ConsoleGames.ro - Christmas Party 2010 - Part 14
ConsoleGames.ro - Christmas Party 2010 - Part 23
Phew... done... mi-a amortit degetul pe upload![]()
Este una pe Facebook tare de tot cu Ovidiu lol - dar și asta e tare lol
...muahahaha, games!
Am găsit-o și aici lol - poza 2 =
...păi c�n' �zzzzzzzzz dau un dos de palmă!
*p.s.
Iar Cosmina = Nota ZC- simpatică foc.
Pe mine m-a ofticat la culme ca mi-a "cazut" barba alba... Desi era un kit de make-up profesional (se foloseste la filme, efecte speciale), se tot lua pe tricou. Nu mai zic, ca la ce caldura era acolo... cu caciula de Mos in cap... dupa 10 minute eram fleasca. Eh, a meritat "sacrificiul"... Cred ca a fost cel mai bogat Mos CG ever. Sper ca la anul sa fie si mai si![]()
Super petrecere CG. Ma bucur ca am reusit in sfarsit sa pot lua parte la petrecere. A fost superb, s-a cantat, s-au consumat toate baloanele cu heliujoculete, cadouri primite de la Mosul Consolit, si multe altele....intr-un cuvant bv MonkY si echipei ConsoleGames. Felicitari pentru toata pregatirea.
Eu n-am �nțeles de ce �ncercați să mă convingeți pe mine pentru rolul Moșului, e adevărat că aveam aceeași mărime la barbă (bine recunosc, s-ar fi potrivit de minune cu avatarul meu), dar n-ar fi fost frumos din partea mea să-ti răpesc bucuria de a-i face fericiți pe consoliștii care s-au adunat la petrecere![]()
Hai sa zic si eu doua-trei vorbeIn primu rand, imi pare rau ca am intarziat la prima mea intalnire, dar exista o explicatie. La ora 6 eu de-abia intram la dus dupa ce adunasem tone de moloz toata ziua din camera mea.. care pana vineri a fost intr-un proces de semirenovare. Ca sa va faceti o idee.. nici acum n-am terminat curatenia
Asa ca am ajuns la 7 /daca nu ma insel doar Dark Wadder a mai ajuns dupa mine/, obosit si fara ochelari /de distanta, sunt cam mort fara ei/. N-am reusit sa fac cunostinta cu prea multa lume intrucat erau deja formate mici grupulete de cunoscuti, dar promit sa remediez treaba asta data viitoare. Chiar imi pare rau ca nu am reusit sa-mi dau seama cu exactitate cine e Walkman sau Renegade, baieti cu care am tot vorbit in ultima vreme aici si pe PSN.. dar combinatia oboseala + no glasses chiar e naspa pentru mine. Am zis ca vin si cu aparatu sa fac niste poze.. l-am uitat normal
![]()
In rest, mancare buna /mai ales pentru mine care nu mai mancasem decat o data in ziua respectiva/, muzica buna /Singstar FTW - de obicei eram camcand vedeam lumea entuziasmata cum posta la ce ne-am cumparat azi jocul asta, dar acum inteleg
/, un Mos MonkY deosebit de generos
si ce mai.. o adunatura de oameni de nota 10. Ca sa nu mai zic ca si prietena mea, care de regula nu e asa de incantata de pasiunea mea pentru jocuri, a ramas placut impresionata de eveniment si a zis ca vrea sa-i iau si ei Singstar si sa ne jucam SF4. De fapt, a zis sa iau Singstar ca sa repetam la el si data viitoare sa ne inscriem la concurs
In concluzie, nu stiu daca o sa vin chiar la urmatoarea intalnire /se apropie sesiunea/, dar sigur o sa incerc sa vin la cat mai multe de acum incolo. Si cel mai probabil nu o sa vin singur /mai ales dupa ce am fost surclasat la tombola
/. Nu pe bune acum, nici eu si nici prietena mea nu ne asteptam sa fie asa faina toata treaba. Tot respectul pentru organizatori si pentru participanti.
Bookmarks