Hooray ! Am internet![]()
kind of back on topic.
Se mai merge la Taverna Sarbului? Si cand... ? Sau erau doar planuri de viitor...
Add me +1 la rezervare
Sambata, 25 Octombrie, ora 16:00 - Taverna Sarbului. Probabil maine sau luni voi face rezervare. Cine s-a anuntat, bun. Cine nu, sa fie sanatos![]()
Ce s-a intamplat cu threadu' cu povestiri and stuff ? Nu a mai scris nimeni in el si a disparut ?![]()
Nu a disparut, doar ca nu mai e sticky. E aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...lului-concurs/ . Sorry, eu n-am avut timp sa dorm, daramite sa mai nascocesc vre-o povestire... desi am multe horror-uri in cap![]()
In alta ordine de idei, ma anunt si eu pentru sambata 25 la Taverna Sarbului, daca nu-i prea tarziu!![]()
Sure thing. Ia sa fac lista sa vedem ce rezervare facem...
Khan + 1
Me + Cris
Darkie + 1
Dj Mo + babulu + 1
alanpoe
trickz
qweqwe
darcangel ?
donely
Total : 13 persoane. Hai mai sariti careva, ca e cu ghinion. Va mai las un pic...
Update : 14 daca ajunge si darcangel. Well, fac azi rezervare pt. 14![]()
just for fun
Console Games - Clans - Playfire![]()
cred ca vin si eu dar nu vreau sa confirm de acum ca sa va incurc , daca e vin cu taburetu' de acasa
Bon, avem rezervare pentru Sambata la ora 14:00, la Taverna Sarbului. Sorry ca nu s-a putut la ora 16:00, insa doar asa am reusit sa rezolv (seara au alte rezervari... insa stati linistiti, puteti ramane cat doriti, nu ne da nimeni afara)
Va recomand sa veniti infometati. Pentru cei care nu stiu adresa, detalii aici: Taverna Sarbului - Bucuresti
Rezervarea este pe numele Daniel. See you there !
as fi vrut sa vin si eu...dar acum e prea tarziu pt mine
eh
sper ca data viitoare sa observ si eu mai din timp
O sa sun maine sa mai cer inca 4 locuri. sekhemet, kinezu, Bobby + 1. Nu kinezu, fiecare se imbraca cum se simte mai ok. Sper ca nu in costumul lui Adam
Later edit (as in tommorrow): Am sunat, si ne-au mai adaugat inca 4 locuri. So, you're welcomed
Once again, pentru ca vad ca multi au inteles gresit. Intalnirea e la ora 14:00 si nu 16:00 !!!
Rezervarea pe numele Daniel...
It was nice seeing you all guys together. M-a rupt Taverna Sarbului la buzunar, dar a meritat. Kisses and roses
Si acum pozele (desi am cam uitat sa facem), cu prezentare.
1. Darkie ii explica Oliviei de ce e bine sa-si cumpere in continuare jocurile bune... si ca de fapt nu el i-a stricat iPhone-ul
2. Se observa cum Dj Mo tot incearca sa se ascunda in fumuri
3. Tot Dj Mo si babulu invaluitzi intr-un halo.
4. Donelu serios. Nu mai fuma trabuce ca ajungi ca Eddie (de la Iron Maiden, pt. necunoscatori)
5. Eu si Cris incercand sa mimam iubirea din aer.
6. Trickz incercand sa-i explice lui Darkie ce misto e carami... ermm.. .zunele
7. AlanPoe, Kinezu, Donely (spunand o rugaciune pe sub masa), Cris si eu cu reclama la Borsec
8. Bobby trist. Se ducea la nunta
9. Bobby si iubirea lui, qweqwe (la cravata).
10 - 11. Khan si DeeDee la separeu. Ii explica unde a fost azi noapte, si de ce a mancat bataie Steaua.
12. O portie "mica" de toamna.
Bookmarks