Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 121 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 100 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #981 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Facem noi unul aici pe CG. Nu?

2. #982 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu asa as vrea , nu am renuntat la idee, dar prima data va trebui sa vorbesc cu cei de sus . aveti putina rabdare sa se lanseze jocul, sa vedem ce si cum si daca avem unda verde o sa organizam unul .

LE: uite, de exemplu putem vorbi cu cei de la "historia" si poate il organizam acolo. in felul acesta mai socializam si noi, vedem meciurile live si scapam si de cei neseriosi .

3. #983 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    pana la urma se va lansa si la noi mortal undeva pe 21 april?
    unde sa putem cumpara jocul direct de acolo cum a fost de exemplu la wow cataclysm.
    am tot cautat pe net dar nu am gasit nimic sigur

4. #984 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Eu imi pun intrebarea: daca va fi eveniment de lansare tot in Diverta pe 21, la fel ca la turneu acum sambata, oare ce lanseaza oamenii daca nu au versiunea finala a jocului? Ar trebui sa aiba acolo jocul, sa-l pipaie lumea, poate chiar cumpara pe loc, etc. Si asta s-ar intampla prin gameshop banuiesc...

5. #985 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Eu imi pun intrebarea: daca va fi eveniment de lansare tot in Diverta pe 21, la fel ca la turneu acum sambata, oare ce lanseaza oamenii daca nu au versiunea finala a jocului? Ar trebui sa aiba acolo jocul, sa-l pipaie lumea, poate chiar cumpara pe loc, etc. Si asta s-ar intampla prin gameshop banuiesc...
    cum adica?
    pai ce lansare de joc e aia fara joc ?

6. #986 SP
    Member Aquashark's Avatar

7. #987 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    cum adica?
    pai ce lansare de joc e aia fara joc ?
    My point exactly

8. #988 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Eu nu inteleg de ce va agitati. A spus cineva asta?

9. #989 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Normal ca va fi jocul final acolo, din moment ce se lanseaza jocul

Iar apoi, tot pe 21 se dau si premiile de la concurs care constau in jocul final.

Deci, va fi acolo jocul final

10. #990 SP
    Member AVoF's Avatar
    Care e premiul cel mare din finala Angliei?

11. #991 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    bai bozyblue ne bagi in ceata aiurea
    oricum voi fi acolo pe 21 din respect pt eventu de pe 9

12. #992 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Normal ca va fi jocul final acolo, din moment ce se lanseaza jocul

Iar apoi, tot pe 21 se dau si premiile de la concurs care constau in jocul final.

Deci, va fi acolo jocul final
    Teoretic s-ar intelege ca au jocul daca e lansare, nu? Totusi nu a confirmat nimeni...

Si stii cand e event-ul de pe 21? La ce ora? Avand in vedere ca e in timpul saptamanii, unii din noi mai lucreaza...

13. #993 SP
    Junior Member Artoo's Avatar
    @Bozyblue: Daca erai la turneu auzeai anunțul că pe 21 va avea loc lansarea oficială a jocului �n același loc, cu un concurs pe jocul final și cu posibilitatea de a cumpăra jocul pe loc.

14. #994 SP
    Anuntul despre detaliile legate de lansarea MK de pe 21 va fi publicata mai mult ca sigur de TGC asa ca nu va mai faceti probleme. Asa cum totul a fost cat se poate de clar pentru 9 Aprilie asa va fi si pentru 21 Aprilie

15. #995 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Artoo View Post
    Concurs pe jocul final și cu posibilitatea de a cumpăra jocul pe loc.
    Am fost la turneu dar nu am auzit aceste detalii.

Va multumesc pentru iluminare

16. #996 SP
    Smoke si Noob Saibot vor face parte din noua mea selectie dupa ce iese jocul. Scorpion si Subzero cred ca vor trece in echipa de rezerve

17. #997 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Smoke si Noob Saibot vor face parte din noua mea selectie dupa ce iese jocul. Scorpion si Subzero cred ca vor trece in echipa de rezerve
    Corect, cred ca sunt printre cei mai asteptati de cei mai multi dintre noi Poate si Raiden si Kabal pt mine.

Sunt curios si de Cyber Sub-Zero, chiar daca e DLC.

18. #998 SP
    Si cand punem mana pe joc parca vad ca vom avea cu totul alte preferinte. Si Reptile si Ermac par puternici rau de tot. Ar fi foarte cool sa facem si echipe de cate 2 aici. Sa ne cunostem "gameplay-ul" si sa jucam impotriva altora.

19. #999 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Intotdeauna se fac eforturi ca jocul sa fie prezent la lansare in magazine si la cei care au precomanzi online sa fie livrate prin curier in ziua lansarii.

Va rog sa nu lansati zvonuri. Totul este in grafic cu transportul in acest moment.

20. #1000 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Ahh, corect, ERMAC FTW Uitasem de el, clar voi incerca. Avem de unde face echipe, vor fi multi amatori de MK. Sper ca jocul final sa livreze pe parte de balancing si netcode.

Apropo, eu am comanda de zona 2. Avand in vedere ca online-ul e restrictionat pe regiuni, sper ca aveti cat mai multi dintre voi tot comanda pe zona 2

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 121 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 100 ... LastLast