Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 153 of 180 FirstFirst ... 53 103 143 151 152 153 154 155 163 ... LastLast
Results 3,041 to 3,060 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #3041 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @MonkY ne mai aduce "taguri"? din cate am observat vot fi cateva "fete" noi

2. #3042 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca vreti, punem tag-uri. Dar mi-e sa nu se supere cei/cele care vin ca insotitori/insotitoare... Also, am vazut ca multi nu agreeaza ideea.

Dar, stiti cum facem ? Eu aduc tolba de stickere la mine... nu mai printez nimic. Luam frumusel niste "carioci" si le scriem acolo pe loc. Cine nu vrea, il tatuam sau ii desenam ceva pe tricou

Cat despre ce jucam... eu zic ca ne descurcam noi... n-avem "program". Eu unul vin mai mult pentru relaxare... mai o gluma, mai un karaoke... mai ceva la ghiozdan... mai un paharel... Apropos de asta, sa nu mai aud scuze de genul "eu nu beau ca sunt cu masina". Lasati si voi masina acasa... ca la "club" nu se vine ca la Opera. Pai ori ne "dicstram" ori nu ne mai dicstram ? (Departe de mine gandul ca doar daca bea cineva se distreaza... dar e pacat sa nu ai cu cine sa ciocnesti un paharel... macar asa de sfarsit de an)

P.S. Am reusit sa iau si heliu si baloane... chiar vreau sa va vad cum sunati la SingStar. Ovidiu, you have been tagged

3. #3043 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    m-ai convins, imi las maina acasa , ori suntem petracareti, ori nu mai suntem... (expirata rau gluma, stiu, dar e prima data cand o folosesc)

4. #3044 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm, cred ca desi suntem in perioada de criza... Mosu' Consolist o sa aiba tolba plina cu goodies. Dar, shhht... sa nu stie nimeni

5. #3045 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Daca vreti, punem tag-uri. Dar mi-e sa nu se supere cei/cele care vin ca insotitori/insotitoare... Also, am vazut ca multi nu agreeaza ideea.

Dar, stiti cum facem ? Eu aduc tolba de stickere la mine... nu mai printez nimic. Luam frumusel niste "carioci" si le scriem acolo pe loc. Cine nu vrea, il tatuam sau ii desenam ceva pe tricou

Cat despre ce jucam... eu zic ca ne descurcam noi... n-avem "program". Eu unul vin mai mult pentru relaxare... mai o gluma, mai un karaoke... mai ceva la ghiozdan... mai un paharel... Apropos de asta, sa nu mai aud scuze de genul "eu nu beau ca sunt cu masina". Lasati si voi masina acasa... ca la "club" nu se vine ca la Opera. Pai ori ne "dicstram" ori nu ne mai dicstram ? (Departe de mine gandul ca doar daca bea cineva se distreaza... dar e pacat sa nu ai cu cine sa ciocnesti un paharel... macar asa de sfarsit de an)

P.S. Am reusit sa iau si heliu si baloane... chiar vreau sa va vad cum sunati la SingStar. Ovidiu, you have been tagged
    Oh Gizas HeliumSingstar ? Te-ai inspirat de la japonezi ?

6. #3046 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    Fiind vorba de alcool, Monky, vroiam sa te intreb (am vazut ca parca data trecuta s-a putut):
    Pot aduce o sticla de Red Label si Cola sa impartim pe acolo din ea la cine doreste? Nu de-alta, dar am pe acasa....

7. #3047 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by leo_cosmin View Post
    Fiind vorba de alcool, Monky, vroiam sa te intreb (am vazut ca parca data trecuta s-a putut):
    Pot aduce o sticla de Red Label si Cola sa impartim pe acolo din ea la cine doreste? Nu de-alta, dar am pe acasa....
    Din pacate ma tem ca nu se poate. Decat daca vorbeai din timp cu sefa de-acolo si aveai OK-ul ei. Eu de exp. mi-am adus frumusel Wembley-ul pt. ca doar asta beau de ani buni.... le-am cerut sa aduca "pe stoc" si atunci mi s-a spus clar "poti sa-ti aduci tu pt. ca noi avem exclusivitate cu alt producator". Ori eu fara Wembley, faceam ca in reclama si probabil as fi renuntat la locatie As fi preferat sa nu fiu nevoit sa ma car cu sticle de-acasa, dar daca ei nu vor sa aduca... nu-i pot obliga. Cu restul bauturilor nu stiu, deci nu pot sa ma pronunt. Ideea de baza era "bufet suedez platit" + "bautura de la bar". Sorry.

---------- Post added 18-12-2010 at 09:38 AM ----------

Btw, sa mai aduceti si voi gamepad-uri si jocuri... just in case

8. #3048 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    So, cum se ajunge mai exact �n La Historia? Un punct de reper?

Și pe la ce oră �ncepem să ne facem apariția?

9. #3049 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Este langa restaurantul Izvorul Rece. Ora 18:00.

10. #3050 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Graft, potrivit rodarkone, punct de reper ar fi Parcul Izvor. Iar ora, conform MonkY, ar fi 6. De inceput.

11. #3051 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Graft, potrivit rodarkone, punct de reper ar fi Parcul Izvor. Iar ora, conform MonkY, ar fi 6. De inceput.
    Aloooo ! Centrala ? Ce treaba ai dom'le cu Parcul Izvor ?!? E la kilometri distanta... Poate vroiai sa spui Izvorul Rece nu Parcul Izvor
    Aveti aici detaliile: http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post473233 si harta: NORC - Imagini panoramice la nivel de strada (street-view) din Europa Centrala si de Est

12. #3052 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Ups.. da ai dreptate MonkY, ala e la Casa Poporului Deh, ar trebui sa stiu zona Foisor-Mosilor-Armeneasca-Universitate pe de rost tinand cont ca am facut 5-12 la Cosbuc /pe Olari/, dar s-au mai asternut anii si peste mine de atunci

PS: Parcul ala din rond e Parcul Izvorul Rece /ma rog, voba vine ca numai parc nu e mogaldeata aia/. Scuze de confuzie Graft.

13. #3053 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Il si vedeam pe Graft asteptand in Parcul Izvor

14. #3054 SP
    Member LeGenD's Avatar
    si va rupeti in gura again...asa si trebe

15. #3055 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Aha, deci ați vrut să mă induceți �n eroareeeeeee, bineeeeee

16. #3056 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    Party in 3 hours abea astept!

17. #3057 SP
    Member Dark Wadder's Avatar

pregatire

imi e fooooooooooooame. sunt in cantonament ptr intalnire si de doua saptamani consum doar apa rece cu lamaie....

18. #3058 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Da ce ba tu ai Wii?

19. #3059 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Woo, foarte misto a fost Pacat ca am plecat primul

Thanks MonkY si CG pentru atmosfera ^_^

20. #3060 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Mulțumim echipei CG pentru efortul depus �n organizarea acestui eveniment, Moșului Consolist și sponsorilor pentru premiile acordate și celor din stuff-ul La Historia pentru că ne-au suportat.

A fost interesant, am văzut fețe noi, s-a m�ncat, s-a băut, s-a socializat (eu cică mai puțin), s-a c�ntat și s-a simțit bine �n general, care este. Cu alte cuvinte, am făcut succesuri.

Revin cu poze după ce le sortez, �nsă momentan las un sneak peek
    Attached Images Attached Images img_6118.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 153 of 180 FirstFirst ... 53 103 143 151 152 153 154 155 163 ... LastLast