Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 180 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 131 ... LastLast
Results 601 to 620 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #601 SP
    Member kinezu's Avatar
    Of, daca vedeam thread-ul mai devreme ... imi faceam timp si veneam si eu.

2. #602 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    hihihihihih... tare... kinezu la chinezesc... pai poate mai gasim un loc daca vrei sa vii... vb. cu monky

3. #603 SP
    Admin MonkY's Avatar
    kinezu: pai hai, ca mai facem un loc pt. tine, stai linistit

4. #604 SP
    Member kinezu's Avatar
    Haha, cand ai scris asta, tocmai iti scriam eu un PM

5. #605 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry kinezu ca nu poti ajunge. poate data viitoare. Gata, am fugit si eu.

Later edit: Si au iesit si pozele (sorry, azi de la atata mancare am uitat sa fac poze, dar nu-i bai, ca am pus baza pe Trickz)
    Attached Images Attached Images img_0525.jpg img_0526.jpg img_0527.jpg img_0528.jpg img_0529.jpg img_0530.jpg img_0532.jpg img_0533.jpg img_0534.jpg img_0536.jpg img_0537.jpg img_0540.jpg

6. #606 SP
    Junior Member Mistic's Avatar
    A fost super ! Mancare foarte buna si atmosfera ok. Data viitoare ne facem indieni????

7. #607 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Eu vreau la thailandez. Ca vreau si masaj.

8. #608 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Fiti pregatiti sa imi dati sute de thanks
    Attached Images Attached Images img_9567-large-.jpg img_9568-large-.jpg img_9569-large-.jpg img_9570-large-.jpg img_9571-large-.jpg img_9572-large-.jpg img_9573-large-.jpg img_9574-large-.jpg img_9575-large-.jpg img_9576-large-.jpg img_9577-large-.jpg img_9578-large-.jpg

9. #609 SP
    seria 2
    Attached Images Attached Images img_9579-large-.jpg img_9580-large-.jpg img_9581-large-.jpg img_9582-large-.jpg img_9583-large-.jpg img_9584-large-.jpg img_9585-large-.jpg img_9586-large-.jpg img_9587-large-.jpg img_9588-large-.jpg img_9589-large-.jpg img_9590-large-.jpg

10. #610 SP
    final batch

p.s. votez pentru restaurantul indian
    Attached Images Attached Images img_9591-large-.jpg img_9592-large-.jpg img_9593-large-.jpg img_9594-large-.jpg img_9595-large-.jpg img_9596-large-.jpg

11. #611 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Trickz man ! Ori cand le faci resize pierzi foarte mult din calitate, ori ai o problema cu aparatul. Sau poate e ceva setat aiurea. Astea nu sunt poze demne de Canon DSLR (no offense).

P.S. Acum am vazut (dar nu sunt sigur ca e doar de la asta). Este .jpg la 75% calitate... grrr... E pacat de aparat.

12. #612 SP
    Resize'ul e problema... ti'am zis ca nu imi place batch resize'ul

13. #613 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Resize'ul e problema... ti'am zis ca nu imi place batch resize'ul
    Foloseste man FastStone cu incredere: FastStone Image Viewer - Powerful and Intuitive Photo Viewer, Editor and Batch Converter
    E free, faci batch resize cum vrei tu instant...

14. #614 SP
    Member darcangel's Avatar
    Mai, chinezilor, va invit pe toti la o "ciorba". Cine mai vrea ardei iute, il aduce de-acasa. A fost ok, la chinezesc, doar ca ....: hai, mai Monky, astia nu ne-au dat paine ?! Ha, ha, ha !

15. #615 SP
    Member viezure's Avatar
    Niste nume ceva la fete, sa stiu si eo pe cine vad (in afara de ala cu arma care mi-a scapat printre degete )

Si mancarea cum a fost, ce-s chestiile alea din farfurie?

16. #616 SP
    Admin MonkY's Avatar
    viezure: e complicat meniul lor. Mai ales ca era IMENS. Pana acum cel mai mare meniu de mancare chinezeasca pe care l-am vazut. Eu am fost cuminte, nu m-am aruncat la ciudatenii. Doar o portie de inimioare si pipote in 5 culori, furnici in copac, salata chinezeasca si inghetata fierbinte

Fetele, sa se prezinte singure, ca au guritza

darcangel: oriunde am merge data vitoare, sper sa fie ceva mai usurel la buzunar, ca aici sufla vantul dupa ce-am plecat. Desi s-a recomandat indian, eu as recomanda sa mergem la Taverna Sarbului. Preturile un pic mai mici decat la cel chinezesc, dar portii imense si al naibii de bune. Ce ziceti, peste 2 saptamani, ar fi ok ? Adica Sambata, 25 Octombrie, ora 16:00 ?

17. #617 SP
    Member viezure's Avatar
    Asa scria in meniu, furnici in copac? Si cum ai comandat, vreau si eu doua furnici in copac va rog.

Si ziceam fetzele, but now that you mention it

18. #618 SP
    Entertainment Analysis level's Avatar
    "
    Un american din Carolina de Nord a inventat "inghetata fierbinte ca focul", foarte picanta, in scopul de a atrage mai multi clienti din randul mexicanilor, comunitate destul de mare in aceasta zona, informeaza ananova.com.
    Inainte de a consuma aceasta inghetata extrem de iute, amatorii trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere.
    Americanul a inceput sa experimenteze cu jalapeno, o specie de ardei extrem de iute originar din Mexic si sud-vestul Statelor Unite, si inghetata de vanilie, dar reteta nu s-a dovedit a avea succes. Dupa o serie de incercari, americanul din Cary, Carolina de Nord, a creat inghetata Cold Sweat ("Sudori reci") din trei feluri de ardei iute si doua tipuri de sos picant.

Clientii au declarat ca, la inceput, inghetata li s-a parut o solutie perfecta pentru a se racori, dar nu s-au gandit ca ar putea fi atat de "fierbinte". "

@ Monkey - la ce te uitai cu Criss? in IMG_9569 , ca erati ft concentrati

19. #619 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am mai mancat "furnici in copac" de-asta zic ca nu m-am riscat. Sunt super misto. Sunt practic un fel de spagetti din orez, cu un amestec interesant de carne si diverse condimente. E un pic picant (usually).

A se retine cat de picant a putut manca qweqwe... mai avea un pic si punea mancarea in bol-ul cu sos picant, si nu invers

20. #620 SP
    Entertainment Analysis level's Avatar
    "la pachet va rog" )))))

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 180 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 131 ... LastLast