Cam asa?
paul: nu este inca un admin. Este un vechi prieten de-al meu care incearca sa-mi dea o mana de ajutor cu o baza de date (pt. video player si alte idei de pus in practica). A trebuit sa-i dau acces ca admin cele ca sa poata vedea ce vad si eu pe site... So, daca e ceva stricat... "it wasn't me"
P.S. Stati linistiti, nu are acces ssh, baza de date are backup... practic avea nevoie de user pe forum cu drepturi mai sus puse![]()
asta cu programatorul este chiar good, good news....e bine ca intr-un final a fost gasit cineva de incredere.
Welcome back lover ! Deci data viitoare cand merg undeva, cer 2 beri si o mamaligutza
Pai ce sa fac si eu... mai ales dupa ce am aflat ca n-am facut mai nimic la site-ul asta. Toate sunt ideile altora. Desi pana ieri nu a scris nimeni altcineva macar o singura linie de cod... Dar, asta este... prefer sa tac si sa fac in continuare ce stiu decat sa ma bat cu pumnul in piept.
Hai bestie mica... e baiat de incredere... always was. Mai greu e de prins liber. Si ferea ca si-a luat Xbox 360
P.S. Dupa ce si-a luat Xbox 360 si-a dat seama ca are un TV atat de bestial incat nu avea decat mufa composit disponibila
Deci, cine e pe lista pentru intalnirea de pe 27 ? Eu vin in dublu exemplar, ca de obicei![]()
Bon, deci dupa indelungi cugetari... am zis ca ar fi frumos la Carul cu Bere ! Detalii aveti pe site-ul lor: http://www.carucubere.ro
Preturi decente, spatiu indeajuns de mare pentru d-astia multi ca noi, meniu stufos (il si atasez)... So, maine sun pentru rezervare, pentru data de 27 Septembrie, Sambata ora 18:00... asa ca va rog sa va prezentati la "raport" cei care veniti![]()
Este o alegere excelenta ,felicitari! Din proprie experienta va pot spune ca nu am avut ce sa reprosez acestui minunat locAm fost de foarte multe ori,practic este o locatie potrivita si pentru bussines , onomastici/nunti all in one....numai ca aici nu vorbim de acel "all in one" general,efectiv nu am avut nimic de reprosat ... si berea (yummmmmmm) sper sa nu am de lucru si Sambata ,pentru ca daca am timp liber am venit in no time.
Recomand ciolanulnumai ca acolo in meniu scrie pentru 2 persoane,noi am ajuns sa mancam 4 oameni din el
![]()
sepet: daca ai fost acolo, unde ai recomanda sa facem rezervare pt. 20-30 de insi ? Am vazut ca au mai multe zone... ne trebuie undeva mai "opened space" nu sa stam inghesuiti... si sa ne putem auzi calumea... Poate ne fac o masa rotunda![]()
pai .. eu o sa fiu in becker pe 20 mai mult ca sigur... dar separat de voi
era ok daca apucam sa ciocnim un pic berile
Bookmarks