sa imi spuneti si mie unde va hotarati sa mergem![]()
Deci, am sunat ieri la Arcade Cafe, si mi s-a spus sa sun astazi la ora 12:00. De la ora 12:00 sun in continuu la ei. Pe fix intra casuta vocala, iar mobilul ba e inchis, ba nu e... I'm really pissed off...
Mbon, i finnally found somebody !
Deci, ramane pt. maine (sambata) ora 18:00 la Arcade Cafe (aveti aici adresa Arcade Cafe - cafenea si club ). Rezervarea este pe numele Daniel. Din "pacate" tot doar la terasa din spate am reusit. Va fi cald, dar oricum de obicei iese atmosfera incinsa, si ne dregem cu ceva bere rece![]()
trickz, te asteptam. Oricum am facut rezervare pt. 2 extra places. Tu si darcangel
Va asteptam. Prepare for the heat !
P.S. Si se anunta si niste concursuri instant. Dintre care unul e related to beer. So don't drink at home![]()
I'm gonna kick some butts. Guys, anuntati si voi din timp please, ca astia de la Arcade sunt criminali cu spatiul. Data trecuta ne-au "inghesuit" de ziceai ca s-a comprimat localul. Dar lasa ca gasim noi locuri. Si daca nu gasim, ne facem (venim cu PSP-urile la noi)![]()
s-ar putea sa venim si noi....nu stiu inca, insa poate ajung...daca nu la 6, poate ceva mai tirziu.
ehh ... ne inghesuie ? deja suna prea urit pentru mine, este destul de cald si asa ... fara sardinarie, nu-i bai ! vin, vad, plec![]()
Bookmarks