Of, daca vedeam thread-ul mai devreme ... imi faceam timp si veneam si eu.
hihihihihih... tare... kinezu la chinezesc... pai poate mai gasim un loc daca vrei sa vii... vb. cu monky
Sorry kinezu ca nu poti ajunge. poate data viitoare. Gata, am fugit si eu.
Later edit: Si au iesit si pozele (sorry, azi de la atata mancare am uitat sa fac poze, dar nu-i bai, ca am pus baza pe Trickz)![]()
A fost super ! Mancare foarte buna si atmosfera ok. Data viitoare ne facem indieni????
Trickz man ! Ori cand le faci resize pierzi foarte mult din calitate, ori ai o problema cu aparatul. Sau poate e ceva setat aiurea. Astea nu sunt poze demne de Canon DSLR (no offense).
P.S. Acum am vazut (dar nu sunt sigur ca e doar de la asta). Este .jpg la 75% calitate... grrr... E pacat de aparat.
Foloseste man FastStone cu incredere: FastStone Image Viewer - Powerful and Intuitive Photo Viewer, Editor and Batch Converter
E free, faci batch resize cum vrei tu instant...
Mai, chinezilor, va invit pe toti la o "ciorba". Cine mai vrea ardei iute, il aduce de-acasa. A fost ok, la chinezesc, doar ca ....: hai, mai Monky, astia nu ne-au dat paine ?! Ha, ha, ha !
Niste nume ceva la fete, sa stiu si eo pe cine vad (in afara de ala cu arma care mi-a scapat printre degete)
Si mancarea cum a fost, ce-s chestiile alea din farfurie?
viezure: e complicat meniul lor. Mai ales ca era IMENS. Pana acum cel mai mare meniu de mancare chinezeasca pe care l-am vazut. Eu am fost cuminte, nu m-am aruncat la ciudatenii. Doar o portie de inimioare si pipote in 5 culori, furnici in copac, salata chinezeasca si inghetata fierbinte
Fetele, sa se prezinte singure, ca au guritza
darcangel: oriunde am merge data vitoare, sper sa fie ceva mai usurel la buzunar, ca aici sufla vantul dupa ce-am plecat. Desi s-a recomandat indian, eu as recomanda sa mergem la Taverna Sarbului. Preturile un pic mai mici decat la cel chinezesc, dar portii imense si al naibii de bune. Ce ziceti, peste 2 saptamani, ar fi ok ? Adica Sambata, 25 Octombrie, ora 16:00 ?
Asa scria in meniu, furnici in copac? Si cum ai comandat, vreau si eu doua furnici in copac va rog.
Si ziceam fetzele, but now that you mention it![]()
"
Un american din Carolina de Nord a inventat "inghetata fierbinte ca focul", foarte picanta, in scopul de a atrage mai multi clienti din randul mexicanilor, comunitate destul de mare in aceasta zona, informeaza ananova.com.
Inainte de a consuma aceasta inghetata extrem de iute, amatorii trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere.
Americanul a inceput sa experimenteze cu jalapeno, o specie de ardei extrem de iute originar din Mexic si sud-vestul Statelor Unite, si inghetata de vanilie, dar reteta nu s-a dovedit a avea succes. Dupa o serie de incercari, americanul din Cary, Carolina de Nord, a creat inghetata Cold Sweat ("Sudori reci") din trei feluri de ardei iute si doua tipuri de sos picant.
Clientii au declarat ca, la inceput, inghetata li s-a parut o solutie perfecta pentru a se racori, dar nu s-au gandit ca ar putea fi atat de "fierbinte". "
@ Monkey - la ce te uitai cu Criss? in IMG_9569 , ca erati ft concentrati![]()
Am mai mancat "furnici in copac" de-asta zic ca nu m-am riscat. Sunt super misto. Sunt practic un fel de spagetti din orez, cu un amestec interesant de carne si diverse condimente. E un pic picant (usually).
A se retine cat de picant a putut manca qweqwe... mai avea un pic si punea mancarea in bol-ul cu sos picant, si nu invers![]()
Bookmarks