Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 117 of 180 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 167 ... LastLast
Results 2,321 to 2,340 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #2321 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    atat timp cat doresti si ai placere esti binevenit. nu trebuie sa "primim" pe nimeni. vine cine are placere sa vina (ca oricum vii pe buzunarul tau )

off: Dj_Andrei nu te-am uitat ca mi-ai ars coperta la metallica...esti dator la Viper
    tot respectul! si chestia cu Viper inca ramane in picioare ( xD ) , citeste o pagina ( sau 2 >.> ) in urma sa vezi care e treaba xD

2. #2322 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @honorod stai linistit. uite de ex console are tot 15 ani (cred) si a fost la mai multe intalniri. asa ca nu vad ca varsta sa fie vreo problema. bafta!

3. #2323 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    @honorod stai libnstit. uite de ex console are tot 15 ani (cred) si a fost la mai multe intalniri. asa ca nu vad ca varsta sa fie vreo problema. bafta!
    Allrighty then ! atunci ar trebui sa-mi strangi niste bani la sosete ^^ , poate data viitoare vine iara Axel , m-as simtii mai putin agitat or smthing

4. #2324 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Atunci, vin si eu la urmatoarea intalnire. Poate imi aduc si PS3-ul.

5. #2325 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Atunci, vin si eu la urmatoarea intalnire. Poate imi aduc si PS3-ul.
    Daca ar fi asa , DJ_Andrei nu trebuie sa-si mai faca griji

6. #2326 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Oooh dar e chiar bine! am implinit 16 ani acum cateva zile! daca e, ne mai strangem astia mai tinerei si ne bagam si noi la meetings xD
    Multi inainte Nu sunt singurul cu varsta aiurea la profil Si eu am numai 15 ani anisori ,da' lasa ca ma fac eu mare

7. #2327 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Multi inainte Nu sunt singurul cu varsta aiurea la profil Si eu am numai 15 ani anisori ,da' lasa ca ma fac eu mare
    deci la viitoarea intalnire , il luam si pe GS0Ls si mergem

8. #2328 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Mo, mai schimba si tu poantele ca ramai fara thanks-uri.....

Bodo, nu stiu cum a ajuns scrumul ala acolo cand eu aveam scrumiera fix in celalalt colt al mesei, dar da, ii sunt dator lui Viper...

9. #2329 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Am inteles, sa traiti. Devin ursuz.

10. #2330 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dj_Andrei, nu ai si tu ore la scoala ca toti oamenii mari, vreo compunere (ceva despre tiranism) de scris ? Aaaah, i feel so evil. And you can't touch me... i have your console right next to me

11. #2331 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Dj_Andrei, nu ai si tu ore la scoala ca toti oamenii mari, vreo compunere (ceva despre tiranism) de scris ? Aaaah, i feel so evil. And you can't touch me... i have your console right next to me

Man, ore la scoala la 1 noaptea (cand am facut postul) nu am cum sa am. Daca vrei tu, iti fac o compunere despre 'tiranism'...

Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Am inteles, sa traiti. Devin ursuz.

Ee devii ursuz... Tu esti Dj Mo !

12. #2332 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Man, ore la scoala la 1 noaptea (cand am facut postul) nu am cum sa am.
    Scoala de noapte, ce sa fie ?
    Pai, la ora aia ori trebuia sa stai cu burta pe carte, ori trebuia sa dormi ca sa fii apt for school in the morning...
    Daca vrei tu, iti fac o compunere despre 'tiranism'...
    Hai... Ca de mult n-am mai auzit o compunere buna... Dar, pe off-topic, ca aici deja am zapacit lumea...

13. #2333 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    E prima oara cand intru si vad pozele dupa ce m-am luat de Blazer ca a luat amenda .
    E foarte OK localul si chestia aia pe care am mancat-o, "chili con carne" vorba lu Blazer, conserva cu fasole trantita direct pe farfurie .
    Nice pics btw si la cat mai multe intalniri.

14. #2334 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ce-i ma scandalul asta aici, cand veniti in persoana sunteti cuminti si apoi va dati zmei pe forum. Ia ca v-am notat pe foaie, sa va vad eu in persoana la urmatoarea intalnire cum faceti cinste la toata lumea...

15. #2335 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Ce-i ma scandalul asta aici, cand veniti in persoana sunteti cuminti si apoi va dati zmei pe forum. Ia ca v-am notat pe foaie, sa va vad eu in persoana la urmatoarea intalnire cum faceti cinste la toata lumea...

Vorbeste Grey....

16. #2336 SP

17. #2337 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Vorbeste Grey....
    Ca sa nu adoarma DJ Andrei (na rima)
    Hai gata cu fotosinteza

18. #2338 SP
    Admin MonkY's Avatar
    So... v-a placut la Historia sau nu mai vreti acolo ? Ma gandeam ca sa eliminam problema cu "platesti cand comanzi" sa cerem un bufet suedez ceva... Ce ziceti ? Ma gandeam la ceva gen, 30-40-50 RON de persoana (cam cat ar costa 2 feluri de mancare) si am avea acces la mai multe, fara sa mai stam sa bagam mana in buzunar de fiecare data...

P.S. Chiar ma mir ca n-a spus nimeni nimic de randul de tequila din partea casei (fara sa ceara nimeni) sau prajiturile oferite la fel din partea casei (care mi s-au parut super delicioase)...

19. #2339 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    Eu sunt total de acord cu bufetul suedez. Imi place sa vad ca am la dispozitie mancare din belsug, iar 50 ron, mai ales la cat de "des" ne intalnim nu mi se pare mult. Si daca putem scoate meniul mai ieftin, cu atat mai bine.
    La Historia mi-a placut, dar sper ca data viitoare, mai ales ca ii anuntam dinainte cati suntem, sa ne organizeze mai adunat, nu unii la o masa, altii la intrare.
    Eu am apreciat foarte mult tequila, iar prietena mea prajiturile, mai ales ca ii era pofta.
    Deci eu zic sa mai mergem acolo si sa facem si bufet suedez, dar sa ne aranjeze mese mari, or something, sa ne grupeze mai bine. Si sa se intample cat mai des.

20. #2340 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    P.S. Chiar ma mir ca n-a spus nimeni nimic de randul de tequila din partea casei...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 117 of 180 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 167 ... LastLast