COD Vanguard![]()
Witcher 3 Complete Edition Xbox Series S. Deja nu mai țin socoteala de câte ori am terminat jocu.
Joc in prezent The Legend of Zelda: Phantom Hourglass pe Nintendo DS si mi se pare foarte bun. Foarte placuta este atmosfera de basm creata. Nu am experienta cu aceasta serie, am mai jucat doar Ocarina of Time pe 3DS insa nu l-am temrinat inca, am de gand sa il termin dupa ce termin cu acesta de pe NDS.
E superb si acela, in special pe New-3DS unde 3D-ul arata foare bine. Problema este ca l-am jucat in reprize diferite la intervale mari de timp si parca am pierdut firul povestii, asta fiindca am jucat doar cand eram plecat, consola fiind portabila. La cat de mult imi place Phantom Hourglass, cred ca atunci cand termin cu el voi lua de la inceput Ocarina of Time.
Tocmai am inceput sa ma joc Motorstorm 1.
Am de ani buni seria in colectie dar niciodata nu am jucat-o.
Motorstorm e un PS3 launch title, iar de cand au inchis serverele MP, nu mai poti face nici update la joc, deci nu poti accesa DLC-urile.
Din fericire Complete Edition vine cu toate DLC-urile si ultimul patch pe disc.
Jocul se tine foarte bine, 720p30 pe 75", upscalling-ul isi face treaba.
AI-ul este groaznic, trebuie sa repet unele curse de 10-15 ori pentru 1st place, dar tot m-a prins.
Are si sixaxis motion control dar nu am avut curajul sa incerc.
Mentionez ca PS5-ul aduna praf, iar eu ma joc jocuri de acum 15 ani...
![]()
Risk of rain 2.
Am prins oferta de craciun pe e-shopul de la Switch ceva gen 3-4€.
Initial cautam sa cumpar Borderlands collection.
Dar e facut tot de developerii de la Gearbox.
Third-person shooter.
Elemente de survival.
Diferite stiluri de joc in functie de personajul folosit. Gasesti usor un main.
Gameplay usor de prins si poate dura intre 30 min si 2 ore un single-run...perfect pt mine, nu am foarte mult timp uneori sa stau pt questuri/story.
Iteme RNG.
Dislikes:
Harti repetitive.
Monstrii și boși repetitivi.
Dificultatea mare iti creaza probleme daca nu esti obisnuit cu shooterele pe switch.
Dacă prindeți un deal bun pe switch/ps4/xbox/pc recomand.
4/5 pe Switch. Probabil 4.5/5 pe PC.
Sent from my CPH1951 using Tapatalk
Tot am asteptat sa scada pretul la Mayhem Brawler de cand a aparut insa nu s-a intamplat. Sincer fata de alte "junk-uri" ce am jucat in ultima vreme, asta pentru un beat'em'up e misto. Nu se ridica la nivelul lui Streets of Rage 4 insa macar este peste The Takeover. Se merita pentru amatorii genului.
Mi-am facut timp sa joc campania de la Call of Duty Modern Warfare. Problema e ca maxim 5 minute pot sa joc pana se blocheaza consola si efectiv trebuie sa ii dau un hard reset. Doar la nenorocitul asta de joc patesc asa, la fel si in multiplayer unde dupa maxim 2-3 meciuri se blocheaza. Problema asta a aparut de cand a fost lansat patchul Pacific, are cineva idee daca e de la mine sau e ceva global?
Am văzut ca toată lumea se plânge de modern warfare ce când au lansat noua harta pe warzone, deci cel mai probabil nu e de la consola ta
Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk
Bud Spencer & Terrence Hill beat'em up game. Caterinca de joc
https://www.youtube.com/watch?v=-V4u...sGamingStation
Cum V-Rally 4 este la reducere am decis sa-l incerc si eu. Am ramas surprins ca Transfagarasanul nostru este disponibil ca si Hill Climb event.
Din pacate jocul mi-a lasat o impresie slaba, sa nu mai spun ca in "Career Mode" are o dificultate draconica pe nivelul mediu.
Bookmarks