Eu zic sa nu va grabiti,mai sunt si pe lista de asteptare![]()
28. Misterjuice - achitat
Din pacate, B1labong nu mai vine, prin urmare se mai elibereaza un loc.
OK, l-am trecut pe AngelicToucH in locul lui B1labong. Mbon... pai atunci sa sun maine sa dau ok-ul. De data asta ne-am miscat mult mai repede se pare![]()
Are rost sa aduc sports champions si singstar + Singstar Dance? Adica aduce cineva move? ca eu am doar jocurile la mine
LE: Si microfoane pt singstar aduce cineva?![]()
Aduc eu microfoanele pt. SingStar... Jocuri pt. Move nu are rost, odata ce aduce Mo Kinect-ul...![]()
Khan si Renegade, din cate imi amintesc, inca mai aveti premiul de la concursul cu rezumate la mine. O sa aduc pungutele si am scapat![]()
calea mosilor. pe langa restaurant izvorul rece (e un parculet in centru). strada se lasa pana acolo la locul cu pricina
http://maps.google.ro/maps?pq=la+his...2&ved=0CAoQ_BI
LOL. Boga minoru'
Da, la 16:00 ne vedem... dar nu e regula. Fiecare cand poate dupa ora 16:00. In principiu, pana la 5:00 dimineata... acolo ne gasiti
---------- Post added 18-12-2011 at 05:11 AM ----------
Phew... si am ajuns si acasa... dupa cam multe pahare de vorbaIt was fun... dar poze or sa vina dupa ce fac ochi... ca vad... verde...
P.S. De ce Dzeu e un grup mai micut care pleaca mai mereu devreme? Mai ales ca se stie clar ca "petrecerea" se infierbanta de-abia un picut mai tarziu... Mai bine veniti si voi mai tarziu si stati cand e apogeul... nu?
---------- Post added 18-12-2011 at 07:08 AM ----------
Mda... ma bazez pe pozele lui Grey, trickz & Grafct... ca la al meu aparat s-au jucat ceva oameni... de mi-au facut peste 50% din imagini nefolosibile/non-inteligibile... Gata, going down...![]()
damn.. m-am trezit si am luat cateva guri de apa si m-am imbatat la loc.... banii aia de la web au fost cei mai repede cheltuiti 100 ron pe care i-a vazut istoria![]()
Acuma sa vdem sa auzim pana la cat ati stat, postati pozele filmuletele, let the nostalgia begin![]()
Bookmarks