Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 106 of 121 FirstFirst ... 6 56 96 104 105 106 107 108 116 ... LastLast
Results 2,101 to 2,120 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #2101 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Ohai Mi-am vazut acum cureaua, scuze de delay, mi-a luat o luna sa slabesc suficient ca sa pot realiza aceasta performanta epopeica.Aveam casa vraiste de cand au montat niste oameni de la primarie "gratuit" niste termopane cu RANGA si tot repar de o saptamana. In weekendul asta voi pleca din Bucuresti asa ca nu pot sa ajung.

Si ca tot suntem pe threadul de MK, sa mentionez si eu o parere (acum ca tot plec si nu ma puteti prinde sa ma ardeti pe rug ^_^). Eu cred ca Kung Lao scoate in evidenta fix esenta acestui joc:
    1. Spin Spin Spin
    2. knockdown
    3. crossup spam spam spam spam spam spam knockdown (very difficult spamspamspamspam, cu mash, taiwan crap, cyborg facut in eprubeta stuff, but still).
    4. repeat from 3
    5. ....
    6. Profit by SELLING YOUR GAME

2. #2102 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Inteleg ca esti dezamagit sa habar nu ai sa joci acest joc, dar asta e, fiecare cu parerea lui nu?

Btw cam fail ca in MK nu exista crossup remember? Asta inseamna ca spamu de jumpins cu care castigi la ssf4 nu prea iti merge aici, asta e, tough.

3. #2103 SP
    Member vrajitorul's Avatar
    apropo cum e online acu? nu mai am jocu insa vreau sa stiu daca problemele au fost rezolvate , in mare cel putin....

4. #2104 SP
    Da, cu 1.03 au fost rezolvate in majoritate, nu mai sunt intreruperi, disconecturi. Dar gasesti o concentratie mare de trolli online though

5. #2105 SP
    Nu stiu de voi, dar daca prin "cel mai competitiv" intelegeti un joc jucat de aceeasi mana de oameni care sunt in stare sa dea mashuie combourile alea si pe care ii vedem in fiecare an, atunci da, asa e.

Iar de jucat se poate juca, oricine poate lua Kung Lao si Cyrax si sa foloseasca mash combos sau chestii care nu necesita skill sau creier d-alea, dar pana la urma tot se rezuma la knockdown, jump crossup, spam spam spam de ceva, mai simplu (gen mash Spin in Spin or Spin), sau mai complicat, gen ce se da prin videourile de la evo. Dar asta nu vedem si in RO nu ?

Apoi, nu am zis ca EU joc, nu ati citit paranteza aia ? Tocmai am subliniat ca jocul respectiv cu Kung Lao era la highest level. Deci daca atata se poate, inseamna ca atata poate jocul. Asta ziceam.

Cat despre frustrare, nu e frustrant deloc, jocul asta pentru mine are prea multe minusuri ca sa ma atraga. Deja le-am zis, si anume cele 5 puncte de deasupra. Pot sa trec peste partea cu input luand un caracter lejer, Kung Lao, Cyrax, whatever, dar deja devine incredibil de plictisitor sa adorm la baits si footsies si cum il dau jos, repede repede crossup/jumpin gameplay.

Pot juca alte jocuri chiar fericit fara sa am un ghimpe din cauza mk. E ca si cum ai zice ca ma cred un jucator decent de FPS, dar nu sunt in stare sa joc CounterStrike, cel mai competitiv shooter la ora actuala. (doar o analogie)

6. #2106 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Online-ul e praf la acest joc si aici ma refer la comunitate...pacat de efortul depus pentru King of the Hill si celelalte moduri.Nici in SF nu vezi asa "analfabeti" cand vine vorba de fighting games daca nu esti atent, un amarat de Scorpion care spameaza SPEAR si prostia aia de hell flames te poate pune la pamant....nu zic ca eu patesc asa, insa mi-a trebuit ceva vreme pana sa ma obisnuiesc cu ei.

Si referitor la ce a zis Mike.....aaaaa MK nu are crossup....

7. #2107 SP
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    Nu stiu de voi, dar daca prin "cel mai competitiv" intelegeti un joc jucat de aceeasi mana de oameni care sunt in stare sa dea mashuie combourile alea si pe care ii vedem in fiecare an, atunci da, asa e.

Iar de jucat se poate juca, oricine poate lua Kung Lao si Cyrax si sa foloseasca mash combos sau chestii care nu necesita skill sau creier d-alea, dar pana la urma tot se rezuma la knockdown, jump crossup, spam spam spam de ceva, mai simplu (gen mash Spin in Spin or Spin), sau mai complicat, gen ce se da prin videourile de la evo. Dar asta nu vedem si in RO nu ?

Apoi, nu am zis ca EU joc, nu ati citit paranteza aia ? Tocmai am subliniat ca jocul respectiv cu Kung Lao era la highest level. Deci daca atata se poate, inseamna ca atata poate jocul. Asta ziceam.

Cat despre frustrare, nu e frustrant deloc, jocul asta pentru mine are prea multe minusuri ca sa ma atraga. Deja le-am zis, si anume cele 5 puncte de deasupra. Pot sa trec peste partea cu input luand un caracter lejer, Kung Lao, Cyrax, whatever, dar deja devine incredibil de plictisitor sa adorm la baits si footsies si cum il dau jos, repede repede crossup/jumpin gameplay.

Pot juca alte jocuri chiar fericit fara sa am un ghimpe din cauza mk. E ca si cum ai zice ca ma cred un jucator decent de FPS, dar nu sunt in stare sa joc CounterStrike, cel mai competitiv shooter la ora actuala. (doar o analogie)

Se pare ca te cam simti cu musca pe caciula cu ssf4 ala de sari ca atins de fierul incins Imi place, pai sa mai fac asa atunci

BTW, in caz ca nu urmariti threadul de ssf4, asta este copy paste dupa ce am zis eu de ssf4, si se pare ca am atins un punct sensibil. Perfect, atunci sa il exploatam pana la maxim

8. #2108 SP
    Damn, i'm surrounded;Gotta Spin my way out!
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Nici in SF nu vezi asa "analfabeti"
    Ne cerem scuze ofcial raselor superioare evident mult prea bine dezvoltate intelectual si psihologic pentru existenta unor jocuri echivalente scarpinatului in fund pentru procurarea hranei, facute special pentru anaflabeti precum Street Fighter.

9. #2109 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    Damn, i'm surrounded;Gotta Spin my way out!

Ne cerem scuze ofcial raselor superioare evident mult prea bine dezvoltate intelectual si psihologic pentru existenta unor jocuri echivalente scarpinatului in fund pentru procurarea hranei, facute special pentru anaflabeti precum Street Fighter.
    Ziceam de comunitatea online....si nu ma refer la aia care au nu stiu cate mii de puncte,eu ziceam de majoritatea pustilor care is in fiecare zi pe SSF 4 online
    Don't have to take it personal, I love Street Fighter

10. #2110 SP
    I love you too.I think

11. #2111 SP
    Sincer, comunitatea de MK online seamana foarte mult cu cea de la Dota. Numai burici de pamant, numai smecheri, care au descoperit ca in putin lag nu poti sari peste umbrele lui Noob si efectiv dau numai acel lucru. Daca ii bati, ragepluggg.

Jucand si SSF4 online am gasit la inceput acelasi lucru. Spam de honda, spam de bison, spam de ken. Singura diferenta care separa onlineu de ssf4 de mk este ca dupa ce treci prin spammeri si strangi puncte, la nivelul la care ajungi nu ii mai gasesti. La mk lipsesc punctele alea si matchmakingu, asa ca non stop vei da peste asa ceva pana cand cedezi psihic. Aici au failat major, asta e, batuti in cap pana la sfarsit. Au facut fix ca la mkvsdc. Dureri in basca se numeste.

Oricum te poti distra, vazand cat de repede il faci sa dea rageplug. Sugerez Raiden pt maximum online uberspammm

12. #2112 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    eu inca nu mi-am activat online code-ul. Ma joc doar cu prietenii offline (mai ales cu Raigor_91). Poate deaia nu ma stresez prea tare. Sa vad dupa ce activez codul cat de tare o sa ma enervez.

Si bozyblue, nu te mai tot agita atata din simplul fapt ca unora le convine ca l-au bagat pe Freddy in joc desi el nu e un personaj original din serie. Imi place cum se misca, imi plac atacuri si fatalitatile. Din partea mea sa cumperi toate DLC-urile inafara de asta cu Freddy...sau chiar sa nu joci MK. Joaca SF daca iti place asa de mult. Sfatul meu e sa te linistesti, asculta niste muzica chill, fumeaza o tigara si nu iti mai bate capul cu "nivelul de intelect din ultimele cateva posturi te fac sa crezi ca nu esti unde trebuie". Deaia CG e un forum: ca sa se discute diferite idei chiar daca tie nu iti plac.

Si nu mai stiu cine spunea ca faptul ca se baga personaje din alte domenii in joc fac diferenta intre fighting game-urile western si cele japoneze. Sa nu uitam ca Soul Calibur 4 ii are pe Yoda, Darth Vader si The Apprentice. Si se zvoneste ca SC 5 o va avea ca personaj in plus pe Bayonetta. Asa ca nu asta e diferenta dintre un joc western si unul japonez. Sunt multe alte chestii de discutat si sincer mie lene sa le enumar. Cam atata am avut de zis baieti.

13. #2113 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Nu ma agitam deloc pana la un nou post inteligent de-al tau. Sunt multi pusti ****ari ca tine care-s tari in gura pe forum-uri. Ai face bine sa te abtii de la a-mi da sfaturi.

14. #2114 SP
    Se pare ca daca joci online cu cineva care nu are compatibility pack-ul instalat pentru caracterul DLC respectiv, nu il vei putea alege din lista.

Deci daca nu am chef de Kenshi spammers, dau uninstall la compatibility pack 2 si respectivii, desi au dat BANI pe caracter, nu il vor avea in lista versus mine. Asta e, tough, joc facut cu picioarele.

Asa ca daca la fiecare dlc char va aparea cate un compatibility pack, pur si simplu nu il instalati si nu veti vedea niciodata acel caracter vs voi.

Asta am patit si eu cu Rain, este singurul pe care l-am luat pt ca era favoritul in trilogy, si cand ma bat versus cei care nu au compatibility pack 3, nu il am de ales in lista. Phaiz0rl.

15. #2115 SP
    Hi, m-am gandit ca ar fi nice sa vina si playeri de pe SSF thread sa trolleze MK forums, nu doar viceversa.How do i start?

16. #2116 SP
    Pai, zi si tu ca Raiden e aberant cu teleportul ala cu + pe frames, si cu superman move care il lasa outside of punish range.
    Apoi, orice copil poate castiga cu Raiden spamand alea 2 miscari, si jocul este o ineptie.

That's a good start.

17. #2117 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

si pentru cei mai tineri care n-au facut inca cunostinta cu dl. Freddy:

18. #2118 SP
    Raiden e aberant cu teleportul ala cu + pe frames, si cu superman move care il lasa outside of punish range.
    Apoi, orice copil poate castiga cu Raiden spamand alea 2 miscari, si jocul este o ineptie.

19. #2119 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

20. #2120 SP
    Member Aquashark's Avatar
    EVO - Check your pool # now.

Pool 26:
    Justin Wong
    FloE
    Chris G

only 2 advance

also, Chris G vs a 12 years old player in the WCG Fighter Club Grand Finals:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 106 of 121 FirstFirst ... 6 56 96 104 105 106 107 108 116 ... LastLast