FIFA 22 Ultimate Team @PS5
AC Valhalla. Vreo 40 de ore în joc deja. E mult sub Odyssey pe partea de RPG, customizare, build-uri, diversitatea armelor etc. Singurele părți bune sunt grafica foarte reușită și raid-urile care mi se par foarte mișto (dar și astea parcă până la un punct).
Disco Elysium pe PS4. Sunt în a treia zi a jocului și deja am ajuns să mă simt ca personajul principal. Sper să supraviețuiesc până la final.
Putin poker, niste pacanele - marca Dragon Quest. S-a terminat questul, nu ma mai scoti de aici
Stay of decay 2. Jocul este foarte bine optimizat. L-am luat din Game Pass.
Ps. Chiar m-a prins.
Am incercat RPG-ul ala chinezesc prezentat de DF “Sword and Fairy 7” . Am mai adaugat si niste valori in plus in cfg pt a preveni stutters-urile, popin-ul si se ajunge la valorile alea de resurse utilizate . 20gb ram , 11gb video pt 3440x1440
Dupa aproape 2 saptamni de Dragon Quest XI am decis sa-l pun pe pauza ( e obositor de lung) si sa ma distrez cu Hot Wheels.
Chiar e misto jocul, recomand!
Joc Guardians of the Galaxy in sfarsit! Story-ul este bine realizat si plin de momente haioase iar grafica eu o consider buna, pacat de gameplay care este boring si putinele scheme care le au il fac repetitiv. (Insa e destul de greu sa-ti imaginezi ce ar fi putut sa faca ca sa fie mai bun). Oricum sectiunile de joc cu Milano mi se par faine si-mi aduc aminte de Starfox64. Merita jucat in special pentru cei care au savurat filmele.
Bookmarks