@Boga - acum vorbeam cu Mo dupa ce m-am uitat la poze si ii spuneam ca semeni incredibil cu un prieten de-al meu din Oradea. Prima data am crezut ca e el si am fost.... lol Caut o poza cu el sa o pun pe forum, poate iti regasesti geamanul. lol
@Boga - acum vorbeam cu Mo dupa ce m-am uitat la poze si ii spuneam ca semeni incredibil cu un prieten de-al meu din Oradea. Prima data am crezut ca e el si am fost.... lol Caut o poza cu el sa o pun pe forum, poate iti regasesti geamanul. lol
Singura mica mare problema ar fi timpul liber si distanta de 600 km pana la voi... Whiskey shots contest anyone?![]()
Nu calatoresc cu avionul dupa o experienta gen "air crash investigation" de acum 2 ani.Never ever again!
Intr'adevar drumul dus-intors cu masina/autocarul/trenul e posibil sa dureze spre 20 ore - dar cele 12 ore petrecute in compania consolegames - merita- cat despre contest ... if you are buying anything goes
![]()
Ar trebui să mai lucreze un pic la maxilar și să-și lase ciocul mai lungAh, și să renunțe la podoaba capilară
![]()
Bai da ce simpatici sunteti voiCe sa zic.. lasand la o parte faptul ca in general nu-s fotogenic.. m-ati prins si intr-o zi in care eram neras, netuns si obosit de de-abia va mai vedeam
Data viitoare ma aranjez din timp
PS: Rasko baga mare si vino si tu la urmatoarea intalnire, pozele nu fac dreptate evenimentului /nici mie de altfel/. Eventual il iei si pe Cristache![]()
La multi ani tuturor! Sper ca anul care vine sa ne aduca mai multa bucurie si liniste in suflet, sa primim cat mai multe cadouri, sa ni se faca cat mai multe surprize si sa jucam jocuri din ce in ce mai bune.
Have fun 2n8!
Monky, nu stiu unde sa postez despre asta, asa ca am sa o fac aici.
La ultima intalnire Console Games, la tombola care s-a organizat am castigat jocul Assassin's Creed Brotherhood. Nu l-am desigilat o perioada, dar acum cateva zile cand am vrut sa il joc, l-am luat frumos in mana, i-am dat tipla jos (evident lipita la loc) si SURPRIZA - discul lipsea. Nu mi-a venit sa cred. Am incercat sa iti las si tie un mesaj despre asta, dar nu stiu daca l-ai vazut. Cand mi-am ales jocul, am vazut ca tipla nu e originala PlayStation si ca e lipita la loc, dar nu credeam ca e vorba de asa ceva. Se vede clar ca discul a fost furat si pus asa si trimis noua si sincer, ma gandesc ca magaria asta a facut-o un angajat al celor care au trimis jocul spre CG (asta daca jocul era din partea sponsorilor).
Monky, astept si o parere de-a ta in legatura cu asta.
leo_cosmin: eu ti-am raspuns deja acolo unde ai postat prima oara, si anume pe Visitors Message la mine pe board: Console Games Forum - View Profile: MonkY. Dar iti voi da copy/paste si aici (cu adaugarea ca deja am vorbit la GameShop si au spus ca verifica daca au mai fost astfel de probleme):
"Salut leo_cosmin! Jocul a venit sigilat, asa cum au venit toate celelalte de la partenerii nostrii. Iti dai seama ca imi era imposibil sa ma apuc sa le desigilez pe toate pentru a verifica daca e totul ok inside (mai ales ca din sutele de premii oferite nu am intalnit niciodata o astfel de problema). Voi lua legatura cu cei de la care a venit jocul sa vedem daca exista vreo solutie. Desi sincer, dupa aproape 3 saptamani... Dar, promit sa intreb. Poate cine stie, a fost un "lot" cu probleme."
Mda, eu am pastrat chiar si tipla aia fake, sa iti arat. Oricum.... asta e.... Mi se pare super aiurea.
Bookmarks