m-am pronuntat vin
OK, deci lista finala:
[02] MonkY & Crisstine
[04] Darkie & Olivia
[05] GreyhounD
[07] Dummymix si Abbymix
[08] ReNeGaDe124
[09] Ovidiu
[10] Cobain
[11] AlanPoe
[12] k1du
[13] nops66
[14] taz@
[15] Walkman
[16] waches2
[17] AndRewqp
[18] MrRoby
[19] Leo_Cosmin
[20] Axeaxel
[21] Wickyz
[22] Mika
[24] BoDoPSX & Viper RO
[26] MisterJuice & Cosmin
[28] istrategie & Derekgl
[29] alecs
[30] angelcrying
[31] darcangel
[32] Mistic
[33] Laurentiu
[34] genoCid
Ne vedem Sambata la La Historia (ce urasc "La La"-ul asta)... Apropos, k1du aduci si cablu HDMI la PS3, da ? Gamepad-uri ? Aduc eu microfoanele si singstar-urile... Are cineva un cablu extra pt. Wii (component) si il poate aduce ?![]()
Nu. http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post393565
Pub/bar/restaurant numit La Historia, pe strada Sfantul Stefan Nr. 13 (pe langa Izvorul Rece, restaurantul). Aveti aici si o vedere panoramica, desi cred ca e cam veche (se numea Al Macaronaro): NORC - Imagini panoramice la nivel de strad? (street-view) din Europa Central? ?i de Est
yeah, mi-ar fi placut si mie sa vin dar... stau departe (ca in bancul cu Fat Frumos lol). have fun guys !![]()
@MonkY sa ne zici si noua ultimele detalii, gen: la ce ora trebuie sa fim acolo, daca mai trebuie sa aducem ceva (console relating), cat e pretul pana la urma (50 ron?), etc. thx.
Eu nu inteleg ce Dzeu extra detalii mai sunt necesare fata de ce am scris aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post393565 . Mai dau odata copy/paste. Referitor la console related, k1du zicea ca vine cu PS3-ul, eu o sa incerc sa smulg Wii-ul... si cam asta este.
Am fost acolo si am discutat cu noua patroana... Dupa lupte seculare (care au durat cateva ore) s-a stabilit si care va fi bufetul suedez. Here it is (hope you like it):
Meniu La Historia (bufet suedez) - 50 RON
Salata Napoleon (contine piept de pui la tigaie, cartofi prajiti, varza, castraveti, maioneza, usturoi, lipie cu parmezan)
Salata ciliana de peste (contine 2 feluri de peste afumat - somon si macrou - maioneza, morcovi, telina, varza rosie, varza alba, ceapa murata, castraveti murati)
Rosii si ardei cu pasta de branza
Cascaval, masline, salam de Sibiu, chiftelute, icre
Pulpa de porc la tava
Piept de pui la gratar
Carnaciori oltenesti
Cartofi taranesti
Salata de varza asortata
Bon, deci cu asta am scapat de problema cu mancarea... si in felul asta nu ne vom mai lovi de problema "comanzi de mancare si primesti peste 3 ore". Bautura se comanda/plateste la bar... Tortul va fi din partea mea... dar mireasa o aduceti voi
Also, problema de data trecuta, cu mese "rasfirate"... Am incercat noi sa fie ceva mai diferit data trecuta, dar n-a fost bine. Asa ca, tot metoda "masa de nunta" merge cel mai bine. Chiar daca nu se va auzi un capat cu celalalt, macar asa stam toti "face to face" si nu se mai fac "grupulete".
Prin urmare, sa trecem la "cine doreste sa vina". Repet, va fi pe data de 31 Iulie, in localul La Historia, ora 18:00 (la 19:00 vine mancarea, so don't be late). O sa va rog sa fiti seriosi cu rezervarea, mai ales ca platesc avansul la nr. de rezervari... Pe criza asta... Also, please... fara surprize gen "am mai adus si eu 3 amici". Limita este de 40 de persoane (sorry)
P.S. Rezervarile se fac pana cel tarziu pe 24 Iulie (cand trebuie sa dau comanda si avansul). So, hurry up !
P.P.S. Ma gandesc ca daca data trecuta am avut Xbox 360, de data asta sa legam la plasma un PS3 si un Wii... Ce ziceti ?
Pub/bar/restaurant numit La Historia, pe strada Sfantul Stefan Nr. 13 (pe langa Izvorul Rece, restaurantul). Aveti aici si o vedere panoramica, desi cred ca e cam veche (se numea Al Macaronaro): NORC - Imagini panoramice la nivel de strad? (street-view) din Europa Central? ?i de Est
Este un restaurant cu specific sud american, dar gasiti in meniu si preparate clasice (ciorbe, fripturi, etc.). Don't worry, nu au cea mai ieftina bere la 15 RON ca "dincolo"... Eu am baut niste Haineken la 7 RON... decent zic eu. Partea interesanta este ca la o usa distanta este clubul El Comandante (sau El Primer Comandante), asa ca daca doriti sa va "zbenguiti", it's just behind the door number 2
Si mai frumos este ca fix pe mijloc e o plasma... prin urmare ne putem conecta frumusel o consola acolo. So, prepare for karaoke !
Eu aduc Soul Calibur 4. Un stick ar fi perfect, mă g�ndeam sa achizitionez unul. As aprecia sa pot testa. Nu ştiu Cat SC4 o sa se joace, iar eu sunt antitalent la SF4. Sa curga berea!
Bookmarks