nops66: pai, cei care pot veni... de ce sa nu o faca ? Nu trebuie sa fie neaparat intalnire cu jumatate de forum... Faceti si voi ceva mai "compact". Nu contati pe mine, am aflat ca trebuie sa merg la un botez si o zi de nastere... si mai sunt si calificarile si concursul de Forza...
AndRewqp: saptamana viitoare e Pastele... ma indoiesc ca se face ceva. Eventual va intalniti sa ciocniti oua![]()
Eu ma repet (oare a cata oara ?!?) dar voi daca reusiti sa va strangeti 5-10 insi... de ce Dzeu nu va intalniti man ? Se pare ca e foarte complicat cu locuri libere in perioada aceasta si mai ales cu gasit ceva sa fie toti de acord (si cu preturi, si cu aranjamentul, etc...). Asa ca pana pe punem noi la punct, don't wait for us... Uite, eu am reusit sa fac prin Februarie o intalnire... 6-7 forumisti plus perechea... A fost atat de spontan (cu o zi inainte or something) incat n-a mai apucat nimeni sa anunte... Si-am stat pana am inchis localul.
Era o reclama la Nike parca: Just do it !
Hai ca trecem si de Pasti, vine caldurica si stam cu burtile la terase... daca nici acolo nu va convine, mergem toti la Mo in curte. Chiar daca vrea, chiar daca nu vrea![]()
De ce man "saracul" ? Ca doar nu ne ducem acolo sa protestam sau sa plangem... ne prezentam cu damigeana plina, cateva baxuri de berica rece, niste fripturici si mici de pus pe gratar... proiector sa trantim ceva pe seara... Damn, daca stateam eu la casa, credeti ca mai ne chinuiam acum sa cautam localuri si alte nebunii ? Pai faceam niste party-uri de ma stiau toti vecinii. Dar, daca nu castig la Loto, ce Dzeu sa fac ? (Damn, ar trebui intai sa incep sa joc)
Votez sa mergem toti la Mo acasa
Cine e cu mine sa ridice 4 maini si 5 picioare sus!
Mo... Dont kill me![]()
De acum sper zilnic ca daca nu castig eu la Loto sa castige MonkY. Trebuie sa si joci la Loto ca sa castigi nu? Ca tot ma rog sa castig, dar nu am pus decat de vre-o 3 ori bilete in viata![]()
Poi daca se pune problema in felul asta , facem la mine in curte/gradina!!! 2 lazi de bere in camara am , vreo 3 caserole de mici in congelator , proiector am , statie am , xbox am , ps3 am
(damigeana n-am , aia aduceti voi
) .....
Singura problema ii ca trebuie sa va deplasati pana la Sibiu
![]()
.... Oricum poarta mea e deschisa oricand la orice ora
![]()
Ne vedem in Sibiu !!!![]()
![]()
cred ca l-ati speriat pe Mo, nu mai intra pe forum. pff... daca as fi avut curtea mai mare v-as fi chemat la mine. am gratar, foisor, flori, vin, tarie, PS3. pacat ca am curtea mica
![]()
Bookmarks