Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 77 of 121 FirstFirst ... 27 67 75 76 77 78 79 87 ... LastLast
Results 1,521 to 1,540 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1521 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Eu am reusit cel mai mult 32% cu Scorpion fara X-ray si 29% cu Johnny Cage tot fara X-ray. Mai joc si cu Raiden din cand in cand.

Si m-ati facut curios, o sa ma apuc sa termin si story mode (pana acum 3 zile am stat numai in practice pana am invatat cum sa tin degetele pe controller intr-un joc fighting )

Soundtrack-ul din reclama oficiala Mortal Kombat:

2. #1522 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Am terminat si eu aseara story mode.. poate unul dintre cele mai bune story modes dintr-un fighting game jucat de mine Faina lupta finala, dar cel mai mult m-a ofticat cat de ridicol de putin damage incasa Shao Khan.. mai exact jumate La tower sunt de-abia la 100

Referitor la personaje favorite.. so far pentru mine sunt Kung Lao, Kabal si Scorpion.. dar si Jade mi se pare de senzatie

3. #1523 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    [QUOTE=boga;608705]La tower sunt la 100
    /QUOTE]

ire****bil de slab

4. #1524 SP
    Ne vedem diseara online

5. #1525 SP
    Member viezure's Avatar
    In ce locuri se poate gasi jocul cat mai ieftin? Si per total, ai ce face in joc sa te tina ocupat? In comparatie cu Tekken, de exemplu?

Si ma poate lamuri cineva scurt cum e cu jocul sh, daca cineva cumpara un mk sh, ce trebuie sa faca pentru a-l juca online?

6. #1526 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Ne vedem diseara online

Attached Images Attached Images haters2..jpg

7. #1527 SP
    viezure - Cel mai ieftin probabil ca il gasesti in UK. Oricum, jocul merita toti banii pentru ca are un continut de zile mari. Depinde doar de cat de mult timp si efort esti tu dispus sa investesti in el. Pentru online ai nevoie de online pass.

Rasko - Cele bune

8. #1528 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    In ce locuri se poate gasi jocul cat mai ieftin? Si per total, ai ce face in joc sa te tina ocupat? In comparatie cu Tekken, de exemplu?

Si ma poate lamuri cineva scurt cum e cu jocul sh, daca cineva cumpara un mk sh, ce trebuie sa faca pentru a-l juca online?
    Cred ca la Robert Dinu gasesti cel mai ieftin, in jur de 160 nou (doar ca tre sa astepti ceva pana aduce). Jocul te tine ocupat cu ce mode-uri are offline sa zic maxim o saptamana (story, ladder, tower, etc). Insa online-ul il asteptam cu totii ca sa vedem ce si cum.

Daca iei jocul sh, in principiu trebuie sa cumperi un cod de activare a modului online (din cate stiu costa 10$). Asta daca nu a fost activat codul care vine o data cu jocul. Cum PSN-ul este down, nu cred ca sunt multi care au apucat sa-l activeze...

Referitor la pret, conteaza putin si ce versiune vrei, PS3 sau Xbox

9. #1529 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Cel mai ieftin gasesti pe ShopTo (29,86 + 3 Lire transportul = 32,86), 155 lei cu plata prin Paypal (am observat ca e mai scazut cursul Lira-leu, vreo 4,76). Pe Zavvi e 34,85 momentan, nu stiu daca au transportul gratuit sau 1 Lira.

10. #1530 SP
    Member viezure's Avatar
    Ms de raspunsuri. La shopto vad ca zice preorder, a dat lumea navala cand a vazut pretul. Si plata prin paypal suna bine.

Sunt fan fighting games, am fost si la concursu' mk , dar am intrebat sa am idee, in single, cam ce poti face. Ca de ex. tekken, avea modu' ala de poveste, l-am jucat ceva timp, m-am lasat de el, am jucat si nitel vs si aia a fost. Dar la mk mi-a placut "adrenalina" din turneu, si ar fi misto sa-mi casapesc lista de prieteni. Sa vad acum cum se misca online pe psn, ca pana acu' n-a avut nimeni ocazia sa verifice.

11. #1531 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    La Tekken banuiesc ca vorbesti de modul ala beat-em-up.
    La MK story mode-ul e ceva gen MKvsDC, batai normale cu secvente cinematice intre ele (fara sa alergi printr-un nivel si sa te bati cu nu stiu cati bad guys). Se reia toata povestea din primele 3 MK-uri, o sa te tina un pic ocupat. Apoi ai Challenge Tower, joculetele "Test your luck/sight/might/strike", ladder si tag ladder.. Multe chestii de deblocat in Krypt..
    Daca esti fan fighting games, MK este un must-buy dupa parerea mea. Combat system e pe gustul meu, poate nu e la fel de complex ca cel din Tekken dar nici nu permite juggling exagerat si in general arata realist. Iar atmosfera face toti banii, aici probabil tine de cum percepi universul unui joc. Mie intotdeauna universul si personajele din MK mi s-au parut mai fascinante decat cele din Tekken sau Street Fighter.

12. #1532 SP
    Member viezure's Avatar
    De acord cu partea cu universul, primul contact cu un fighting game a fost mk (2 parca), deci clar imi plac personajele mai mult.

Legat de poveste, fiecare personaj are povestea lui, cu cutscenes (pre-randate, ca la tekken, nu cu motorul grafic in-game)?

13. #1533 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    De acord cu partea cu universul, primul contact cu un fighting game a fost mk (2 parca), deci clar imi plac personajele mai mult.

Legat de poveste, fiecare personaj are povestea lui, cu cutscenes (pre-randate, ca la tekken, nu cu motorul grafic in-game)?
    Just get the fckin game! daca povestea si cutscenes este ceea ce cauti tu intr-un fighting atunci o sa fii multumit.

14. #1534 SP
    Member Ares's Avatar
    Sa vad acum cum se misca online pe psn, ca pana acu' n-a avut nimeni ocazia sa verifice.
    am probat si in ro si "afara" ,in ro merge binisor insa daca vrei sa joci cu cineva de afara este practic imposibil , am intrat in camera nemtzalailor cu care ssf4 merge perfect si aveam lag . mk nu o sa putem juca online decat cu cei din ro , in rest cu vecinii , cu prietenii , cu parintii, cu nevestele ...practic cu oricine nu este online.

p.s. cei cu 360 pot da mai multe detalii despre modul online

15. #1535 SP
    Member Aquashark's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Just get the fckin game! daca povestea si cutscenes este ceea ce cauti tu intr-un fighting atunci o sa fii multumit.
    ..sau macar sa gug�leasc� un review decat sa-i tot povestim noi cum e jocul

16. #1536 SP
    Member viezure's Avatar
    Da domnii mei, scuze ca intreb de mk pe threadul de mk.

17. #1537 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Adevarul e ca mai bine asculti de amicii tai de pe forum decat de un review pe net. Sau mai bine de ambele. Draga viezure, tot ce pot sa-ti spun e ca orice ai cauta la jocul asta fie ca vrei story ca lumea, grafica buna, diversitate intre personaje, etc., vei gasi. E cel mai bun fighting game in opinia mea si chiar daca nu esti fan fighting (ca mine) ci doar iti place universul MK sau universele complexe for that matter, ia-l!!!

18. #1538 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    viezure, sustin parerea lui eagle-eye: continutul pentru single player la jocul acesta este mai mult decat multumitor, si daca mai vine ocazional si un prieten pentru un 1 vs. 1 ai tot ce iti poti dori. Am sa revin cu un review cand am sa incerc si multiplayer-ul online, dar pana atunci singurul sfat pe care pot sa ti-l dau dupa aproximativ 16 ore de joc in singleplayer este: CUMPARA-L!

19. #1539 SP
    Member viezure's Avatar
    And now the search begins

20. #1540 SP
    Mda.. am rabdat eu ce am rabdat, dar vad ca gluma a mers prea departe Viezure.. baietii, printre care si eu sub indrumarea lui Rasko care nu prea cred ca te are la inima , fac haz de necaz cand te incurajeaza sa cumperi jocul. El de fapt e un semiesec cosmetizat cu mult hype si asezonat cu gore si nuditate de prost gust

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 77 of 121 FirstFirst ... 27 67 75 76 77 78 79 87 ... LastLast