Și rea!
Ce-i cu lista aia, de ce nu crește? Pe de altă parte �nsă, vorba lui MonkY, mai puțini de bătut![]()
1. Monky
2. Crisstine
3. sid
4. nikitu
5. Dj Mo
6. Cosmina
7. Jon46
8. Tray
9. Angelbella
10. Vexxu
11. Graft
12. consol3
13. GreyhounD
14. AlanPoe
15. DeathWings
16. AndRewqp
A venit si meniul. Sper sa va placa. Eu le-am zis ca vrem ceva tipic zilei de 1 Mai (gratar, mici si bere). Cam asta a iesit la 50 RON:
Partea mai frumoasa este urmatoarea:Gustare calda -bufet suedez
-Ceafa porc la gratar, piept porc la gratar.
-Mici vita/oaie , porc/vita.
-Ciocanele/pulpa pui la gratar
-Carnaciori picanti
-Pastrama oaie/berbecut.
Garnituri:
-Cartofi prajiti
-Ciuperci la gratar
-Legume la gratar
Salate:
-Salata asortata (rosii,castraveti,ardei gras,ceapa,telemea)
-Salata de varza alba/rosie cu marar.
Paine/chifle/minibagheta
Eu zic ca e ok... sper sa iasa ok mancarea (mai ales ca deja este alt bucatar, alt manager, alt alt...)La produsele de BAR aveti o reducere de 25% (ex bere draft Heineken 400 ml -5 lei, palinca de Zalau 50 ml -6 lei,vin la carafa alb/rosu , sec/demisec 1000 ml -20 lei...)
Pfff, nu-i bine deloc, cine o să mai aibă timp de jucat/c�ntat/etc cu un asemenea meniu la dispoziție? Om nom nom![]()
1. Monky
2. Crisstine
3. sid
4. nikitu
5. Dj Mo
6. Cosmina
7. Jon46
8. Tray
9. Angelbella
10. Vexxu
11. Graft
12. consol3
13. GreyhounD
14. AlanPoe
15. DeathWings
16. AndRewqp
17. micutul trickz
Hai ca s-a marit un picut deadline-ul pana maine pentru inscrieri. Momentan lista ar fi urmatoarea:
1. MonkY
2. Crisstine
3. sid
4. nikitu
5. Dj Mo
6. Cosmina
7. Jon46
8. Tray
9. Angelbella
10. Vexxu
11. Graft
12. consol3
13. GreyhounD
14. AlanPoe
15. DeathWings
16. AndRewqp
17. trickz
18. Cipy_uk + 1
20. TaviTav + 1
Hurry up... Last chance to get beaten by MonkY in Mortal Kombat!![]()
Pfuuu, ce rau imi pare ca nu am unde sa ma antrenez la Mortal Kombat sa vedeti ce fatalitati v-as fi dat, nu de alta dar sunt fan!![]()
http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post410250 toate detaliile de care ai nevoie pt locatie.
http://www.consolegames.ro/forum/606962-post3230.html ai toate detaliile pt aceasta intalnire
(un search this thread face cat 100 de intrebari)
imi pare rau ca de data asta nu putem ajunge guys![]()
Well, lista s-a inchis (vom fi 23). See you there! Apropos, a fost super horror show aseara cand am mers la La Historia sa achit avansul. Era oprit curentul pe toata strada... o bezna totala pe-acolo. Am indraznit sa intru totusi in local, si parca am intrat intr-o loja masonica. La toate mesele si pe bar erau aprinse lumanari... Am platit repede si am iesit inainte de a fi sacrificat cineva
1. MonkY
2. Crisstine
3. sid
4. nikitu
5. Dj Mo
6. Cosmina
7. Jon46
8. Tray
9. Angelbella
10. Vexxu
11. Graft
12. consol3
13. GreyhounD
14. AlanPoe
15. DeathWings
16. AndRewqp
17. trickz
18. Cipy_uk + 1
20. TaviTav + 1
22. chaser + 1
Felicitari castigatorilor de la concursurile de Mortal Kombat si SingStar. La MK a fost nebunie... e clar ca eu nu aveam ce cauta acolo fara sa cunosc toate combinatiile... Daca nu ma insel castigatorii au fost cam in ordinea urmatoare (si am un feeling ca Grey s-a lasat invins):
tray
Dj Mo
Graft
Oricum au fost premiati primii 6La SingStar "doar" primii 5
Revin imediat ce "developez" pozele...
Bookmarks