Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 121 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 ... LastLast
Results 1,821 to 1,840 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1821 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Decent intre romani online-ul pe PSN, cu cativa execrabil LAG-ul dar sa zicem ca macar asa se poate juca.

Parerea mea despre king of the hill: suntem in mortal kombat unde ar fi trebuit sa se puna accentul pe gore, serious stuff, etc. Si totusi avem niste papitoaie care se misca pe ecran, fac tot felul de aberatii si nu fac decat sa creeze foarte multi timpi morti, pierdere de vreme, etc. Plus ca acel ecran care se tot micsoreaza aiurea e mega stresant. Iar aia cu notele e total teapa. Nimeni nu-ti va da nota pe care o meriti. Nu-i vad farmecul, si din nou foarte multi timpi morti. Cu alte cuvinte, daca sunt mai mult de 4-5 in joc te ia somnu mai multe decat joci...

Cam jenant, parerea mea.

2. #1822 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Daca din punctul tau de vedere aseara se misca acceptabil atunci mie da-mi voie sa ma lipsesc . Jocul asta si asa iti permite sa faci putine chestii pe reactie, lagul care exista nulifica tot.

3. #1823 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Eu cu Rasko si Vagabone am facut alt room si totul a decurs foarte bine... nu am avut nicio urma de lag, deci este foarte probabil sa fie o problema de la internetul vostru sau doar una trecatoare. Intradevar in roomul in care ati ramas voi era lag.

Chiar am si jucat cu straini si la fel nu am avut probleme cu lagul.

4. #1824 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    O sa mai incerc odata, vreau sa vad cum merge 1vs1 ; KOFH va avea lag tot timpul.

5. #1825 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am impresia ca are legatura si cu numarul de jucatori. Cand sunt mai mult de 3 in room intervine inevitabil lagul destul de accentuat, "as in" crezi ca ti s-a stricat padul.

6. #1826 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Intr-adevar cu unii mergea mai bine aseara, cu altii foarte slab. Trebuie experimentat.

Ati observat patch-uri, bug-uri reparate, ceva schimbat fata de varianta initiala?

7. #1827 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Se lauda Tom Brady pe stream ca vine full patchu cu nerf KungLao si Ermac si Cyrax. Diseara apuc sa vad si eu cand ajung acasa.

8. #1828 SP
    Member Ares's Avatar
    tinand cont ca avem jocul aceasi zona , eu propun sa creem o camera "RO" pe care o parolam si jucam fiecare cu fiecare dar nu koth ci 1 vs 1 , facem un chat in care discutam cine cu cine joaca

cele bune..

9. #1829 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Se lauda Tom Brady pe stream ca vine full patchu cu nerf KungLao si Ermac si Cyrax. Diseara apuc sa vad si eu cand ajung acasa.
    Daca aflii ceva concret, do share pls

Patch notes, gen...

Subscriu la ce zice Ares mai sus.

10. #1830 SP
    Member Aquashark's Avatar
    ma anunt si eu pe-aici: adibabayeee!!

11. #1831 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Am facut eu acum un room Romania, mai am 10 ore din trial-ul de online pass, sa vedem daca merge mai bine intre romani. Astept sa intrati.

12. #1832 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by Nefraim View Post
    Am facut eu acum un room Romania, mai am 10 ore din trial-ul de online pass, sa vedem daca merge mai bine intre romani. Astept sa intrati.
    sfatul meu este sa pastrezi acele ore ptr diseara cand "vine lumea" de la munci

13. #1833 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    sfatul meu este sa pastrezi acele ore ptr diseara cand "vine lumea" de la munci
    Nu conteaza daca joc sau nu, trial-ul este pentru 2 zile fix. Sa speram ca o sa revina store-ul mai repede ca sa pot activa pass-ul.

14. #1834 SP
    Normal ar fi ca domnisoarele de la Netherrealm impreuna cu scolaritele de la Sony sa gaseasca o solutie pentru majoritatea gamerilor care detin MK si nu au apucat sa activeze minunatul online pass. Daca nu ma insel, MK s-a lansat exact in ziua in care a cazut PSN-ul. Ei uite ca la situatii d'astea nu v-ati gandit, bichez!

15. #1835 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Normal ar fi ca domnisoarele de la Netherrealm impreuna cu scolaritele de la Sony sa gaseasca o solutie pentru majoritatea gamerilor care detin MK si nu au apucat sa activeze minunatul online pass. Daca nu ma insel, MK s-a lansat exact in ziua in care a cazut PSN-ul. Ei uite ca la situatii d'astea nu v-ati gandit, bichez!
    Li se rupe lor in paispe de noi.

16. #1836 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post

la faza asta "domnisoarele" chiar nu au nici o vina , vina apartine in totalitate lui sony ...parerea mea

17. #1837 SP
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    la faza asta "domnisoarele" chiar nu au nici o vina , vina apartine in totalitate lui sony ...parerea mea

pai vina "domnisoarelor" ar fi aceea ca se prostitueaza dupa cel mai gretos trend al industriei din ultimii ani: tocmai conceptul de online pass inventat de EA. Ti-am cumparat jocu' in ..... ......, lasa-ma sa-l joc online cand vreau si cu cine vreau fara sa fiu constrans in nici un fel.

18. #1838 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Traiasca Ed Boon si caracterele lui de kk cu care poti face spam intr-o veselie. Mai ales pe lagul asta

19. #1839 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Traiasca Ed Boon si caracterele lui de kk cu care poti face spam intr-o veselie. Mai ales pe lagul asta
    Kratos e penal la faza asta.

20. #1840 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by cristi-dinu View Post
    Kratos e penal la faza asta.
    Pe langa el mai sunt si Raiden, Kung-Lao, Scorpion si mai sunt cativa dar sa nu mai dau nume

BTW:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 121 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 ... LastLast