Burnout eu sunt din Ploiesti si m-ar incanta o sala de jocuri, dar mai bine aduci console xbox360 ca sunt jocuri mai frumoase pe ea plus xbox live ar fi superb, succes
Burnout eu sunt din Ploiesti si m-ar incanta o sala de jocuri, dar mai bine aduci console xbox360 ca sunt jocuri mai frumoase pe ea plus xbox live ar fi superb, succes
ms...ma voi gandi si la ideea cu xbox, desi eu ma hotarasem la ps3. poate voi incerca cu cateva ps3-uri si cateva xbox-uri, desi e cam complicat. ma gandesc...
Totusi ai iesi mai ieftin cu xbox, pe amazon e 1000 de lei, si va fi o solutie de viitor avand in vedere ca jocurile se fac pe xbox360 va fi un viitor "ps2"
acum nu stiu daca te tin buzunarele, dar ai putea baga si cateva ecrane 3D
sau tot felul de accesorii gen volane pt simulatoare... ma si vad peste cateva luni in ploiesti cu prietenii jucand GT5 3D pe un Logitech G27... :X :X
Uita chestia asta, ar fi cea mai mare prostie sa le pui in aceeasi lada si automat ai reduce distractia deoarece asta ar presupune un numar injumatatit de ps'uri / xbox'uri si atunci cand ar veni grupurile de gameri pentru un multiplayer - long night nu stiu daca s-ar intalni cei instalati la xbox'uri cu cei conectati la ps'uri. Daca iti doresti intr-adevar sa faci ceva ar trebui sa te axezi pe o singura platforma PS sau XBOX, eu unul as merge pe PS si nu spun asta deoarece posed unul... playstationul are o rezonanta mult mai puternica, este mult mai respectat ca si brand + se lanseaza si move'ul = entertainment (move'ul este mult mai practic decat proiectul celor de la xbox "Natal" - parerea mea personala, no offance ppl!). Ce zici tu ai putea face dar logic nu la inceput si nu oricum, ai avea nevoie de doua incaperi ... cu ratiune si multi verzisori poti iesi la inaintare cu ceva credibil... nu stiu prea multe despre Ploiesti dar in orice caz densitatea populatiei este de partea ta. Succes in cazul in care chiar intentionezi sa deschizi o sala de genu'!
@ genoCid Ai mare dreptate, ma gandeam mai mult sa ma axez pe consola PS3 sa pun vreo 8 sau 10 , iar in timp - acum depinde si cum va merge afacerea, sa mai bag si vreo 3 sau 4 xbox-uri360 sa impac cat de cat si cu jocurile exclusive de xbox + vreo 2 sau 3 scaune cu volan pt racing + manete pt fighting.... etc..., dar asta numai daca va merge cat de cat ca nu are rost sa fac o investitie gigant, eu nu ma mai aleg cu nimic...
@Spike2k Nu as iesi cu mult mai ieftin cu xbox... cu f putin , deoarece eu nu vreau sa piratez jocurile , vreau sa totul sa fie legal si + ca nu imi sta in caracter sa piratez.![]()
Dar nu a zis nimeni sa le piratezi, ziceam ca consola in general e mai ieftina si va fi un viitor "ps2", adica xbox-ul va rezista mai mult pe piata jocurilor fiindca peste 2 ani va aparea ps4, am un grup de prieteni in ploiesti care doreau demult sa isi cumpere xbox dar nu au bani poate cu ocazia asta mergem la sala asta si jucam ceva online![]()
Imi ziceti si mie de unde fac rost de licentele astea pt jocuri? ca ma intereseaza si pe minesi cum? ca nu gasesc nimic pe internet sau cel putin eu nu am gasit nimic in legatura cu licente sau autorizatie pt folosire comerciala ps3 sau xbox sau orice alta consola. Scrie pe spatele cutiei ceva de genu...RESALE AND RENTAL ARE PROHIBITED UNLESS EXPRESSLY AUTHORISED BY SCEE. Ce e SCEE-ul ala?adica stiu ce e SCEE (la PS3)da in ro la cine ma adresez. Cineva zicea ca imi trebe chitanta cu care am luat jocul ca sa demonstrez ca e original si nu e furat, daca vin in control nu ii intereseaza cd-ul original sau cutia ci chitanta.(un prieten imi zicea asta, care are sala de net in oras)
Incearca sa vorbesti cu cei care au sediu in Romania, sau sa suni la ei - desi este foarte greu sa faci rost de ele si trebuie sa ai ciubucul pregatit mereu. Ai nevoie de aprobare pt. inchiriere de la fiecare producator de joc - evident nu este free, trebuie sa platesti. Per total este o afacere buna, in care nu investesti foarte mult.. dar ai sanse sa scoti mult. Pt. ca ai zis de jocuri, trebuie neaparat sa ai facturi (si in romana).. mi se pare ca daca le ai in alte limbi trebuie sa te duci sa le traduci si sa fie legalizate, ceea ce costa mai mult decat mini-afacerea pe care ai facut-o cumparand jocul din strainatate. Una peste alta este greu, dar au reusit cativa si le merge bine (nu pot spune acest lucru si despre fost-ul Wii Cafe din Targoviste, care are a rezistat 1 luna). Bafta !
este o idee f buna si sfatul meu este sa incerci . investia este mica ( mica tinand cont ca incepi o afacere) si ai toate sansele sa reusesti mai ales ca este pasiune inainte de profit. priveste in primul rand avantajele si anume ca nu ai nevoie de licenta win , nu ai bsod , nu ai erori , nu crapa sistemu`....etc etc etc ...si mai tine cont de un lucru , tu nu te adresezi celor care nu au acasa ( majoritatea avem acasa ceva pe care sa ne jucam ) tu te adresezi celor care au chef sa se distreze , care au chef sa-l invinga pe amicul x si y live ....care au chef sa joace 2 la 2 etc etc...lucruri care le putem face si acasa dar nu mereu cand vrem noi ...de parinti..sotii....
sunt o groaza de jocuri pe care sincer le-ash juca la o sala de console cu prietenii ...gears3 , hallo3 , forza ,gt5..ma repet chiar daca toti avem console acasa parca tot mai marfa este sa fim toti in acelasi loc si ne bubuim unul langa celalat.
promovarea este totul , reclama ..fa-te cunoscut si succesul vine. uita-te la japonezi , crezi ca aia nu au acasa pe ce sa se joace?? si cu toate astea stau toata ziua in sali de jocuri.
mai bine incerci si dai chics(box)decat sa te intrebi mereu ce ar fi fost daca.......
urmaresc cu atentie ce ai sa faci si multa multa bafta.
p.s eu daca as gasi cu cine sa ma asociez ash deschide in buc.
*bump*
Se inchide sala de PS3 din Giurgiu.Se pare ca a dat falimentul si peste ei.Azi este ultima zi.
Bookmarks