Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 221

Thread: Max Payne 3

1. #61 SP
    Member anes's Avatar
    Debut Interview

2. #62 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Noul Max Payne seamana mai mult cu un fel de uncle Max fata de vechiul personaj.

3. #63 SP
    Member anes's Avatar
    That VideoGame Blog � Max Payne 3 delayed

The release of Max Payne 3 has slipped by a few months, Rockstar has just sent word.
    Previously on for March, the game is now targeting May.
    “We do not take changes to our release schedule lightly, and this short delay will ensure that Max Payne 3 delivers the highest quality, groundbreaking entertainment experience that is expected from our Company,” said Strauss Zelnick, Chairman and CEO of Take-Two of the decision.
    “Max Payne 3 promises to be one of our most exciting releases to date, and we are confident that consumers will once again be amazed by Rockstar’s ability to take interactive entertainment to another level.”
    May falls into the company’s fiscal first quarter 2013. Take-Two now expects to report a net loss for fiscal 2012.

4. #64 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu neaparat un lucru rau. Prefer ceva mai bine finisat decat 5 title updates-uri dupa aia.

Problema mare este ca daca-l scot in mai, ar fi bine sa se astepte la vanzari foarte mici, ca din mai-iunie incepe caldura si nu va mai da nimeni bani pe jocuri.

5. #65 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    ^Mai toate jocurile Rockstar Games apar in acea perioada a anului (LA Noire, GTA's, Red Dead si, acum, Max Payne).

Fiind o companie mare cu jocuri de calitate si incasari enorme, tind sa am incredere in deciziile lor de marketing si nu in explicatia ta: "incepe caldura si nu va mai da nimeni bani pe jocuri". Rockstar nu prea a dat gres pana acum

6. #66 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Last minute CE pre-order WOO ! Chiar ma bucur ca l-au amanat, oricum luna Martie este extrem de ocupata.

7. #67 SP
    Daca este adevarat si scot Max Payne 3 in mai, inseamna ca GTA 5 ori iese prin octombrie (ca LA Noire) ori sufera o "mica" amanare pana in aprilie-mai 2013...

8. #68 SP

9. #69 SP
    Member daviddd's Avatar
    Chelios si cu barba aduce cu Walter H. White. Abia astept sa apara.

10. #70 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Oare vom avea si un demo? Poate chiar un beta...cine stie? Daca il mai amana pana la inceputul lui 2013 eu nu cred ca o sa mai apuc lansarea de la nervii care o sa ii am. Pentru mine este cel mai asteptat joc al anului 2012 datorita povestii si gameplay-ului special. Oricum, nu cred ca il vor mai amana deoarece jocul este asteptat de prin 2010 dana nu ma insel .

11. #71 SP
    Rockstar nu lanseaza Demo/Beta. Dar nici nu e nevoie, nici un joc lansat de Rockstar nu a dezamagit pana acum.

12. #72 SP
    Member stefipsy's Avatar
    Decat LA NOIRE , partial ...

13. #73 SP
    Quote Originally Posted by stefipsy View Post
    Decat LA NOIRE , partial ...
    Din punctul meu de vedere, LA Noire a fost o capodopera. Dar nu e locul potrivit pentru o discutie de gen.

Astept cu MARE interes cele 2 jocuri R* de anul acesta.

14. #74 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar

15. #75 SP
    Member anes's Avatar

16. #76 SP
    Arata din ce in ce mai bine. Nu mai e mult si ne vom bucura atat de el, cat si de Max Payne 1 pe iOS

17. #77 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Nu ma astept la un joc exceptional cred ca o sa ii zic pas pana mai scade pretul,din video-uri pare destul de ok, dar sa vedem.

18. #78 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Tare mi-e frica sa nu ii faca un story de 12 ore si sa se concentreze pe multiplayer.

19. #79 SP
    Junior Member BruceWayne's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Mda, sper sa apara totusi anu asta. Nu ma intereseaza ca, in mod evident, Max Payne a imbatranit mai urat ca Sam Fisher. Dupa RDR, am sperante mari de la Rockstar ca vor veni cu ceva de calitate.
    Eu cred ca ai mare dreptate, avand in vedere ultimele 3 titluri scoase de rockstar: GTA IV, Red Dead Redemption si favoritul meu LA Noire...dar cred ca acest Max Payne va fi mult diferit fata de cel cu care ne-am obisnuit cu totii iar asta porbabil ca si pe tine, daca esti un adevarat fan al francizei, te va deranja macar putin.

---------- Post added 16-03-2012 at 09:41 PM ----------

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Din punctul meu de vedere, LA Noire a fost o capodopera. Dar nu e locul potrivit pentru o discutie de gen.

Astept cu MARE interes cele 2 jocuri R* de anul acesta.
    Din punctul meu de vedere, desi stiu ca o sa sariti toti cu cutitele la mine, LA Noire a fost cel mai bun joc rockstar de pana acum, rivalizand cu RDR...dar as vrea sa vad si eu, ca la toate jocurile apreciate, un review pe masura, si as rvea sa stiu daca ma poti ajuta sa gasesc unul, deoarece am terminat jocul si vreau sa stiu si parerea celorlalti

20. #80 SP
    \ tudyniuz's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast