Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 80 of 121 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1581 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    300tophy.png

Sincer nu mi s-au parut asa de grele (majoritatea). Dar cum zice si Rasko sunt unele unde iti vine sa-i bagi disk-ul in cur lui "Ied Bun".
    Aveti idee daca vom pune si noi cei care avem jocul in varianta standard pe costumele classics?

2. #1582 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    deci sunt fenomenali astia @#%#$^RE#@%E%W##$%#$!!!!!! Pana aici am mers ca prin branza, nu se poate asa ceva. Dupa ce o omor pe Sheeva apare Goro, personajul meu pentru o fractiune de secunda din motive necunoscute nu mai raspunde la nici o comanda si imi baga ala X-Ray luandu-mi 70% sau cat dracu din viata... %#$%^#%^%$^@#$%#$%^E@$%#$!!!!!

...gata am trecut toti sfintii imi vine sa-i pogor asupra lu boon ala. Opresc consola inainte sa fac vreo prostie si sa trebuiasca sa iau jocu din nou.

3. #1583 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Deci cat dor imi era de un joc unde sa-mi sparg nervii si sa-mi tocesc unghiile...

4. #1584 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    La Goro si Kintaro cel mai bine merge jump+uppercut+jump+uppercut and so on..

Imi pare rau ca AI-ul nu prea permite sa joci frumos, cu combo-uri & stuff.. Poate cei veterani pot sa joace asa pe dificultatile mari, dar cum eu sunt mai noob la fighting games, ma trezesc mereu ca vreau sa fac un combo si mereu blocheaza.. dupa care baga AI-ul un 4-5 hit combo...

Apropo, legat de ce ziceam mai sus de Sub-Zero.. Try Ice Clone vs Shao Kahn. And duck!!

5. #1585 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    La Goro si Kintaro cel mai bine merge jump+uppercut+jump+uppercut and so on..
    Eu pe Goro si Kintaro ii pot face la perfect cu o tehnica asemanatoare: jump over head+air punch+uppercut...retreat+ jump kick (el bareaza 80% din incercari)+jump over head+air punch+uppercut...retreat+ jump kick... Chiar imi place sa joc impotriva lor.

6. #1586 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    PowerUp 2011 comentat de teamsp00ky, gasiti meciuri foarte bune de MK9:

Justin.tv - Live Streaming Video

7. #1587 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    ...gata am trecut toti sfintii imi vine sa-i pogor asupra lu boon ala. Opresc consola inainte sa fac vreo prostie si sa trebuiasca sa iau jocu din nou.
    Da-i skip si treci la urmatoarea.

8. #1588 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Da-i skip si treci la urmatoarea.

asta ziceam, ca pana la urma am reusit, era un later edit. Nu vreau sa dau skip deoarece piere tot farmecul ideii de challenge tower. Oricum, pana la 300 sper sa nu mai gasesc asa ceva precum la 185..

9. #1589 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    asta ziceam, ca pana la urma am reusit, era un later edit. Nu vreau sa dau skip deoarece piere tot farmecul ideii de challenge tower. Oricum, pana la 300 sper sa nu mai gasesc asa ceva precum la 185..
    Buna asta

10. #1590 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Buna asta

nu puteai si tu sa ma incurajezi

11. #1591 SP
    Senior Member boga's Avatar
    eu sunt la 185 de 1 ora si ceva si sunt pe cale sa rup discu...
    Eu tocmai ce am ajuns la 220 Aiurea de tot X-ray-urile boss-ilor.. daca te-a prins cu unu, indiferent de locatie, poti sa-i dai deja retry. Challange 185 e in mod special naspa din cauza personajului cu care trebuie sa o dovedesti.

12. #1592 SP
    Member unlike's Avatar
    Wow, sunt la 269, wow, joc cu striker impotriva a .. las surpriza pentru cine nu a ajuns. Dumnezeule ce challenge .. imi vine sa rup consola.

13. #1593 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Dai cu pistolu' fara oprire.

14. #1594 SP
    #210... *$*%$%$*(&(*#&%^(*_%*_!*^$!!!

Sar sa-l lovesc pe Kintaro si ma trezesc ca imediat intra Shao Kahn si-mi face 2-3 charge-uri de-mi ia 3 sferturi din viata...
    Sunt 2 personaje pentru care trebuie sa aplici tactici total diferite, e confuzie totala.. Stai intr-un colt, intra boul celalalt si sare pe tine. Vii mai aproape, te trezesti cu Shao Kahn infipt in tine.. wtf

15. #1595 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Eu tocmai ce am ajuns la 220 Aiurea de tot X-ray-urile boss-ilor.. daca te-a prins cu unu, indiferent de locatie, poti sa-i dai deja retry. Challange 185 e in mod special naspa din cauza personajului cu care trebuie sa o dovedesti.

sunt la 242...fac pauza...Pana aici n-au fost probleme deloc(intre 185 si 242).

PS: am inceput sa-mi folosesc unul din cotrolerele mai vechi ca mi-e frica ca-l rup pe asta nou...

16. #1596 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Ma nene.. da cata branza poate sa fie la challange 250 si 251 de mult n-am mai vazut intr-un joc. Mai ales daca habar n-ai sa joci cu Shang Tsung

17. #1597 SP
    Member unlike's Avatar
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Dai cu pistolu' fara oprire.
    Aia si fac, problema e ca de vreo 4,5 ori am murit la limita, al treilea parca joaca mai bine decat primii doi . De aia ma enervez, ca sunt foarte aproape si nu reusesc totusi.

18. #1598 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Ma nene.. da cata branza poate sa fie la challange 250 si 251 de mult n-am mai vazut intr-un joc. Mai ales daca habar n-ai sa joci cu Shang Tsung

mda am ajuns si eu a 251.... Nu stiu daca mai am nervi.

19. #1599 SP
    Haha, nu cred ca am vazut vreun topic mai plin de nervi ca asta.

Eu sunt pe la 233 cred, poate ma mai enervez mai tarziu.
    Cu riscul de a parea dus cu pluta... Ieri noapte am rupt pantalonii de pijama de pe mine, de nervi. Trebuie sa am grija cu ce ma imbrac la noapte. As juca naked dar mi-e sa nu rup alte chestii..necesare.

20. #1600 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ))) vai doamne... jocul asta incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 121 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 ... LastLast