Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 105 of 180 FirstFirst ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 155 ... LastLast
Results 2,081 to 2,100 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #2081 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Aici nu pot garanta nimic

2. #2082 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Eu, mare.....

3. #2083 SP
    Member LeGenD's Avatar
    intalnirile astea "senzationale" unde se tin?...in cluj cumva?

4. #2084 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Nicidecum . In orasul "miticilor" , cum ne spuneti voi

5. #2085 SP
    Member Dark Wadder's Avatar

on topic

ca sa revenim la oile noastre... se pare ca o sa avem o noua locatie. deja am facut discutii preliminare si impreuna cu unul sau mai multi moderatori sper sa vizitam locatia in urmatoarele zile. ar fi buna o revedere? ca nu ne-am vazut la ochi de un an... khan - mai e ceva visinata?

6. #2086 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Si care ar fi locatia respectiva?

7. #2087 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Dark Wadder View Post
    ca sa revenim la oile noastre... se pare ca o sa avem o noua locatie. deja am facut discutii preliminare si impreuna cu unul sau mai multi moderatori sper sa vizitam locatia in urmatoarele zile. ar fi buna o revedere? ca nu ne-am vazut la ochi de un an... khan - mai e ceva visinata?
    man ia in calcul ca sunt multi fumatori si mai ales mancarea si beutura

poti pune link sa vada lumea ce si cum

si vin si eu cu propunerea publica pt Casa Jienilor - restaurant cu specific de bucatarie romaneasca

pot vorbi pt preturi (seful de sala este sotul unei foste colege) iar de cum arata pozele spun de la sine. lcd muzica in surdina (exclus manele)

dar asta daca se doreste.

8. #2088 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu zi hop pana nu sarim gardul... Au fost oameni care au "strambat din nas" ca au primit prea putina mancare si bautura la localul lui Gyuri (unde cred ca a fost maximul de potol posibil)... si crezi ca or sa fie mai fericiti acum cand le vei spune ca de aceeasi bani (50 RON) vor primi 4 mini sandwitches, 4 fursecuri si niste suc ? Ia sa-i spui asta lui darcangel

Eu zic sa faci propunerea aici public, sa vad si eu reactiile

---------- Post added 18-03-2010 at 06:49 PM ----------

Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    man ia in calcul ca sunt multi fumatori si mai ales mancarea si beutura

poti pune link sa vada lumea ce si cum

si vin si eu cu propunerea publica pt Casa Jienilor - restaurant cu specific de bucatarie romaneasca

pot vorbi pt preturi (seful de sala este sotul unei foste colege) iar de cum arata pozele spun de la sine. lcd muzica in surdina (exclus manele)

dar asta daca se doreste.
    Intreaba si tu de preturi te rog... si ce anume inseamna muzica in surdina. Adica, nu poate Donelu sa cante "I want to break free" la un SingStar ?

9. #2089 SP
    intreb man tot ce trebuie. pai tinand cont ca eram niste turbati care ne-am revazut dupa 21 ani de la terminarea cl a8a iti dai seama ce era acolo. muzica era ceva de fond

asa ca Donelu poate canta cat doreste

10. #2090 SP

ok... hai sa facem public.

propunerea mea este:
    http://www. - hotelsiqua - .ro/

ni se poate pune la dipozitie sala ROMA de 100 mp. ptr 8 ore (18.00-2.00) costul este de 100 de iepuroi + TVA. ecran de proiectie si internet Wireless inclus, echipata cu 20 de mese si 40 de scaune (minim). deci daca suntem mai multi se pot aduce scaune in plus.
    daca dorim de potol propunerea lor este:
    Cafea/ceai, apa minerala/plata, Coca Cola, Fanta (pe tot parcursul evenimentului 8 ore) , fursecuri (4 bucati/persoana), foietaj (4 bucati/persoana), minisandwich-uri (4 bucati/persoana)
    Tarif/persoana: 12 euro/persoana + TVA
    Orice alta bautura sau preparat culinar se poate comanda la restaurantul hotelului, pe baza meniul acestuia. Mentionez ca resturantul este deschis pana la ora 10 p.m.

Cazare:
    nu pot dezvalui o oferta comerciala. doar informatia ca doritorii din provincie li se ofera un pret de cazare f bun.

Dar la aceasta discutie se pot aduce amendamente. Adica vrem ceva mai solid de mancare - ok se poate discuta. Ne fixam un buget si o tinta a ceea ce dorim de mancare si cred ca putem gasi intelegere. Avantajul este cred ca locatia centrala si costul inchirierii scazut. Daca mergem si vb cred ca ne putem asigura ca vom avea si bere rece la 5 ron, mancare pe indestulate si condiitii ok. Dar nu-i baiu daca sunt alte solutii mai bune. Io stiam ca lumea era deranjata ca nu gasim sala sub 10 mil sambata seara cand vrea muschiul nostru. Uite ca acum avem. Facem o intalnire anul acesta sau nu? Asta e cred intrebarea...

11. #2091 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    ....... Uite ca acum avem. Facem o intalnire anul acesta sau nu? Asta e cred intrebarea...
    He is right ! Facem o intalnire anu' asta sau nu ? La inceput stabilisem pentru ianuarie si am ajuns la sfarsitul lui martie, wtf.... ! Va multumesc !

12. #2092 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    E super convenabil dar mai bine asteptati si voi umpic sa terminam campionatul la MW2

13. #2093 SP
    intrebarea mea ramane in picioare: UNDE FUMEZ?

14. #2094 SP
    Member darcangel's Avatar
    Hopa, am intrat si eu pe forum dupa ceva timp si surpriza !! sunt luat drept etalon pentru ce, cat si unde se mananca ?!
    Acum, pt. Monky: m-am / ne-am simtit foarte bine la Nautilus, mancarea a fost din belsug si diversificata, sala si aranjamentul, deasemenea, ok. E adevarat ca am facut comentarii despre noul local al lui Gyuri, dar asta dupa acea intalnire a noastra si dupa ce, in cursul unei descinderi, am constatat ca s-a schimbat "macazul" pe acolo; asa ca ...... atentie la ce postam. Nu-i mai putin adevarat ca sunt si pretentios, iar acest fapt ar trebui sa ne caracterizeze pe toti. La urma urmei marfa cea mai cautata o avem noi, BANUL.
    Oricum ar fi si oriunde, sunt alaturi de voi !

15. #2095 SP

rapid pe faza...

am vb acum la telefon cu directoarea hotelului. raspuns prompt. se poate fuma la masa.

16. #2096 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bon, atunci avem 2 posibile locatii... si intrucat DJ_Andrei nu mai are rabdare (dupa o iarna atat de lunga)... probabil ca 27 Martie sau 3 Aprilie ar fi posibile date pt. intalnire. As spune ca 3 Aprilie e mai ok, ca sa se termine si concursurile (pe 31 Martie) si sa ne vedem acolo pt. premiere. Poate se termina si concursul de MW2 pana atunci... si uite asa unim toate cele. Ce ziceti (de data, ramane sa vedem care dintre locatii va fi cea aleasa... eventual facem un poll) ?

P.S. Repet, DJ_Andrei, nu e neaparat necesar sa facem intalniri "oficiale", consumatoare de resurse... va puteti oricand intalni, ca doar sunteti consolisti seriosi, ce Dzeu... De exp. noi am mai avut 2 intalniri... insa la scara redusa. Am tot zis ca pun poze, si cand in sfarsit am vrut sa le pun, m-a lovit marea problema numita raid crash... lost a lot of data... So, daca aveti o locatie interesanta, vreti sa iesiti in oras cu niste consolisti, nu trebuie sa asteptati sa organizam noi super intalniri... Mai ales ca vine caldurica, o sa fie o placere sa iesim la cate o terasa... si pt. asta nu e nevoie sa fim 30-40 de insi (unde oricum e imposibil sa vorbesti cu toti - poate doar daca vorbesti in boxe la microfon ). Merge si in 5-10 insi fara probleme. De exp. de cate ori v-ati intalnit cei care sunteti in echipele/clanurile de MW2 ? Eu de exp. as vrea sa merg la o intalnire cu fanii Final Fantasy

17. #2097 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Bon, atunci avem 2 posibile locatii... si intrucat DJ_Andrei nu mai are rabdare (dupa o iarna atat de lunga)... probabil ca 27 Martie sau 3 Aprilie ar fi posibile date pt. intalnire. As spune ca 3 Aprilie e mai ok, ca sa se termine si concursurile (pe 31 Martie) si sa ne vedem acolo pt. premiere. Poate se termina si concursul de MW2 pana atunci... si uite asa unim toate cele. Ce ziceti (de data, ramane sa vedem care dintre locatii va fi cea aleasa... eventual facem un poll) ?[...]
    Si de la intalnire mergem direct la slujba de inviere lol.

18. #2098 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Si de la intalnire mergem direct la slujba de inviere lol.
    Pai... cand e Pastele ? Ortodox... si/sau catolic... Oricum, ce legatura are una cu alta ? Ca de obicei la noi romanul prin a fi credincios intelege ca se duce si se imbulzeste la coada la biserica... Eventual la intalnire ciocnim direct niste oua, si ne-am scos. Ii zicem lui Donelu sa aduca si niste lumina...

Lasand gluma deoparte... cand e ?

19. #2099 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    04.04.2010...anul asta coincid catolicul cu ortodoxul.

Mie imi e indiferent daca ma duc sa ma calc in picioare in biserica sau nu(oricum nu am mai facut asta de ceva ani), dar probabil sunt multi care vor sa stea cu familiile.

20. #2100 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Atunci... lasam pt. 27 Martie... si eventual scurtam concursurile sa se termine pana atunci
    BoDo, hai cu preturile !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 105 of 180 FirstFirst ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 155 ... LastLast