Jade Empire Special Edition- PC ( like d'uh )
Ratchet and Clank Up your arsenal - PS2 (ma enerveaza ca viata lui Ratchet este foarte putina si chiar daca te loveste un monstrulet cat capu lui iti scade din viata mult.In rest jocul este foarte distractiv.Este primul joc din seria Ratchet & Clank pe care il joc.
Up!@PS2 (jocul este extrem de repetitiv,foarte enervant si multe alte neplaceri,dar totusi vreau sa il duc la capat.
on: Gran Turismo 4
off: klaus cred ca tu ai tot timpul torrentul deschis de te joci asa de multe jocuri si pe aria de ce ne-am cumparat azi nu apare niciunul. mai bine te-ai apuca de cumparat, nu de downloadat
Ti-am scris pe messenger acum 2 secunde,si vad ca mi-ai dat IGNOR spre marea mea bucurie!.Si pentru proasta ta informatie,jocurile (Ratchet and Clank,si altele ultimele 2 jucate) sunt imprumutate de la un prieten respectiv vecin.Eu cred ca tu nu mai stii cum sa iti faci posturi,asa ca comentezi aiurea.Eu zic sa iti vezi de treaba ta mai bine sa nu se ajunga altundeva.Eu iti urez o zi buna (respectiv o seara placuta).
Eu joc numai originale dar n-am postat in viata mea pe thread-ul cu ce ne-am cumparat... Go figure.
Hai sa nu incepem cu politia intre noi ca pe celalalt forum, chestia asta nu poate aduce nimic bun.
Bookmarks