Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 180 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... LastLast
Results 821 to 840 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #821 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Vad ca sau adunat mai multi....Mo...sa rezerv mai multe locuri....?

2. #822 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Da Dumy.... pune sa fie 20... multam

3. #823 SP
    Junior Member cosmina's Avatar
    hello! si eu vin

4. #824 SP
    Member mariuck's Avatar
    eu am cautat asa pe google sper sa nimeresc.. nush cum se ajunge dar incerc... apropo daca iau metrou pana la politehnica e bine ?

5. #825 SP
    Member alalalt's Avatar
    Ne descurcam noi intru-n fel sau altul mate. O sa intreb si eu prin stanga si dreapta.

6. #826 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Luati metroul pana la grozavesti, si la pod mergeti in partea opusa lui carrefour orhideea(faceti dreapta cand mergeti spre unirea) si pe urma prima la dreapta....

7. #827 SP
    Member alalalt's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Luati metroul pana la grozavesti, si la pod mergeti in partea opusa lui carrefour orhideea(faceti dreapta cand mergeti spre unirea) si pe urma prima la dreapta....
    Ms mult mate

8. #828 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    dap multumim mult... o sa fim acolo

9. #829 SP
    Junior Member qweqwe's Avatar
    eu am ceva treaba azi asa ca nu pot sa promit nik

10. #830 SP
    Member darcangel's Avatar
    Incerc sa ajung.

11. #831 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    nu va ganditi sa iesiti din bucuresti?

12. #832 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    nu va ganditi sa iesiti din bucuresti?
    Ba da, doar sa avem un motiv bun pt asta tinand cont de timpul fiecaruia dintre noi.

13. #833 SP
    Junior Member qweqwe's Avatar
    fratilor imi pare rau de tot ca nu am putut veni dar o sa incerc sa vin la urmatoarea

14. #834 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Ba da, doar sa avem un motiv bun pt asta tinand cont de timpul fiecaruia dintre noi.
    pai poate se va nimeri odata cand veti avea mai multi timp si veniti la brasov.

15. #835 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Poze de la Pui de Urs. Part 1:
    Attached Images Attached Images intalnire_cg_pui_de_urs_01.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_02.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_03.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_04.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_05.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_07.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_08.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_09.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_10.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_11.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_12.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_06.jpg

16. #836 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Poze de la Pui de Urs. Part 2:
    Attached Images Attached Images intalnire_cg_pui_de_urs_13.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_14.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_15.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_16.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_17.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_18.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_19.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_20.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_21.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_22.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_23.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_24.jpg

17. #837 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Poze de la Pui de Urs. Part 3:

Later Edit: ma bucur ca azi i-am cunoscut si pe CrissX, alalalt, mariuck (desi cam retras) si axeaxel. Felicitari inca odata lui CrissX, GreyhounD si axeaxel pentru performantele din concursul Forza Motorsport 2. You're the best !

P.S. CrissX, nu mai fi asa suparat pe viata . Asteptam pozele facute cu super scula ta, ca a mea nu stiu ce Dzeu avea, dar cu greu focaliza pe lumina aceea obscura de la Pui de urs
    Attached Images Attached Images intalnire_cg_pui_de_urs_25.jpg intalnire_cg_pui_de_urs_27.jpg

18. #838 SP
    Member Snake's Avatar
    Bestiale cupele ! Felicitari si la cat mai multe astfel de intalniri. Parca ati fi in familie acolo

19. #839 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Damn - it actually took place...
    Data viitoare - gotta join the club once for all !

Super fain oricum ...

20. #840 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Mama ce rau imi pare ca nu pot sa ajung la intalniri....eram curios sa il vad pe Monky si pe Darky.....Poate pune cnv o poza cu Darkone?Sunt curios cum arata un asemenea colectionar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 180 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... LastLast