Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 107 of 180 FirstFirst ... 7 57 97 105 106 107 108 109 117 157 ... LastLast
Results 2,121 to 2,140 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #2121 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Pai stiu ca fumeaza dar il fac eu sa nu mai fumeze
    Me scared .

Lasand gluma, tot nu am inteles daca are loc maine ceva sau nu.

2. #2122 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Da ce le stii Laurentiu lol....
    Pai am avut si eu varsta ta

3. #2123 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    La ora 5 ne intalnim la izvor ! Inca nici nu am luat cadou !

PS-> Crasna !

---------- Post added 26-03-2010 at 01:37 PM ----------

Da ce le stii Laurentiu lol....
    maybe "Krishna"

on: nu mai facem nimic weekendul asta? perfect, ca nu aveam timp sa vin si eu. o lasam pe saptamana viitoare?

4. #2124 SP
    Admin MonkY's Avatar
    nops66: pai, cei care pot veni... de ce sa nu o faca ? Nu trebuie sa fie neaparat intalnire cu jumatate de forum... Faceti si voi ceva mai "compact". Nu contati pe mine, am aflat ca trebuie sa merg la un botez si o zi de nastere... si mai sunt si calificarile si concursul de Forza...

AndRewqp: saptamana viitoare e Pastele... ma indoiesc ca se face ceva. Eventual va intalniti sa ciocniti oua

5. #2125 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    AndRewqp: saptamana viitoare e Pastele... ma indoiesc ca se face ceva. Eventual va intalniti sa ciocniti oua
    ohh... right . daca continuam in felul acesta, parca vad ca ne intalnim in vacanta de vara.

6. #2126 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu ma repet (oare a cata oara ?!?) dar voi daca reusiti sa va strangeti 5-10 insi... de ce Dzeu nu va intalniti man ? Se pare ca e foarte complicat cu locuri libere in perioada aceasta si mai ales cu gasit ceva sa fie toti de acord (si cu preturi, si cu aranjamentul, etc...). Asa ca pana pe punem noi la punct, don't wait for us... Uite, eu am reusit sa fac prin Februarie o intalnire... 6-7 forumisti plus perechea... A fost atat de spontan (cu o zi inainte or something) incat n-a mai apucat nimeni sa anunte... Si-am stat pana am inchis localul.

Era o reclama la Nike parca: Just do it !

Hai ca trecem si de Pasti, vine caldurica si stam cu burtile la terase... daca nici acolo nu va convine, mergem toti la Mo in curte. Chiar daca vrea, chiar daca nu vrea

7. #2127 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Mo, ar fi bine sa pregatesti mesele lol

8. #2128 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    mese dalea lungi pentru nunta )

9. #2129 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    nicio masa

pe frunze mancati

10. #2130 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    macar pe o patura ...facem picnic

11. #2131 SP
    Saracul Mo!

12. #2132 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Saracul Mo!
    De ce man "saracul" ? Ca doar nu ne ducem acolo sa protestam sau sa plangem... ne prezentam cu damigeana plina, cateva baxuri de berica rece, niste fripturici si mici de pus pe gratar... proiector sa trantim ceva pe seara... Damn, daca stateam eu la casa, credeti ca mai ne chinuiam acum sa cautam localuri si alte nebunii ? Pai faceam niste party-uri de ma stiau toti vecinii. Dar, daca nu castig la Loto, ce Dzeu sa fac ? (Damn, ar trebui intai sa incep sa joc )

13. #2133 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Votez sa mergem toti la Mo acasa

Cine e cu mine sa ridice 4 maini si 5 picioare sus!

Mo... Dont kill me

14. #2134 SP
    De acum sper zilnic ca daca nu castig eu la Loto sa castige MonkY. Trebuie sa si joci la Loto ca sa castigi nu? Ca tot ma rog sa castig, dar nu am pus decat de vre-o 3 ori bilete in viata

15. #2135 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Poi daca se pune problema in felul asta , facem la mine in curte/gradina !!! 2 lazi de bere in camara am , vreo 3 caserole de mici in congelator , proiector am , statie am , xbox am , ps3 am (damigeana n-am , aia aduceti voi ) ..... Singura problema ii ca trebuie sa va deplasati pana la Sibiu .... Oricum poarta mea e deschisa oricand la orice ora

Ne vedem in Sibiu !!!

16. #2136 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Quote Originally Posted by mereud View Post
    Poi daca se pune problema in felul asta , facem la mine in curte/gradina !!! 2 lazi de bere in camara am , vreo 3 caserole de mici in congelator , proiector am , statie am , xbox am , ps3 am (damigeana n-am , aia aduceti voi ) ..... Singura problema ii ca trebuie sa va deplasati pana la Sibiu .... Oricum poarta mea e deschisa oricand la orice ora

Ne vedem in Sibiu !!!

Bun, damigeana de visinata o aduc eu lol ! Trickz cand ajungem prin Sibiu ?

17. #2137 SP
    cred ca l-ati speriat pe Mo, nu mai intra pe forum . pff... daca as fi avut curtea mai mare v-as fi chemat la mine. am gratar, foisor, flori, vin, tarie, PS3. pacat ca am curtea mica

18. #2138 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Pana la urma , v-ati mai intalnit la Junk Food Hour ?

19. #2139 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    cred ca l-ati speriat pe Mo, nu mai intra pe forum . pff... daca as fi avut curtea mai mare v-as fi chemat la mine. am gratar, foisor, flori, vin, tarie, PS3. pacat ca am curtea mica

Ce conteaza, jumatate in casa jumatate afara ....

20. #2140 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mo, esti dorit. And yes, I mean in "that" way. Ti-o spune Vasilica al tau!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 107 of 180 FirstFirst ... 7 57 97 105 106 107 108 109 117 157 ... LastLast