Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 180 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #501 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Cam asa?
    Attached Images Attached Images beer-before-bed.gif

2. #502 SP
    Junior Member Konsolar's Avatar
    ba, greu va gaseste omu'...

felicitari Monky !

3. #503 SP
    Manager paul's Avatar
    MonkY introduni-l pe sid
    The other admin

4. #504 SP
    Admin MonkY's Avatar
    paul: nu este inca un admin. Este un vechi prieten de-al meu care incearca sa-mi dea o mana de ajutor cu o baza de date (pt. video player si alte idei de pus in practica). A trebuit sa-i dau acces ca admin cele ca sa poata vedea ce vad si eu pe site... So, daca e ceva stricat... "it wasn't me"

P.S. Stati linistiti, nu are acces ssh, baza de date are backup... practic avea nevoie de user pe forum cu drepturi mai sus puse

5. #505 SP
    Manager paul's Avatar
    Aha, fugi de responsabilitati

6. #506 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    asta cu programatorul este chiar good, good news....e bine ca intr-un final a fost gasit cineva de incredere.

7. #507 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    whot ? de incredere ...

8. #508 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by eM1983 View Post
    si eu care credeam ca berea tine de foame

berea are continutul caloric a doua sarmale. De obicei mananc vreo 18-20 la o masa decenta

It's good to be back from my vacation

9. #509 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    berea are continutul caloric a doua sarmale. De obicei mananc vreo 18-20 la o masa decenta

It's good to be back from my vacation
    Welcome back lover ! Deci data viitoare cand merg undeva, cer 2 beri si o mamaligutza

Quote Originally Posted by paul View Post
    Aha, fugi de responsabilitati
    Pai ce sa fac si eu... mai ales dupa ce am aflat ca n-am facut mai nimic la site-ul asta. Toate sunt ideile altora. Desi pana ieri nu a scris nimeni altcineva macar o singura linie de cod... Dar, asta este... prefer sa tac si sa fac in continuare ce stiu decat sa ma bat cu pumnul in piept.
    Quote Originally Posted by Q View Post
    whot ? de incredere ...
    Hai bestie mica... e baiat de incredere... always was. Mai greu e de prins liber. Si ferea ca si-a luat Xbox 360
    P.S. Dupa ce si-a luat Xbox 360 si-a dat seama ca are un TV atat de bestial incat nu avea decat mufa composit disponibila

Deci, cine e pe lista pentru intalnirea de pe 27 ? Eu vin in dublu exemplar, ca de obicei

10. #510 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    me me... dublu exemplar :">

11. #511 SP
    Member darcangel's Avatar
    Bine, bine, pe 27 dar, ne-am / v-ati hotarat unde ? Eu impreuna cu Mistic venim.

12. #512 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bon, deci dupa indelungi cugetari... am zis ca ar fi frumos la Carul cu Bere ! Detalii aveti pe site-ul lor: http://www.carucubere.ro
    Preturi decente, spatiu indeajuns de mare pentru d-astia multi ca noi, meniu stufos (il si atasez)... So, maine sun pentru rezervare, pentru data de 27 Septembrie, Sambata ora 18:00... asa ca va rog sa va prezentati la "raport" cei care veniti
    Attached Images Attached Images fata.pdf verso-1.pdf

13. #513 SP
    Member sepet's Avatar
    Este o alegere excelenta ,felicitari! Din proprie experienta va pot spune ca nu am avut ce sa reprosez acestui minunat loc Am fost de foarte multe ori,practic este o locatie potrivita si pentru bussines , onomastici/nunti all in one....numai ca aici nu vorbim de acel "all in one" general,efectiv nu am avut nimic de reprosat ... si berea (yummmmmmm) sper sa nu am de lucru si Sambata ,pentru ca daca am timp liber am venit in no time.
    Recomand ciolanul numai ca acolo in meniu scrie pentru 2 persoane,noi am ajuns sa mancam 4 oameni din el

14. #514 SP
    Junior Member n3mur1t0r's Avatar
    vin si eu poate facem si o cantare cum vrea Mo

15. #515 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Pe 27 sigur vin

16. #516 SP
    Admin MonkY's Avatar
    sepet: daca ai fost acolo, unde ai recomanda sa facem rezervare pt. 20-30 de insi ? Am vazut ca au mai multe zone... ne trebuie undeva mai "opened space" nu sa stam inghesuiti... si sa ne putem auzi calumea... Poate ne fac o masa rotunda

17. #517 SP
    Member N3O2005's Avatar
    si eu vin pe 27
    you can't have console meetings without plldk reps

18. #518 SP
    Junior Member eM1983's Avatar
    deci pe 20 nu mai mergeti in becker?

19. #519 SP
    Junior Member qweqwe's Avatar
    pe 27 ma bag si eu , dar cum ramane cu cea de pe 20 ?

20. #520 SP
    Junior Member eM1983's Avatar
    pai .. eu o sa fiu in becker pe 20 mai mult ca sigur... dar separat de voi
    era ok daca apucam sa ciocnim un pic berile

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 180 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast