Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 105 of 121 FirstFirst ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 ... LastLast
Results 2,081 to 2,100 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #2081 SP
    Member Ares's Avatar
    Tudoran a explicat f bine ce am vrut sa spun , furia alba care este personajul "nou" , sau ce intelegi tu prin nou , il luam pe kratos il punem in mk si este personaj nou? din partea mea sa-l bage si pe king kong , dar din punctul meu de vedere nu sunt mai originali decat o pereche de "adidasi naichi" din obor

cele bune...

2. #2082 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Cum zicea si Ares mai sus, un pic mai mult de culoare ar putea sa adauge si prin includerea lui Santa Claus. Nu prea va inteleg, adica vreti sa jucati MK sau un fel de amalgam al tuturor caracterelor de la americani care au avut succes in diverse alte circumstante?

Lol, cum sa preferi Freddy Krueger in loc de Rain. Se vede ca vorbeste adevaratul fan MK din tine cu aceasta remarca.

Dar de, astfel de caractere au succes la casual players tot timpul. Poate cand adauga testoasele ninja ma reapuc si eu de MK...

3. #2083 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    Tudoran a explicat f bine ce am vrut sa spun , furia alba care este personajul "nou" , sau ce intelegi tu prin nou , il luam pe kratos il punem in mk si este personaj nou? din partea mea sa-l bage si pe king kong , dar din punctul meu de vedere nu sunt mai originali decat o pereche de "adidasi naichi" din obor

cele bune...
    Am zis ceva de Kratos? am precizat chiar in paranteza personajele noi...In fine fiecare cu opinia lui.Pana la urma nu esti obligat sa cumperi acest dlc.Deasemena in legatura cu Kratos; probabil ca nu te-a interesat foarte mult introducerea lui in joc dar atata timp cat e un personaj in plus (si ce mai personaj EPIC ) nu avem de ce sa ne plangem-"more bang for your buck" peace

4. #2084 SP
    Member Mikael's Avatar
    ma pe mine nu ma intereseaza pe cine mai baga si pe cine nu, tot ce vreau eu e un joc bun competitiv si balansat...asa ca Netherrealms ar trebui sa se dea cu capu de pereti sa le vina creieru inapoi, sa lase dlc-urile si sa lucreze la un patch cu care sa repare toate mizerille care leau facut in mk

5. #2085 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    vreau si io un dlc cu EZIO AUDITORE
    tare tupeist Freddy ....cum poate sa arunce cu Scorpion in foc

6. #2086 SP
    sam
    Member sam's Avatar
    Good game but graphics is too bad

7. #2087 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    iar au innebunit astia?! strica tot ce inseamna mk9...sa zicem ca a mers kratos desi nu prea avea treaba pe acolo dar asta e prea de tot...ma refer la story

8. #2088 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by MENTATAL0R View Post
    iar au innebunit astia?! strica tot ce inseamna mk9...sa zicem ca a mers kratos desi nu prea avea treaba pe acolo dar asta e prea de tot...ma refer la story
    Ce story ? Kratos nu a avut legatura cu partea singleplayer(STORY MODE) a jocului...

9. #2089 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    nu e in story mode dar cand termini cu el este integrat oarecum in mk story...

10. #2090 SP
    Junior Member X-PAK's Avatar
    Attached Images Attached Images oh_really.png

11. #2091 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    skarlet e old skul man

12. #2092 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Lol, cum sa preferi Freddy Krueger in loc de Rain. Se vede ca vorbeste adevaratul fan MK din tine cu aceasta remarca.

Dar de, astfel de caractere au succes la casual players tot timpul. Poate cand adauga testoasele ninja ma reapuc si eu de MK...
    Intr-adevar mai bine baga inca vreo 10 ninja identici cu Sub Zero si schimba doar culoarea, spun ca e de partea lui Shao Khan sau impotriva lui, le dau puteri asemanatoare altor luptatori (cum are Rain fulgerul ca si la Night Wolf) decat sa ofere niste personaje cu miscari si fatalitati originale.

Faza cu cuptorul si cu trasul in pamant de la Freddie mi s-a parut criminala. Trebuie sa le sugeram la astia de la Netherrealms sa mai bage niste Sub Zero roz si maro (ca alte culori nefolosite nu prea mai sunt), niste clone de Kitana sau Milena verzi(am uitat ca Jade e verde) sau alte personaje versiune robot la care sa bage doar un Cyber in fata ca sa multumeasca si hardcore gamerii nu doar cei casual.

Da ca iti spun, eu sunt un mare fan MK da mai presus de toate sunt fan de fighting game-uri. Imi place sa ma joc, sa ma distrez si sa vad chestii noi. Nu trebuie sa avem niste obloane la ochi cum au caii si sa nu acceptam nimic in plus. Mie Freddy imi place. Are stil, miscari fluide si fatalitati originale. Daca tie nu iti place atunci nu te obliga nimeni sa il cumperi (asa cum nimeni nu ma obligat sa il cumpar pe Rain, Kenshi sau altii). . Easy as that.

13. #2093 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Deci preferi un amalgam de caractere care nu au nicio legatura cu universul MK, precum spuneam.

Faptul ca ai un stres ca sunt prea multi ninjas poate isi are rostul lui. Insa acele caractere au o poveste, fac parte din univers, se leaga intr-un fel sau altul de celelalte etc.

Nu stiu cat de mare fan MK esti. In adevaratele MK-uri de pe vremurile de aur nu gaseai asemenea caractere (precum Kratos si Krueger). Dar in ziua de azi, nu se mai pune pret pe oldies, istorie si generatii. Se pune pret pe atragerea gamerilor ca tine care vor aparenta in loc de esenta.

Si cu asta am terminat polemicile. Nu voi cumpara niciun DLC, am vandut jocul demult. E un thread de discutii si-mi exprim parerea, asa cum facem cu totii.

Sunt iubitor de fighting games insa diferenta intre un producator american si unul japonez se vede din ce in ce mai mult in ceea ce priveste apartenenta la un IP renumit. Sunt curios cand o sa-l vedem pe Mario in Street Fighter...

14. #2094 SP
    Junior Member PiTbull's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Deci preferi un amalgam de caractere care nu au nicio legatura cu universul MK, precum spuneam.

Faptul ca ai un stres ca sunt prea multi ninjas poate isi are rostul lui. Insa acele caractere au o poveste, fac parte din univers, se leaga intr-un fel sau altul de celelalte etc.

Nu stiu cat de mare fan MK esti. In adevaratele MK-uri de pe vremurile de aur nu gaseai asemenea caractere (precum Kratos si Krueger). Dar in ziua de azi, nu se mai pune pret pe oldies, istorie si generatii. Se pune pret pe atragerea gamerilor ca tine care vor aparenta in loc de esenta.

Si cu asta am terminat polemicile. Nu voi cumpara niciun DLC, am vandut jocul demult. E un thread de discutii si-mi exprim parerea, asa cum facem cu totii.

Sunt iubitor de fighting games insa diferenta intre un producator american si unul japonez se vede din ce in ce mai mult in ceea ce priveste apartenenta la un IP renumit. Sunt curios cand o sa-l vedem pe Mario in Street Fighter...
    Ar merge un Akuma in Mario Kart

15. #2095 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu tot nu vad ce dezavantaj aveti ca au bagat un Freddy. N-are nimeni nimic de pierdut...
    Eu tot astept un Fujin sau un Motaro!

16. #2096 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Nu stiu ce va mirati atat, acum urmeaza Jason X.
    http://www.consolegames.ro/forum/f7-...te/#post602491

17. #2097 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    hai postez si stirea asta sa se mai agite cativa colegi forumisti Ed Boon added Freddy Krueger to Mortal Kombat because he “made sense” | VG247
    Speaking with the PS Blog, Boon said Freddy “makes sense,” and that the team also looked at other horror characters such as Jason and Michael Meyers.
    “Freddy Kreuger, we felt, was the most instantly recognizable and he fits in with Mortal Kombat with his claws,” said Boon. “ It just seemed like the best fit.”
    Boon went on to say the team didn’t want him to resemble actor Robert Englund so much, and didn’t even if it would be allowed or not; however, since the movies starring the scarred nightmare terrorist “were huge,” the team decided making the MK Freddy as close to the original character from the 80s as possible.
    The character will make use of swipes in the game with his large claws, can send them “creepy-crawling on the ground or flying through the air,” and he can also dig into the ground and the claws will come up under his opponent. There’s “plenty of dream-related stuff,” in his introduction animation, as well as his victory stance, and his fatalities.
    You can read the full interview through the link, and check out the trailer for him here.
    Freddy will be unleashed into MK August 9 for $4.99.

P.s. abea astept sa il bage si pe Jason in joc

18. #2098 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    E tare ca personaj si miscari, dar parca n-as vrea sa amestec alte personaje in universul MK. Only Kenshi and Rain for me so far..

19. #2099 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Skarlet este cat se poate de mult din universul MK si chiar aparata cu mult inainte de Rain si Kenshi. Cat despre Universul MK, Ed Boon a avut mereu un umor putin mai ciudat adresat seriei (cine le-a jucat pe toate stie la ce ma refer). Deci nu sunt deloc surprins ca l-a bagat pe Freddy in acest joc si ca un fan inrait al seriei chiar nu ma deranjeaza deloc. Din punctul meu de vedere se integreaza foarte bine in joc (ce miscari are).

20. #2100 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    ce sa mai, m-ati convins. De Freddy avea nevoie acest joc ca sa iasa din penumbra in care se scalda. Nu mai zic nimic, va las in "durerea" voastra. Nivelul de intelect din ultimele cateva posturi ma fac sa cred ca nu sunt unde trebuie asa ca voi ceda presiunii.

Sanatate!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 105 of 121 FirstFirst ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 ... LastLast