry. Cel putin nu serios.
Bookmarks