Cred ca trebuie sa le faci inainte sa-ti apara in lista. Ti le notezi pe hartie dupa ce le deblochezi in Krypt si le faci..
Cred ca trebuie sa le faci inainte sa-ti apara in lista. Ti le notezi pe hartie dupa ce le deblochezi in Krypt si le faci..
Nush nam jucat deloc cu Rain ca nu il am , dar specializat pe Reptile / Mileena / KL / Ermac ... contra lu rain sunt playeri si playeri , nejucand cu caracterul nu prea stiu la ce sa ma astept... mi se pare de ***** cum toate firmele astea mari de jocuri or abordat tehnica DLC pe bani... ca si Dirt 3 , unde chiiiiiiiiiiiiiiar mi s-a parut jenibil sa nu-mi dai tu mie masinile toate cand am cumparat jocu original , plus ca in MK9 costumele sa coste bani , mi se pare exagerat , apoi se mira ca le pirateaza. Anyway... Happy combos
Ai vrea DLC-uri pe gratis sau cum? Cand cumperi un joc stii la ce sa te astepti de la el si nu cred ca ai auzit tu de DLC-uri atunci (perioada lansarii). Jocurile se pirateaza de cand eram tanc si atunci nici nu existau DLC-uri. Si sincer cred ca daca ar ajunge si 1$ jocurile tot ar fi persoane care le-ar pirata ca asa se simt ei bine. Iar in ultimul rand cred ca daca ar vedea cei de la NetherRealm cum violezi limba romana si cum ircuiesti aici de doar tu intelegi la cine tipi; sunt sigur ca nu ai avea nici cate caractere ai acum in lista.
Patch nou!
LINK:New Mortal Kombat Patch Fixes Alternate Costume Bugs, More Kung Lao Nerfs
Netherrealm Studios released a full list of changes included in their latest patch for Mortal Kombat 9. This patch addresses a number of issues with the game and includes balances changes for all the characters as well. Check out the full list after the break.
New Mortal Kombat Patch Fixes Alternate Costume Bugs, More Kung Lao*Nerfs - iPLAYWINNER - FIGHTING GAME NEWS STRATEGY & MEDIA
Iti cresc dinti sau care ii problema ta amice ? Im expun punctul de vedere in privinta unor chestii la care nu doar eu sunt de parerea asta. Da mi se pare aiurea sa ceri bani pe skins. Gramatica mea care nu e asa de grava pe cat plangi tu sa fie e problema mea , asta daca vrei poti merge la facultate daca ai cum , si sa iti faci diploma de profesor de romana , daca te primeste cineva... si atunci poti deschide gura , pe un forum de scris perfect in limba romana , nici un caz un forum despre un joc , unde fiecare isi spune parerea despre el. Asta e parerea mea , daca nu iti place ,nu citi , nu te-am obligat fortat sa citesti sau sa latri la ce am scris. De unde si pana unde ma insulti tu pe mine si ma iei la 11 metri n-am inteles. Ideea in continuare este ca ii ok sa ceri bani pe un caracter nou , dar nu pe skins, si pe langa asta sa faca naibi mai accesibil si pentru romani PSN Store-ul asta afurisit. Probleme ?
Un boost la Mileena la damage , nu chiar ca la inceput ,dar umpic mai mult , sa ajung la 15-20 hits 40-45% ... WOULD BE AWESOME!
Incepe cu Scorpion , ii basic si simplu de folosit , invata niste combo's , rupe Expert Ladder in doua , incearca niste challenge towers si apoi da-i bice online daca iti place. Doar ca online e bine sa ai doua caractere cu care sa te stii bine de tot , in caz ca te challenge cineva la TAG. ID : Nosra2012 daca vrea cineva sa bagam niste ture.
salut
as juca si eu dar inca am online passu' neactivat ca nu stiu cum se misca online.
ceva imbunatatiri ? mai este lag ?
O inceput sa ma calce pe nervi online , incerc sa incep un meci simplu sau TAG si im da de nu stiu cate ori game session expired si blabla. Abia dupa ce incerc de cateva ori si ma satur intrun final isi da drumu. Si atunci mai are niste lag spikes , de numa ... Eu si majoritatea de pe UK servers , cand dam de cate unu fara lag , stam si jucam unu cu altu ore. Oricum ar trebui sa fix problemele astea online ca nu mi se pare asa o mare inginerie si nu-i ca si world of warcraft sa ai milioane de useri online.
in cazul in care ai router si net de la rds , incearca ca de fiecare data cand vrei sa joci online (sau de fiecare data cand ai lag) sa dai rr atat la rds cat si la router , nu este suficient sa dai doar la router ( scos si bagat la loc in priza ) ptr ca se va conecta pe acelasi ip (restabileste conexiunea). eu personal asa fac si merge de fiecare data
cele bune.....
Bookmarks